Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod walther » Pon Jan 17, 2011 3:21 pm

maro píše:Anketova otazka ... co si myslite, ake prcento clenov nasej kosickej organizacie ovlada zakon a vykonavaciu vyhlasku??? :(

2%. ;)
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Pon Jan 17, 2011 4:16 pm

Walhter walther, ty nenapravitelny optimista ... :D
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Pon Jan 17, 2011 4:28 pm

Kolac> Clen SRZ je v prvom rade rybar, az potom nejaky kaprar abo vlackar a podobne. Zakon a vyhlaska su pre vsetkych rovnako. Jasne ze nemusis vediet citovat paragrafy alebo ti mozu byt fuk niektore ustanovenia okolo napr. hospodarov alebo RS, ale veci, ktore sa tykaju lovu by si ovladat mal. Ak vie rybar citat a nema v hlave vymetene, tak je hanba, ak si zakon a vyhlasku aspon neprecita. Teraz nenarazam na nizsie uvedene prispevky, hovorim to len tak vseobecne.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Pon Jan 17, 2011 4:59 pm

Ono to v podstate funguje velmi jednoducho a riadim sa tym aj ja..nie som nejaky fajnsmejker do zakonov :D,ale jednoducho ak mi nie je nieco jasne a chcem danu vec vykonat tak si zistim ci je to v sulade so zakonom ak nie je, nevykonam ak je, tak to logicky vykonam a ked takto bude postupovat kazdy, tak nic ho neprekvapi.... prekvapi to iba tich ktori najskor nieco spravia a ked to bolo zakazane, nepovolene zacne sa cudovat ''ahaa tak to som nevedel ''..prd nevedel jednoducho si v hlave ludia vymyslia svoje veci miesto toho aby si pozreli vyhlasky, zakony ..nie je to az take tazke :D :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Salmo.Marek » Pon Jan 17, 2011 9:25 pm

Sorry chlapci .... ja samozrejme viem že sa môže vlacit až do 31.1., len som si nebol istý či aj na zväzových vodách...v každom prípade idem hned preštudovať vyhlášku. :)
Milujem prívlač :)
Salmo.Marek
....
....

Poslaťod pepe » Pon Jan 17, 2011 9:30 pm

Neštuduj,chytaj,keď už vieš do kedy. :D
pepe
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod maro » Pon Jan 17, 2011 10:03 pm

Pepe, mas tam preklep a zly slovosled, malo to byt: "Nastuduj, chytaj, az ked vies do kedy." Inak je to velmi spravne. ;)
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rarasto » Štv Jan 20, 2011 7:30 pm

Dnes som zahájil sezónu 2011 - tak ako pred rokom na Ružíne. Narozdiel od minulého roka som dnes aj nejaké tie nesmelé kusance premenil...chvíľu síce trvalo kým som našiel niečo na čo ryby reagovali, no nakoniec nejaké zábery prišli. Najprv asi 20cm ostriež, potom mi prišla do cesty menšia šťuka no 12ka na cievke v priamom súboji s jej zubami prehrala... Chvíľu som váhal či nedám nejaký mini wolfrám, no viac ako šťuku som chcel aspoň jedného ostrieža ešte. Nová nástraha trošku iného odtieňa zjavne rybám až tak nechutila no nakoniec prišiel jemný záber a po ňom jemný zásek. Zvláštny boj zjavne pomalšej aj keď o niečo ťažšej ryby, ako bol ten ostriež, zohrial trochu aj cievku navijáka - boleň,nemeral som ho, cca 40-45cm. Hodinka čistého lovu, slabé sneženie, namŕzajú očká a to ticho....i like:)
rarasto
....
....

Poslaťod kura11 » Pia Jan 21, 2011 2:12 am

co s toho ked vela veci v zakone a vyhlaske maju dvojaky vyznam... v niektorych pripadoch by sa na sude dalo pekne kluckovat...
kura11

Poslaťod kura11 » Pia Jan 21, 2011 2:15 am

rarasto krasa tu sa ukaze kto je rybar a kto len luzer... spravny rybar bude hladat cesticky ako ist k vode aj v tomto obdobi... pred par dnami sme zazili tiez krasnu ruzinsku polozimnu rybacku, ten klud je fakt bozsky :!:
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť