Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod kura11 » Pia Aug 08, 2008 12:28 pm

pato vy ste dosli rano??? ja som bol uz total unaveny tak sme to zabalili a ta strana jak sme boli mi uz neprinasala nad ranom total nic... takze druha bola lepsia??? super ze ste si zachytali...
kura11

Poslaťod hlava » Pia Aug 08, 2008 4:40 pm

dnes rano: druha strana ok :roll: parada
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Aug 10, 2008 9:28 am

Včera prívlač na kaprovom Hornáde v trojici .Fantastická rybačka.Ulovky:jalce hlavaté a prúdnici ,mrena,pekné farebné ostrieže,mne sa splnilo prianie chytiť podustvu na rotačku,hrebenačky,jedna trofejná,okolo 25 cm.Veľké úlovky síce neboli,ale záberov kopu a aj zábavy. Nástrahy rotajdy,gumky,marmyšky.Za woblerom sa mi niečo "väčšie ohnalo".Videli sme len siluetu.Čo to mohlo byť?
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Jonny301 » Ned Aug 10, 2008 7:18 pm

potápač??
Jonny301
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Aug 10, 2008 9:25 pm

Johny-che-che,dobré.Ale radšej povedz,čo na Bukovci?Už si vykántril všetky duháky?
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Jonny301 » Pon Aug 11, 2008 9:27 am

joj bukovec...dobre že hovoríš.amuríky požrali skoro celú vŕbu, čo pri kosení nechala svoje konáre vo vode.len som pozeral jak to tam čľapkalo.a duháčiky jazeráčiky a neviem čo všetko tam ešte je nechcú nič, teda aspoň odomňa.na člne som ani nebol, nebol na to čas, buď som bol v robote alebo som sa regeneroval z roboty pri nejakom tom poldeci.ale na amuríky sa už teba chystať, ak to takto pôjde ďalej, tie najväčšie budú mať budúci rok možno už aj do 60.
Jonny301
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod TATTOmen » Pon Aug 11, 2008 9:29 am

rybopet...ja som nepovedal ze sa neda ulovit sumecek v kalnej vode,pisal som,ze ked je kalny hornad,tak k nemu nechodievam,nepaci sa mi v tedy,,mam rad ciste vody.,ale ryba zerie aj v tedy.

bol som a aj este som na kechneci{vlastne teraz doma} ;) ..no a celkom.............slabo :) prve dva noci nic a az teraz sa mi pohly ryby..na feeder kde som to krmil uz od zaciatku sa mi podarilo zdolat zopar kaprov od 42 do50cm lovil som len do desiatej vecer a potom som nahodil jeden prut na zubaca namiesto feedra..tak nad ranom som zdolal jedneho 58cm...skual som vlacit,ale nic a pritom tam tie zubace lovili,,obcas,, pokus o sumca na trhacku,nula bodov ,ale ani nejak nerabuju,sem tam nejaky cmukne..........no a prvy krat v mojom rybarskom zivote som sa osobne stretol na rybach s niekym z tohto fora,,MAJO,, a tim ta aj zdravim...zatim nic no dufam ze tato noc bude lepsia.tak zatim kolegovia.
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod majo » Pon Aug 11, 2008 9:15 pm

Zdravim ta TATTOmen,rad som ta spoznal,dufam ze sa nejaky herkules ocitol na tvojich hakoch :?: Chcel som ti este povedat ze to zelanie ktore ste vykonali pre tvojho neboheho otca, na mna zaposobilo prijemnym dojmom.Pre kazdeho ozajstneho milovnika prirody by to bolo zasluzile zelanie. ;)
majo
....
....

Poslaťod kura11 » Štv Aug 14, 2008 6:19 am

Vcera prv od 5 tej rana do tej 9 tej pokus o zubatu na krasnej zial bez kontaktu, poobede zasa life vlacka na hornade, tri mensie potocaky okolo 20 cm, 4 okune a 9 jalcov... celkom vydarena chytacka... :!:
kura11

Poslaťod TATTOmen » Štv Aug 14, 2008 1:05 pm

majo...s otocm sme zdolavali kechnec casto,tak ak existuje zivot po zivote,tak je tam doma... a tesi ma ,ze to zanechalo v tebe prijemne dojmi...vcera sme mu splnili to zelanie a troska som veril,ze mozno bude noc plna zeberov,ze ich tam dole troska ponahana a posle ako pozdrav nejakeho sumca na moj prut :| , ale nic.otec je uz spokojny a ja ze som nic neulovil,to ma az tak nemrzi...ved pride nieco nabuduce

all:takze ako som uz skor uviedol,lovil som od piatku do dnes rana na kechneci ryby,ale okrem zubaca 58 cm a nejakych kaprikov na feeder do 50cm sa nepodarilo nic...islo mi hlavne o sumca,prve tri dni som bol sam a neskor sa pridali este dvaja bojovnici/sumciari...ale ani to nepomohlo,z coho sme troska sklamany,lebo este nikdy tak nebolo,aby za taky cas a na tolko prutov sa nic nechytilo,alebo aspon nezabralo...takze sumce su jasny vitazi v tomto kole :D ....dalsie kolo sa bude konat inde a dufam ze uz uspesne........
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť