Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod Kolac » Štv Nov 18, 2010 6:54 pm

rybopet, krasny vysledok, ticho zavidim... :shock:
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod brandys » Štv Nov 18, 2010 8:27 pm

Ahojte, chápete, že mi nechceli predať jednoďňovku na kaprové bez vypísaného dátumu? Ako môžem vedieť, či vyjde počasie práve v tento dátum, veď keď si to nevypíšem riskujem nie?
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Nov 18, 2010 9:50 pm

brandys chapeme, ved na svk sa niet comu divit, vlastne tu sa uz nicomu nedivim...
kura11

Poslaťod ungi* » Štv Nov 18, 2010 10:13 pm

To asi aby si mohol ešte prísť po jednu a viac :roll: .Eura sa zídu blížia sa Vianoce :lol:
ungi*
..
..

Poslaťod blinker » Štv Nov 18, 2010 10:22 pm

No keby netrebalo vypisovať datum, tak to by bolo. Kym ku mne pride straz napr. v strmom lese na Ruzine alebo ked budem na lodke, tak by som napisal 10 datumov do povolenky. :D
blinker
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod mato68 » Pia Nov 19, 2010 4:39 pm

Zadarilo sa –vianočna štuka ;)
Obrázok
mato68

Poslaťod martino5 » Sob Nov 20, 2010 12:50 am

..otazka na zvaz ako je to vlastne so "všeobecnym" zakazom lovu pri zarybneni :shock:

http://srz-ke.netkosice.sk/forum.php?strana_db=1

..nazor ako to bolo a je prezentovane a vypisane pri reviroch ,nech si každy robi sam :roll: ...čiže žiadne take ,že Izra,Kokšov Bakša a pod.je všeobecny zakaz lovu pre zarybnenie od.. do ...ale asi si z nas robi niekto "Dobry den" :shock:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod MaRoSX » Sob Nov 20, 2010 2:23 pm

ungi* píše:Tak pani ! Dnešná rybačka na Kamenici nemala chybu. Spolu s kolegom sme nachytali tak 20 ks kaprov od 43 do 50 cm. To sme ale ešte netušili ,že okolo nás je toľko neprajníkov(rybárov).Keď prišla rybárska stráž , zamierila rovno k nám a vykonávala svoju prácu, podotýkam veľmi dôkladnú tak ako by to malo byt .Kontrola tašiek ,puzdier na udice a dokonca aj našich aut. Pochvala týmto pánom. Škoda že ich vidno tak malo na našich revíroch ,bolo by viac takých pekných dni ako bol dnes.
PS: odkaz pre miestnych rybárov a ostatných kto tam bol: Že nie každý ide k vode len kvôli mäsu.....

Ungi, co ja viem , ja by som to zobral tak trosku osobne, keby ma prehladali a nic by nenasli, kedze som rybar a nie mäsiar ... svojim sposobom keby nic nenasli, tak by sa to dalo povazovat ako zneucitie moci verejneho cinitela, kedze ta prehladavali, tvoj majetok a nic nenasli ... keby to tak robili v situaciach ked to je nutne ... osobne by som rozmyslal nad trestnym oznamenim
MaRoSX
....
....

Poslaťod mrenka99 » Sob Nov 20, 2010 8:06 pm

maros - rs konala podla zakona ak ma podozrenie ze mozes mat ryby ulozene ked im niekto zavolal z tych co tam boli a videl ze tahaju kapra za kaprom a oni nic tak to je zavist vies , a ako clen rs ale nie v ke nevidim ziaden problem ak sa spravali slusne tak tu nevidim ziadne porusenie pravomoci verejneho cinitela. :ugeek:
mrenka99
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod brandys » Sob Nov 20, 2010 8:24 pm

Ahojte, nevie mi niekto povedať, ako to vyzerá v Jasove, ešte som tam nikdy nebol a keďže mám pstruhovku, nemám kde chytať šťuky, ostrieže. Ide to tam?
brandys
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť