Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod lovec » Uto Júl 08, 2008 9:23 am

ryb. - dravce som skusal jeden vecer trosku vlacit ale bez uspechov, a to som skusal vsetko mozne aj nemozne, aj veci, ktore som si doniesol z USA, take, ktore nasa stuka, alebo zubac v zivote nevideli :D ale nic, pristavil sa znamy a ten v noci vytiahol dvoch uhorov, tak snad, ak len to.
lovec
...
...

Poslaťod lovec » Pia Júl 11, 2008 11:57 pm

Taaakze od stvrtka rana do piatka poobede som skusal na Cani, v noci prisli tri zabery na boilies, jeden do prazdna, jeden kaprik sa pri zdolavani vykvacil a tretim bolo prekvapenie - pleskac 35+
lovec
...
...

Poslaťod karci » Ned Júl 13, 2008 2:37 pm

Dnes v noci Cana,2 x amur 73 cm 4,5 kg a 85 cm 6 kg,na feeder. Brutal boj....Dalsi odtrhol hacik a dalsi sa pri vyskoku odkvacil.Sumce nic..
karci

Poslaťod lovec » Uto Júl 15, 2008 10:39 pm

Dnes vlacka na Cani, ani tukesik :)
lovec
...
...

Poslaťod TATTOmen » Str Júl 16, 2008 9:46 pm

tak..z piatka na sobotu na ruzine,,sumciarina,dost slabo na 8 prutov 3 zabery z toho zdolany jeden 97cm sumecek,den pred tim chlapci zdolali na 4 pruty 3 sumeckov kolo metra........sobota/nedela noc....pokus o ulovenie nastrahoviek na lov sumca ,dost obtiazne a nakoniec sa zadarilo,ale sa nam uz nechcelo ist na vodu o 23 hodine tak sme sli domov,takze ziadny lov sumca,len feedrovanie.........nedela/pondelok noc opat pokus o sumca na geci ,nastrahovky boli z predosleho dna a nieco sme dochytali do zasoby...spustil sa prestrasny vietor a nedalo sa vydrzat ,potom do toho este aj blesky a hrmenie tak sme to zas rychlo zbalily,behom desiatich minut,akonahle sme vylozili cln na prevoz z miesta ,vietor sa utisil,bolo strane teplo a zacali okamzite lovit dravce,,,bolo to ihned pocut.......boli sme sklamany ,ze sme to museli zbalit,ale nevedeli sme co nas caka.............utorok/streda noc stara cana...dost chladno .no pekne ,nie horuco,,,,nalovili sme nejake nastrahovky,ale dost male,no aj tak bol zaber od jeneho mensieho sumca 87cm a prisiel asi do hodiny po vyvezeni a potom uz nic,ale bolo ich pocut ze su aktivne...dnes je fajn pocasicko,ale sedim doma uz som z tych prechodovych rybaciek unaveny,najblizsie pojdem na huby ,to ma totalne uvolni... ;)
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod TATTOmen » Str Júl 16, 2008 10:05 pm

este som zabudol,ze v nedelu kedy sa mi nechcelo sediet doma,ani v horucavach na geci ,tak som si vybehol na chvilku na hornad za kaprikami ,tri hodky sedenia jeden 54cm kaprik a potom uz len asi mreny ,alebo co, neviem,zabery boli ,ale nezdolane...
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Štv Júl 17, 2008 9:04 pm

Včera som celú noc prebdel pri nahodených udiciach na Ružíne.Bola krásna noc,ale ostrieže ostali neatakované.V jednej chvíľi mi rolnička zvonila,ale bol to len lákavý ostriež,tak sa snažil,že potiahol aj z cievky.Ináč na vode totálny kľud.Tatomen-používate ostrieže?S Pacem sme pochytali na vláčku zubačiky a ostrieže a podaril sa mi aj taký 25cm boleň!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod brandys » Pia Júl 18, 2008 10:50 am

ryb: Ja som bol tiež včera, ale zase som bol z toho rozčarovaný, pretože prívlač je čistá vec a na prvý hod som zbytočne vytiahol malého ostrieža, ktorý zhltol pre seba veľkú rybku. Štve ma to, lebo všetko na prívlač šetrne pustím a takto je to uplne niekde inde. Radšej budem znova tvistrovať do omrzenia ako takéto veci. Ináč zubáč nič. :!:
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen » Pia Júl 18, 2008 1:13 pm

rybopet// hej,aj ostrieze pouzivame ,chvilami su ovela atraktivnejsie pre sumca,ako hocijaka ina ryba...
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod joysi » Pia Júl 18, 2008 5:18 pm

Dnes rano na Ruzine pri bradani. Skusal som vsetko mozne. Od bezrybky ma zachranil 1 ostriezik tak 10cm. :(
joysi
Moderátor
Moderátor

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť