Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod fliper » Pia Okt 03, 2008 2:27 pm

Kura- su bolene na Ruzine?? preco pouzivas okoun miesto ostriez?
fliper
.
.

Poslaťod Thommaso » Pia Okt 03, 2008 2:29 pm

Ej, ale kurka sa vycvivil, ako vidim tak lapa ryby same 8-)
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pia Okt 03, 2008 6:14 pm

No paci sa mi slvo okúň, neviem ci nahodou nenasypali male bolene do ruzina, pretoze viacerí vlackari mi vraveli ze pochytali male bolene... tak neviem
kura11

Poslaťod rybopet » Pia Okt 03, 2008 9:04 pm

Na Kamenici boli ....
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod fliper » Sob Okt 04, 2008 8:57 am

kura11 píše:No paci sa mi slvo okúň, neviem ci nahodou nenasypali male bolene do ruzina, pretoze viacerí vlackari mi vraveli ze pochytali male bolene... tak neviem

kura, toho bolnika si teda naozaj chytil, alebo si len pocul,ze tam nasadili? Okun je cechyzmus, ale ok, ak sa Ti to paci, tak snad nasa krasna slovencina tak velmi nebude trpiet,ale aj tak je lepsi ostriez ;)
fliper
.
.

Poslaťod kura11 » Sob Okt 04, 2008 11:20 am

Chytil som mal asi tak 30 cm a tiez jeden rybar co vlacil mi vravel ze chytil zopar rovnakych kuskov preto mam dojem ze sa do ruzina sypali bolene... akoze moze to byt pekne spestrenie osadky ruzina o par rokov... Rybopet jak dopadol trening, pocasie pod psa ale rybky mozna kusu... napis..
kura11

Poslaťod rybopet » Ned Okt 05, 2008 8:49 am

Bolene na Oravskej priehrade považujú mnohí za dôvod úbytku iných dravcov,údajne pre potravinovú konkurenciu/žerú im bielu rybu/.Je to odborná záležitosť,ale mne sa nejak tie bolene do podhorskej nádrže nevidia.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Okt 05, 2008 8:51 am

kurka-ako dopadol tréning,máš v športovej činnost-no,very fasa!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod rybopet » Pon Okt 06, 2008 8:48 pm

Dnes s Mirecom kratučký tréning s novou žvejkou:paráda,Mirec jalec 30,ja potočák 38,zabral na rotačôčku a po zábere som "dostal" pančuchu,brzdil som silon po odklopení preklápača prstami,musel som zísť zo 30 metrov,ale zdolal som ho.Ani som ho nefotil, a šetrne odháčkoval.Nová /jediná v KE/ žvejka Trouth pracovala perfektne.Kde? Na našom "veľtoku",ktorý preteká našim mestom!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Okt 06, 2008 8:50 pm

Dneska uz bol hornad ako tak chytatelny mal som palicku v aute tak som len tak trosku cestou zbehol na hornad, za hodku a pol tri potocaciky klasa od 20-25 cm este dva dni a hornad bude origos na vlacku... :-))) len skoda ze uz to nestihnem to uz budem zbaleny na poslednu karp vypravu na adacs, dufam ze sa podarí aj nejaky tamojsi velky zubac... :-)))
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť