Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod majo » Štv Aug 14, 2008 9:06 pm

TATTOmen?vytrval si na svojom mieste alebo si skusal aj ine? 8-)
majo
....
....

Poslaťod TATTOmen » Pia Aug 15, 2008 11:12 pm

majo...no,taborisko som mal to iste,len bojky boli kazdu noc niekde inde...mal som miesta aj ,,od vymyslu sveta,, rozne dna a aj hlbky ..bolo viac casu to presondovat,nastarhy rozne a systemy tak isto rozne , na sest prutov sa da spekulovat,no napriek tomu nic...nejak nebrali,alebo co, nerozumiem..ale asi to bude timi vykivmi tlaku,alebo tim, ze siel mesiac do splnu....ked bol mesiac v tejto faze,tak som maval zaberi len na tazko.ziadny plavak ,alebo hladinovka,...skusal som to preto aj pri dne,ale aj tak nic,neviem preco..ani zaber....skoda.

inac hornad je uz ukazkovy,trebalo by to vyskusat,lenze nejak tento tyzden asi nestihnem,mame v rodine svadbu a ja som nieco ako prava ruka zenicha :D takze.......ale kare ma na ten hornad sakra....
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod majo » Sob Aug 16, 2008 8:39 pm

Raz ten hornad urcite vyskusame no zatial som pracovne zaneprazdneny. :( Ale zato cestou s prace pokukujem po Toryse :shock: ,zatial kakao ale ak sa podmienky zlepsia tak ti volam.Napis mi svoje cislo cez sukromnu spravu 8-)
majo
....
....

Poslaťod Martinius » Pon Aug 18, 2008 5:03 pm

Včera vychádzka na Hornád v Krásnej, niekoľko menších nosáľov do 30 cm a jeden pekný jalec 53 cm na boilies príchute chobotnica-kalmár príjemne prekvapil...kapríky žiadne,možno nabudúce.Lovu Zdar
Martinius

Poslaťod blinker » Uto Aug 19, 2008 9:30 pm

Dnes Hornád nad súdkami na prívlač, 6 jalcov za hodinu, všetko do 30cm a jeden väčší spadol.
blinker
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod TATTOmen » Uto Aug 19, 2008 11:37 pm

vcera som bol na kechneci troska na anglicak posaskovat,,,bolo fajn niekolko kaprov do 47cm zdolanych,zopar pleskacov vsetky cez 40 a krasne plotice na sumca,,,ked som ich potreboval pocas mojej sestdnovej vyprave na kechneci,ta som ich nechytil ani jednu a teraz brali jak na beziacom pase,take kolo 35cm..hodinu po zotmeni prestali,len tak sem tam nieco zabralo,
majo...dnes som bol skusit hornad na mojich oblubenych miestach,celkom to uslo,ale na lahodkovu kukuricu som mal vela zaberov od mensich ryb...asi az po 3 hodinach som mal prvy zaber od kapra ktory sa mi otrhol niekde na dne a potom asi po pol hodinke som jendeho zdolal,49cm,ale krasne sfarbeny,uplne zlty,nadherna ryba....krajsie ako tie co sa daju nachytat na kechneci a pri tom su rovnakych rozmerov...
pred zotmenim som siel domov,inac by som urcite este nieco zdolal ;)
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod lovec » Ned Aug 24, 2008 1:53 pm

Zo vcera na dnes v noci rychla rybacka na Cani, na halibut pelety sa podarili dva kapriky 53 a 66cm
lovec
...
...

Poslaťod Eko » Ned Aug 24, 2008 8:32 pm

no pekne pekne lovec kde si bol chytat na cani lebo je tam viacej jazier hehe ale ak je to tajnost tak beriem :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Ned Aug 24, 2008 8:56 pm

Celonočná vláčka do tretej ráno priniesla fantastickú rybačku.Každý kolo 10 zubáčov od 40 do 50,jeden 60tnik,regulérne za hubu 40ka pleskáč na wobler Frenzy,na ktoré šli zubáče a tiež sumčeky americké.Paráda,akurátže nás boleli chrbáty a lakte.je to drina!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod lovec » Pon Aug 25, 2008 10:07 am

Eko - :D ziadne tajomstvo, bol som na Novej Cani, mam tam chatku, ktoru som zhodou okolnosti nuteny z rodinnych dovodov predat (inzerat si si urcite vsimol v inej casti tohto fora ) mam tam krasnu strkovu lavicu, za vyse 50 vychadzok som mal snad len jednu bez zaberu - chcelo to sice trosku namahy a spekulovania trafit sa do tej spravnej montaze a nastrahy, ale teraz je to parada 8-)
lovec
...
...

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť