Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod 6giro1 » Str Okt 27, 2010 4:36 pm

Nooo dnes raaaano som to bol vyskusat na kechneci ale bohuzial neuspesne.....4 udice na stucku....3x plavak jedna na tazko......skusali sme vlacit, kamos skusal feeder ale bohuzial uplne ale uplne bez zaaaberu .....ale aspon sme trosku vyvencili cervenicky zo suda :D
6giro1
..
..

Poslaťod XpeterX » Str Okt 27, 2010 5:59 pm

Tak priatelia meskam ale v sobotu sa konali priatelske stukove preteky na jednom z ramien rieky Bodrog. Zacalo sa o 7:00 a skoncilo o 15:00. Zucastnilo sa 16 rybarov. Preteky sa podarili na vybornu, hoc chytila sa iba jedna mierecna 70tka. Spolu sa nachytalo 27 stuk hlavne medzi 40 a 50cm. Brali aj na plavak aj na tazko ale mne sa zadarilo na tazko a nepremenil som este jeden zaber na plavak a na tazko... Stanovili sme si nasledovne pravidla: vyhral ten kto nachzta najviac centimetrov stuk :D (bol nam jasne ze budu hlavne nemierecne takze sa ratao vsetko). Vitaz chztil cca 240cm stuk :) Jeden rybar na privlac za ani nie hodinku chytil 3 stuky. A este jednemu sutaziacemu sa podarilo za 5minut chytit 2 stuky a to jednu na plavak - na mrtvu cervenicu a na tazko tiez na mrtvu. No boli pri chuti :geek: tesim sa na 5ty rocnik
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pia Okt 29, 2010 10:26 pm

... a kolko stuciek to vdaka rybke uz nerozchodilo??? teraz v SR je pekny clanok o 130cm stuke, dostal ju na vlacku ale tam vyhrala stuka, pravom si zasluzila slobodu, potom si ju rybar chodil cakat s rybyckou, tam uz sancu nemala... este ju aj pomenoval... vlastne pomenoval zdochlinu... rybku zakazat!!!! nic v zlom, len ze zijeme v 21 vom storoci... sice mi na SVK este asi v totalitnom rezime...
kura11

Poslaťod stewik » Pia Okt 29, 2010 10:50 pm

kura11 - Ten článok som akurát dnes čítal a zarazilo ma ako tam písal, že ju vytiahol vylovovacím hákom :twisted: čo je podľa mňa sadistické a ak ma pamäť neklame u nás zakázané!!! Takú kapitálnu rybu je hriech zabiť!!!!!!!!!!
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pia Okt 29, 2010 10:59 pm

mne ani nejde o to ze si ju vzal, ide mi o to ze chytal na privlac ostrieze a zobrala mu to taka krasna stuka ale vyhrala, vedel o nej a nesiel po nej privlacou ale nechutne s ploticou... na jej stanovisti s predimenzovanim nacinim...keby ju dostal, oklamal privlacou co je nesmierne tazke tak mu vzdam poklonu ale ze si ju pockal rybkou??? takym rekordmanom pohrdam... a ten hak to bol ako bonus, hlavne ze ju pomenoval matilda a nakoniec jej sekol hakom do "srdca"... taka cuka je neskutocny regulator bielej ryby, ta toho pozere, potom to tak vyzera ze su nase vody presytene mrdami co nema co zrat... lebo dravce su vybite... ostavaju posledny mohykani ale i ty vdaka rybke odchadzaju...
kura11

Poslaťod djnasty » Sob Okt 30, 2010 5:58 pm

taky je zivot ked chytam dravce tiez na rybky a co??? pokial to nebude zakazane bude sa takto lovit cely zivot :!:
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Sob Okt 30, 2010 9:13 pm

konečne som si dnes vychutnal sobotny lov v klude..počasie bolo akurat a k tomu v pohari zazvorovy čaj... najprv brali sice len kapriky ,velkost nepoviem ,lebo som nevedel najst meter ..netrvalo to však dlho a skusil som ulovit nejake nastrahove rybky na dravca.Sice sa podarili len same Plosky,ale aj to poteši .Najhoršie ,že ked som ich dal za papulku tak stale padali ,tak predsa som to skusil cez dvojhačik.Nič poriadne ,akurat sem tam nejaka štučka.....
......v tom najlepšom ,ked ryby brali ,som však musel prestat :| ..vratila sa manželka z nakupov a vypla mi počitač :mrgreen: :mrgreen: :lol:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod brandys » Sob Okt 30, 2010 9:46 pm

kura11 : máš pravdu, stará pravda. Keď tak chodím celý október po brehoch čaňanských štrkovísk so svojou prívlačovkou, hocikedy zatúžim po chvíli kľudu s plavákom na hladine. Ale nikdy sa k tomu neodhodlám. Je to tak, aj v telke sa fotia so šťukami, dnes Vagner so 45-kou na rybku "krásavice, nádherný dravec, barva bla, bla...potom ju veľkolepo pustí a o pár minút je po nej, tak to je. Je úplne úbohe robiť preteky tohto typu.
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod djnasty » Sob Okt 30, 2010 9:48 pm

martino si zabil inak dnes nebol ani tuk hladina nizka a ryby boli na dovolenke takze tak inak zajtra sa chystam o5t niekam tak ak budes mat chut ozvy sa pojdem nalapat nejake rybky a chcem konecne stuku na pekac :D :twisted:
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Okt 31, 2010 8:08 pm

martino inak ploska je chranena u nas, darmo ze premnozena ale chranena, takze lov na nu asi nebol v poriadku... uz ani nehovorim o donasani rybiek z inych revirov a zamorovani vod... amurovcom a pod.
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť