Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod sixpack » Sob Jan 24, 2009 11:31 pm

No veru, kakavko bolo ... co sa pleskacov tyka, domaci, to tam mastili, jedneho za druhym, obcas nejaky mini zander ... mne sa dokonca podaril maly mien ... za plutvu :?
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Jan 25, 2009 9:32 pm

Absolvovali sme "džurky" na Jasove.Najprv sme sa báli na ľad,okrem Rybárkunga,ale potom sme zistili,že má dobrých 20 cm.Vrták sme mali ,aj sme vrtali,ale nachytali len niektorí:Hlava duháka cca32 cm a ostrieža cca 25 cm,Béla na moju udičku,ked si to len chcel vyskúšať lapsol ostriežika,ale bol z toho šťastný jak blcha,lebo ešte nikdy nedžurkoval,Mirec,Rybárkungo a ja sme neboli úspešní.Potom sme zahodovali,fajné halászlé a iné dobroty.Bolo super!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Kolac » Ned Jan 25, 2009 9:46 pm

No skoda ze som sa nemohol zucastnit, mam skusku tak pocitam matiku, ale muselo byt super :)
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Sob Jan 31, 2009 11:10 pm

Dnes snežný výpusť,rybárov ako na Václaváku,podsekávali pleskáčov aj jedného sumca som videl/pustený/,my s kamošom celkom dobre:on ščuka 61,ja 3 krát koľak a raz ukusnutá nástraha.Konečne sme sa prešli až k sútoku kanála a Laborca.Pekné miesto!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Kolac » Ned Feb 01, 2009 2:36 pm

nazdar peto, tak pekna vychadzka, a aj prechck, ako dlho ste sli k tomu sutoku ???
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Ned Feb 01, 2009 9:27 pm

Dosť dlho,asi pol hodiny.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod rybopet » Pon Feb 09, 2009 8:08 pm

Včera sme v trojici absolvovali výpusť/nula bodov,ani okolo nikto nič/,potom pekný odvodňovací kanálik kdesi na Zemplíne,kde mi na strímrika prišiel vypasený ostriežisko/250mm/a do tretice sútok troch odvodňovacích kanálov tiež kdesi na Zemplíne.Tam vláčenie v družnej debate znamená pecku do udičky,potom neskutočný ťah a ...nejde stým pohnúť,potom krátky ťah a znovu nejde stým pohnúť,len cítim krátke úniky pri úplne uhnutej udici.Chvíľu to trvalo,potom som však začal po brehu ustupovať,chcel som aby rybu odpružilo na dlhšiu vzdialenosť silonu Berkley o priemere 0,12 mm.Potom nastal na hladine závar a bez toho aby sme ju zahliadli,udica sa narovnala a silon zavial.Bola to šťuka.Určite parádna.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Feb 09, 2009 10:48 pm

vlacili??? hmmm... na odvodnovacke so sbirom??? hmmm rybo polepsi sa... :lol:
kura11

Poslaťod rybopet » Uto Feb 10, 2009 10:08 pm

Je to vláčenie,ktoré sa nepovažuje za vláčenie,lebo sa považuje za vláčenie len na pstruhových a lipňových vodach,takže vláčenia na odvodňovacom kanáli kaprovom pomocou bubliny,sbirolina a iných obdobných pomôcok sa môže úplne kľudne :lol:
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod TATTOmen » Štv Feb 19, 2009 9:38 pm

vcera v jasove dva duhaky a dva spadli..jeden mali ostriez
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť