Výnimku na odstrel máme, máme aj nahlásené na ŠOP. Len treba presvedčiť poľovníkov. Výnimka platí do roku 2014. Každý rok od 1.10.-31.3.Pri zastrelení je potrebné mi zavolať, prídem po nich. Dáme ich na rozbor na veterinu. Sú plné parazitov, ktoré sa (mnohé z nich) u nás nikdy predtým nevyskytovali.
Včera geča prívlač od 14:00 do 17:30 nič. Ale som si krásne zahádzal, široko ďaleko nikoho. Inak záliv od Mižáka už zamrzá a z brehu sa už nedá prívlačovať je tam taká tenká vrstva ľadu, ale vlastne na skoro celej geči sa ešte dá chytať okrem tej zátoky.
ja chytam prevazne na starbaits mam aj tento rok par peknych kaprov.chcem sa niekoho kto tiez chyta na SB poradit ohladom hotdemona ja zatial nan nemam ani tuk a pritom ho tak vychvaluju.
keď si prečítaš príspevky z 8.9.2011 a 29.9.2011, tak tam sú uvedené 24 mm boilies - t.j. Starbaits Hot demon, klasické ale aj balanced. Nie najlacnejšia forma boilies a výsledok žiaden na základe určitých chýb z našej strany a nasadených mikrokaprov.
rybarik píše:ma niekto tento rok kapra nad 10kg na geci
ja som bol na geči minulu sezonu len raz skušal som dinamitbeits 15mm chobotnicu ani ťukes.ale na tajvane to šlo tak do 3.5 kg na tigri orech prichut med, peleta chobotnica krab,a bojlis chobotnica 15mm.