4-2670-1-1 Štrkovisko Geča

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: GECA 2011

Poslaťod walther » Pia Máj 20, 2011 10:07 pm

Normálny slušný človek? To predsa končí, to sa nenosí. Na tie obsadené miesta je už len jeden slušný postup.
Podpáliť, podložiť nálož, použiť pri prepade tiché zbrane. Pre tých citlivejších stačí naniesť na úchytové miesta životunebezpečné mikróby, jedy, polievať obytné prívesy a automobily žieravinami a samozápalnými tekutinami. Vychovať "čierne vdovy" a cez škáry a pootvorené okná nasadiť do boja.
Po úhyne takých, povedzme 4-5 rodín, prípadne partií sa situácia na určitý čas dostane do normálnych koľají alebo sa vybijeme všetci a konečne bude pokoj.
Dohovárať sa už nevyplatí. Tak ako prevychovávať našich premnožených asociálov a novodobých boháčov, tzv podnikateľov, vrahov a iné celebrity!
Ak by ste radšej prestali chodiť na ryby, budú Vás považovať za poserov. :lol: :mrgreen: :?:
Naposledy upravil walther dňa Pia Máj 20, 2011 10:12 pm, celkovo upravené 1
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pia Máj 20, 2011 10:10 pm

walther az taketo riesenia netreba... ak ich bavi kempovat tak nech kempuju :-))) mne to len vyhovuje... som rad ze sa tlak presunul na stojaky.. konecne!!! mna to vobec netrapi a tych ludi to urcite tiez prejde casom... :idea: ved vseci su spravny rybary... tak na co im kazit zabavu :-))
kura11

Poslaťod walther » Pia Máj 20, 2011 10:14 pm

kura11,
správni ? Asi nie, len prišli skôr :!: :lol: Možno, že nás je veľa a vôd málo. 8-) Každý kto vypadne od vody má za sebou zobrať aj smrad, s ktorým prišiel. To platí pre každého. Ak sa to nedodržiava dopadne to tak ako s našou zasratou republikou a jej predstaviteľmi :!:
Poznáš Domašu? "Cigánsky tábor" na Petejovciach :?: To chceš mať z Geče :?: :?: :?:
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod XpeterX » Pia Máj 20, 2011 10:22 pm

siel som na Gecu na zahajenie. Ked som po pol hodine cesty (zaradeny 1., max. 2. prevodovy stupen) presiel pol Gece, (vsade stany, karavany na kazdom fleku po 4-10 ludi, mal som pocit ze som na nejakom letom festivale) zufalo som sa vybalil na fleku 1x1m a lovil Po troch hodinach bez zaberu som to zbalil a siel na novu canu..... Geca ma neuvidi tak skoro :)
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod brandys » Ned Máj 22, 2011 8:08 am

all: Chlapi, to je celkom normálne. S tým nenarobíte nič, len to prijať za normálny jav. Každý tam ide v domnení, že on a nikto iný. Nakoniec je z toho ten obrovský autokemping. Rybárstvo ma v sebe niečo veľmi príťažlivé, vidíte, že aj celé rodiny sú ochotné takto tráviť volný čas. A po rokoch som zistil aj ja, ako zaberajú ženy na ryby :D , takže tak.
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Máj 22, 2011 8:25 am

... XpeterX dalsi dovod preco som pred par rokmi skoncil s kempovaním... teraz sa veru nikde netlacim.. :lol:
kura11

Poslaťod mraznickar » Štv Máj 26, 2011 9:53 am

Včera Geča od 20:00 do 23:30 na ťažko srkačka a krmitko hllisty, kostnaky, pufy, kukurice...atd 4 pleskače a 1 sumček americky inak vietor a zima a to som si myslel že konečne niečo chytím a zas nič :(
mraznickar
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Eko » Štv Máj 26, 2011 4:15 pm

tak na kapra chodit od 20:00 do 23:00 je velmi zaujimave to si radsej mohol ostat doma :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod mraznickar » Štv Máj 26, 2011 8:14 pm

Eko píše:tak na kapra chodit od 20:00 do 23:00 je velmi zaujimave to si radsej mohol ostat doma :)

Prečo si myslíš že to nie je vhodný čas? Rád si nechám poradiť. Za posledné 2 vychádzky na Geči som nechytil kapra z toho raz som bol na 2 a 1/2 dna na vynasku a teraz to skúšam po práci s krmítkom a kedže sa ti nepozdáva čas lovu vyskúšam to od 04:00 do 08:00 :D
mraznickar
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Eko » Štv Máj 26, 2011 10:07 pm

tak poradim ti len jednu vec aj ked nie som kaprar ..ty sam musis vediet co chces ci to ma byt kapor-nasadak, alebo chces nejakeho poriadneho kapra ...pokial nasadaka tak si chod na kechcnec alebo tam kde ich nasadili a nachytas ich kopec pokial ich nevykantria, ak chces poriadneho kapra tak poriadny kaopr je uz uplne o niecom inom DJNASTY to aj spominal v jednom prispevku treba mat trpezlivost a odsediet si ho a nepouzivat ziadne sracky srot a krmitko a podobne veci jak su kostnaky..treba si to normalne zakrmit najst miesto mat spravne navezce proste je toho vela a pokial ani jedno z toho nedodrziavas tak necakaj nic extra aj ked je pravda ze nahoda je niekedy svina ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť