Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod Thommaso » Str Sep 24, 2008 5:59 pm

Ahoj, teraz som chory, skusim zistit ako to vyzera na poprade..snad vyzdravejem cim skor. Nestastie, uz 2 tyzdne som nebol na rybach!!
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod hlava » Štv Sep 25, 2008 1:23 pm

ok ;)
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pia Sep 26, 2008 4:16 pm

Dneska sa podarilo asi 6 potocacikov s toho jeden nadherny 39 cm krasavec... okrem toho boli aj okuny a zopar jalcov... najlepsie na tom bola fantasticka prechadzka... :-)
kura11

Poslaťod brandys » Sob Sep 27, 2008 7:21 pm

Je rozumné teraz chytať potočáčikov :) Len neviem, či aj pre nich to bola fantastická prechádzka?!
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Sep 27, 2008 8:04 pm

Brand siel som na mimopstruhovku si zachytat, hlavne jalce a darili sa potocaky co narobim... mali svoj den, dneska naopak potocak ziaden za to hafo jalcov, zopar riecnych okunov a najviac ma potesila podustva na tvister za papulku... jo a este jedna prihoda, v jednej hlbine som hodil do vody tvistrik a vynorilo sa za nim asi 5 jalcov, ale neboli to obycajne jalce ale jalciska jak hovada.... obrovske a tlste, zrazu jeden zobral tvistrik do papulky a ja som skamenel, normalne som neprisekol len kukal jak puk, hned jak zacitil ze to neni nic jedle to ukazkovo vyplul, potom zmyzli nadobro... zajtra pokracujem v potulkach po hornade...
kura11

Poslaťod TATTOmen » Pon Sep 29, 2008 11:24 pm

kura a co,zubac sa nepostastil na hornade???,alebo nejaka stucka,ci stucisko??? :)
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod walther » Str Okt 01, 2008 6:25 am

Tak preto neboli pstruhy na pstruhovom, lebo ich kura stiahol. :o
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Str Okt 01, 2008 8:53 am

tatto no mne sa este nepostastilo ulovit na vlacku okrem jalca, podustvi, pstruh a a okuna nic... verim ze v hornade su aj zubace aj stuky aj sumce.... ale asimoju 1 cku rotacku nechcu a s vecsou nastrahou sa bojim... chcem si hlavne zachytat a nie sa len nahadzat... vcera chvilku krasna zrana total bezrybka... nic ani zalovenie...
kura11

Poslaťod kura11 » Str Okt 01, 2008 10:18 pm

dneska celodenny ruzin, tak okuni so mnou dneska pekne vybabrali, skusal som vsetko mozne , vsetky mozne okunove miesta a vysledok traja malí zbojnici, cez den nenormalne fukalo preto som hladal zaveterne miesta... okrem tych troch pruhovanych sa podarila drava plotica, maly bolen a dva krasne zubace okolo 50 tky... lesy okolo ruzina uz hyria vsetkymi farbami...
kura11

Poslaťod rybopet » Štv Okt 02, 2008 9:02 pm

kura-zubiky podvečer?
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť