Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod Eko » Ned Nov 21, 2010 12:28 am

Bradnys - nepoznam to tak nejako extra ale zodpovedne ti mozem povedat ze mas tam akurat pstruhy ostrieze, ale maleee a stuky ale co viem nie je ich tam nejako extra vela ....odporucal by som ti mozna nejakeho smacika maleho lebo je tam vela kaprov to asi vie kazdy.. kludne sa moze stat ze ti skoci na smacika pekny kapor nie je to az taka rarita a zaroven pochytas na to ostrieze, pstruhy a skoci na to aj stuka ja by som to urcite zvolil mozno ty si hard vlacka neviem
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod brandys » Ned Nov 21, 2010 8:50 am

Ďakujem Eko, vôbec totiž neviem čo a ako. Informoval som sa v Brestove, dajú sa tam chytiť pekné kapríky do 3 kg, šťuky a zubáče sú sadené minulý rok, takže nič a čo je pecka, lov pstruhov na dierkach, ale to si ešte nejaký týždnik počkáme. Ostrieže ma teraz ani tak nelákajú, chcel som si výjsť na peknú šťuku, takže tak. Ďakujem.
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod hlava » Ned Nov 21, 2010 12:51 pm

z jasova si mozes zobrat tak akurat ostrieza je to sukromna voda kde sa plati asi 3 alebo 5 € na den a musis si najt este miesto lebo vlackarov tam nechcu az v zime do aprila lebo tam nemaju ako chytat feedressti a kaprary...
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Nov 21, 2010 8:45 pm

V sobotu som si povedal,hard vláčka so šnúrou a 30 g hlavami v hlbkach na Ružíne.Bol som tam od 7mej,avšak ked som prišiel,skoro ma porazilo.Mútny!!Do riti,neuvedomil som si ,že predtým lialo ako z krhly.Jeden zubáčik a jeden ostriež,obaja zúfalci,ktorí ma chceli potešiť.O veľa väčší ako nástrahy neboli.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Nov 21, 2010 9:11 pm

A ešte po nebi lietali beštie.Čierne.Ešte je teplo a kormoše sú tu!Ako je to možné???
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Laci » Pon Nov 22, 2010 11:16 am

Vcera hornad na 2 hodky, par nepremenenych zaberov a jenen pekny mreňous okolo 35-40 cm neviem nemeral som :P Ale potesil svojou bojovnostou ;)

Obrázok
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod ungi* » Pon Nov 22, 2010 11:54 am

Ungi, co ja viem , ja by som to zobral tak trosku osobne, keby ma prehladali a nic by nenasli, kedze som rybar a nie mäsiar ... svojim sposobom keby nic nenasli, tak by sa to dalo povazovat ako zneucitie moci verejneho cinitela, kedze ta prehladavali, tvoj majetok a nic nenasli ... keby to tak robili v situaciach ked to je nutne ... osobne by som rozmyslal nad trestnym oznamenim[/quote]

Určíte zavážilo že RS k nám boli slušný .Samozrejme sme nemali čo skrývať a nevidím dôvod aby sa o tom presvedčila aj RS.
ungi*
..
..

Poslaťod Sten » Uto Nov 23, 2010 2:42 pm

Zdravim. Som si isty ze keby tam boli morgosi alebo ina haved tak by tam ani nepachli ale sekirovat budu iba slusnych rybarov , pretoze taky im nic nepovie a bude sa spravat velmi tolerantne a slusne. Videli sme vsetci velakrat aky su to sralovia , aj ked isto nie vsetci ale kazdy vie svoje. Lovu zdar
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod blinker » Uto Nov 23, 2010 8:55 pm

Povedzme si pravdu, kto z nás by šiel kontrolovať bandu cigánov alebo ožranov z ktorých má každý pri sebe nôž, fet, ale nemajú ani jeden podberák, nevedia ako vyzerá peán a v sieťke 3 kaprov. Radšej skontrolovať menej rizikových jedincov. Tak isto ako v autobusoch okolo Luníka 9. Keď tu nebude profesionálna stráž, pochôdzky s políciou, so psami, tak to lepšie nebude. Pre zaujímavosť, mňa za 10 rokov nekontroloval na pstuhovom Hornáde nikto, to bolo cca 300 vychádzok. Neviem či sa mám smiať alebo plakať :cry: Ináč som zvedavý ako to bude onedlho vyzerať. Naša organizácia má myslím si viac ako 6000 členov, rýb je málo a revírov ubúda /tepláreň, čaňa, krásna/. Hádam pribudnú nejaké súkromáky, kde budú ryby celý rok, nie len týždeň po zarybnení. Len škoda toho Hornádu a prázdnych potokov.
blinker
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod jankes » Štv Nov 25, 2010 8:05 am

Pekné mrazivé ránko prajem.Nechcem sa tu rozpisovať,ale ne dámy neupozorniť správcu stránok na to že nebohý p.Sabol Imrich si určite zaslúžil aby rybári sa dozvedeli o jeho dátumu smrti a pohrebu.Žiaľ nestalo sa tak ale o tom nevedeli ?
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť