4-0631-1-1 Hornád č.1b

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornad

Poslaťod XpeterX » Štv Mar 25, 2010 11:29 pm

Peter kludne mozes od Kysaku az po Madarsko. Najlepsie urobis ak budes mat chlisty a kostnaky. V podstate aj na kukuricu, pufu, nejake home made cesto... Urcite na hacik nenapichuj nastrahovu rybku, to by si nevysvetlil asi
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Derek » Pia Mar 26, 2010 12:29 am

Niektorí sa tu tvária ako keby boli majstri sveta.....to uz sa clovek nemoze nic opytat??? Ved od toho tu je to forum aby sa mohol kazdy opytat, poradit alebo zistit co potrebuje...resp. objasnit co mu nieje jasne...ale hlavne ze ste odbornici na vyhlasky....
Derek
.
.

Poslaťod peto 8407 » Pia Mar 26, 2010 9:42 am

Derek píše:Niektorí sa tu tvária ako keby boli majstri sveta.....to uz sa clovek nemoze nic opytat??? Ved od toho tu je to forum aby sa mohol kazdy opytat, poradit alebo zistit co potrebuje...resp. objasnit co mu nieje jasne...ale hlavne ze ste odbornici na vyhlasky....

tu nejde o "odborníctvo na vyhlášky", ale o to, ze sa tu niektorý pýtajú úplne základné veci, ktoré sa učia deti na rybárskom krúžku.............kedy, kde, a ako sa môže chytať musí rybár vedieť aj o polnoci. niekedy , keď čítam tie "otázky", tak by som vám bral rybárske lístky jedna radosť!!!
peto 8407
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Palino1 » Pia Mar 26, 2010 4:23 pm

Úplne súhlasím - fórum slúži na výmenu skúseností, podnetov, nápadov...určite ale nie na sebaprezentáciu primitívnymi otázkami. Teraz aspoň začínam pomaly chápať, prečo rybárska stráž reaguje podráždene aj na úplné maličkosti. Naraziť totiž na exota, ktorý nevie kedy, kde a na čo sa môže chytať by totiž asi aj mňa privádzalo do nepríčetnosti. Každý sa môže pomýliť a nikto určite nevie všetko, ale verejné fórum by predsa len malo mať nejakú úroveň...To je ako keď ideš na konzultáciu v škole k profesorovi - aspoň sa do toho pred tým pozrieš, nech nevyzeráš ako úplný hlupák a aj ten dotyčný môže mať pocit, že odpovedá na opodstatnené otázky. Takže víkend by asi poniektorí mali využiť na štúdium rybárskeho poriadku...
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Mato » Pia Mar 26, 2010 5:34 pm

Palino1 píše:Úplne súhlasím - fórum slúži na výmenu skúseností, podnetov, nápadov...určite ale nie na sebaprezentáciu primitívnymi otázkami. Teraz aspoň začínam pomaly chápať, prečo rybárska stráž reaguje podráždene aj na úplné maličkosti. Naraziť totiž na exota, ktorý nevie kedy, kde a na čo sa môže chytať by totiž asi aj mňa privádzalo do nepríčetnosti. Každý sa môže pomýliť a nikto určite nevie všetko, ale verejné fórum by predsa len malo mať nejakú úroveň...To je ako keď ideš na konzultáciu v škole k profesorovi - aspoň sa do toho pred tým pozrieš, nech nevyzeráš ako úplný hlupák a aj ten dotyčný môže mať pocit, že odpovedá na opodstatnené otázky. Takže víkend by asi poniektorí mali využiť na štúdium rybárskeho poriadku...

Palino, úplne s tebou súhlasím, keď vidím tie otázky nie len vo fóre ale aj na hlavnej stránke, mám dosť... Ja by som navrhoval pravidelné preskušávanie z vyhlášky ako u elektrikárov. To by bolo frflania, že ide o buzeráciu a pod.... Veď tu sme v kontakte so živými tvormi pre pána kráľa.... Riadná zúfalosť, nehnevajte sa chlapci, ale mali by ste si poniektorí sadnúť na zadok, zobrať vyhlášku, k tomu nejakú literatúru, prečítať to, pochopiť a potom kľudne môžete ísť k vode a venovať sa rybárstvu. Podotýkam tu nejde len o chytanie rýb...
Mato
..
..

Poslaťod skywalker » Pia Mar 26, 2010 6:46 pm

Petrov zdar,tak ako som si naplanoval,som dnes navstivil splav Hornadu na Jazere s 2 prutmi-feeder a plavak,lovil som na dazdovky a kostnakov-celkom uspesny lov:7 plotic,1 pleskac,1 nosal(vsetko na plavak),na feeder mi na dazdovku raz skoro udicu zobralo do vody a po chvile zdolavania sa v stlpci zjavila silueta zrejme jalca hlavateho okolo 40cm,ale vypol sa,skoda,nabuduce mi da dufam viac sanci na jeho zdolanie,nech viem ze s kym som mal do cinenia,lovil som priamo pod splavom,dole prudom tak 200m podo mnou,ako sa vlieva Myslavsky potok,tak tam som videl par rybarov ale neviem ako oni zahytali.Bol este dnes niekto na Hornade skusit stastie?? :geek:
nie je dolezite chytit, ale pustit
Obrázok užívateľa
skywalker
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pia Mar 26, 2010 7:00 pm

ja som bol aj pri splave na jazere cca kolo 9tej ale nikoho som tam nevidel som myslel ze tam budes SKYWALKER :D..tak som siel ku nam nad splav jak je anicka ale nic.
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod skywalker » Pia Mar 26, 2010 7:04 pm

to eko:bol som tam od pol 10,i am sorry,zadriemal som,nabuduce ;) inak dobre sa lovilo
Obrázok užívateľa
skywalker
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pia Mar 26, 2010 7:08 pm

skywalker..nevadi snad nabuduce .. ;) ..ale inak gratulujem k ulovkom :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod skywalker » Pia Mar 26, 2010 7:27 pm

eko:dakujem,skoda toho jalca,vyzeral celkom nasrane....inak na tu vodu co mala teplotu prave rozopeneho ladovca,sa celkom ukazovali ryby,najma lovili hmyz z hladiny :ugeek: aspon myslim... :?:
Obrázok užívateľa
skywalker
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť