Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod Laci » Str Aug 24, 2011 9:52 am

Izra od nedele do utorka, asi 15 kaprov od 36 - 43 cm a jeden krasny lien 35 cm...Vsetko feeder ;)
Laci
Diskutér
Diskutér

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod bum1 » Str Aug 24, 2011 11:34 am

ja zajtra odchádzam na kechnec :-)) tak uvidíme...
bum1
Diskutér
Diskutér

Re: úlovky

Poslaťod MaRoSX » Štv Sep 08, 2011 2:37 pm

bum1 píše:čaute,chcem sa opýtať (hlavne kaprarov) ,aky mali najvačsi úlovok na našich jazerach...lebo na iných forách čítam,iba same sukromaky ako jasov ....ale chcem vedieť...ake velke ryby možu plavať v našich jazerách, myslíte,že máme vo vodach nejake velke kapry?? nad 10,15kg?? ,je pravda,že na kechneci boli ulovene velke kapry ,21kg-2001,24kg-2004,ale ktovie ako je to po povodniach...a ako dobre vieme,všade su tí mesiari,ktorý nemaju problem zobrať od vody aj 15kg kapra...dakujem :-)

tento rok v máji na Geči :) 13,05 kg a 90 cm, samozrejme pláva ďalej a uvedomujem si, že sa opakujem ale tak môj osobák a stále ma teší a málo nie :) Existujú všade také kapre ale tak dostať na háčik je niekedy heroický výkon, prípadne dni, mesiace, roky čakania na osudovú rybu :) Samozrejme hovorím o väčších jazerách, ale nie je vylúčene, že aj v pľuvatkách ako sú Seňa,Bidovce a pod. sa nejaké trofeje nevyskytujú.
MaRoSX
....
....

Re: Náš lov

Poslaťod 6giro1 » Štv Sep 08, 2011 3:08 pm

Cronicle píše:Čerstvé info z Bidoviec : tam sú pekné nástrahové rybky :lol:

som rad ze tutuo informaciu podavas dalej....aj ked je dost vela ludi ktory tam chodia len pre to :D :D :D :D :D
6giro1
..
..

Poslaťod martino5 » Ned Sep 25, 2011 7:53 pm

Absolvoval som cez vikend "rybačky" na južnych tokoch t.j. Bodrog+Laborec, v podstate nič zaujimave neprišlo ,akurat na Laborci na blyskač ,štuka za štukou..ale len take "teenegerky" :chvalenkar2: ...ale ten Bodrog si ešte vychutnam :rybar:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Martinbati » Str Sep 28, 2011 12:22 am

no co pani kolegovia, kazdy sa odmlacal... ako je to s Vasimi rybackami uspechymi neuspechymi a ulovkami?
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod orim » Sob Okt 01, 2011 12:07 am

uzatvaram kaprovu sezonu, vydarila sa mi este ako nikdy, osobak prekonany, takze s pocitom nasytenosti az presytenosti tejto ryby sa preorientovavam na dravce :D
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Martinbati » Sob Okt 01, 2011 7:28 am

ja myslim ze pocasie je akurat vhodne na kapre, sice je uz vecer chladnejsie, a 24h lovu je koniec, ale z rana a do polnoci by sa malo dat dobre zachytat. ci sa mylim?
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod orim » Sob Okt 01, 2011 1:20 pm

Martinbati píše:ja myslim ze pocasie je akurat vhodne na kapre, sice je uz vecer chladnejsie, a 24h lovu je koniec, ale z rana a do polnoci by sa malo dat dobre zachytat. ci sa mylim?

jesen je dobra pre drvivu väcsinu ryb, vcetne kaporov, pred zimou sa potrebuju fajne napapat, ale toto pocasie sa da prirovnat este skor ku neskoremu letu ako ku jeseni, ta prava jesen este len pride ;)
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Martinbati » Sob Okt 01, 2011 1:25 pm

Cronicle píše:
Martinbati píše:ja myslim ze pocasie je akurat vhodne na kapre, sice je uz vecer chladnejsie, a 24h lovu je koniec, ale z rana a do polnoci by sa malo dat dobre zachytat. ci sa mylim?

mýliš, jeseň je čas amura a dravcov..idú úplne iné príchute ako tebou spomínané marine halibut pelety, ale skúšaj, možno sa ti pošťastí pekný úlovok..

na Košickom jazere idú veľké kapore konkrétne na príchuť ...... od ...... :lol: potvrdené krásnymi úlovkami!

dakujem pekne, vyskusam :)
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť