Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod hlava » Pia Apr 10, 2009 5:33 pm

rybo peter mas SS
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kolac » Pia Apr 10, 2009 10:53 pm

Tak nedalo mi a vybehol som dneska otestovat novu muskarku co mi brat spravil Loop Grey line. aftma3. a vysledok 3 jalceky malicke cca15 cm. ale chytal som asi hodinku najviac dve a nahadzoval som zbrehu na sucho tak to nebolo velmi idealne ale podarilo sa aspon daco... s tou udickov sa dokonale nahadzuje... pekne vystreluje snura tak ma to potesilo a tesim sa kedy ju pouziem na lipne ci jalce .
No ale co ma nepotesilo tak to bol fakt ze jeden nas romsky spoluobcan chytal do cerena cca 2x2 m. hned jak som ho zbadal tak som volal policiu. Na moje prekvapenie policia prisla na miesto cca o 5-10 min. co som volal. ale ten "spolubcan" zmizol hned jak som volal ale aspon som ho nastrasil....
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Abyss » Sob Apr 11, 2009 1:40 pm

Ja dnes uz uspesny lov na anglicak na mrtvom ramene. Rybky brali pozvolne. Padlo zopar velmi slusnych karasov, ploticky, cervenice a samozrejme kamarati americki.
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod joysi » Sob Apr 11, 2009 4:06 pm

Abbys: Pekne, ale dufam ze Ta nechytili.
Na mrtvych ramenach je zakaz lovu!!!
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod lefis » Sob Apr 11, 2009 9:19 pm

no to je pravda a pocul som ze je to uz iba od toho roku ci to aj bolo???
lefis
....
....

Poslaťod joysi » Sob Apr 11, 2009 9:52 pm

Bolo, ja som tak chcel chytat pred 2-3 rokmi tak som si zhanal info a uz vtedy sa nedalo ..
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Abyss » Ned Apr 12, 2009 9:51 am

podla mna debilina jak trenky. ved mrtve ramena niesu podla zakona brane ako sucast toku riek???.......z coho vyplivalo, ze sa tam smie chytat. no nebol by som jedniny, kt by chytili, ale este ze kto by to bol:D na jazere zrusili RS a pochybujem, ze ziva dusa zavita na mrtvak okrem fetakov a ludi co vyhadzuju sutinu do vody :(. ja som si chcel len zachytat. Inac zaujmava debata, lebo je viac zmien, kt proste niesu ciernym na bielom a poto sa clovek divi za coho je pototo. V miestnom poriadku je prd a vlastne vela veci nieje poriadne vyspecifikovanych.
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Ned Apr 12, 2009 11:37 am

Hej, mŕtve rameno je podľa zákona súčasť toku. To je charakteristika. Zákaz lovu ale hovorí jasne kde sa môže a kde nie chytať.

(4) Zákaz lovu rýb poda odseku 3 sa nevzahuje na
kaprové vody, ktoré sú vodným tokom okrem slepých,
mŕtvych a odstavených ramien a povrchových vôd,
umelo vzdutých v koryte vodného toku.
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod hlava » Ned Apr 12, 2009 12:32 pm

ALE CO ZAPISUJES NA MRTVOM RAMENE ???? AKY REVIR
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rarasto » Ned Apr 12, 2009 1:04 pm

chlapi, mŕtve ramená patria pod rieky pri ktorých sa nechádzajú. Čiže mrtve ramená v povodí H č.1 patria pod H č.1 a teda do prehľadu úlovkou zapisujete 4-0630 (čo iné by ste tam chceli zapisovať???).
A s tým zákazom lovu v čase od 15.3. do 31.5. na nich je to tak ako napísal walther. Je to uvedené v zákone a podľa mňa to nie je debilina jak traky. V miestnom ryb.poriadku je uvedené to čo nie je uvedené v zákone a ani vyhláške, t.j. miestne obmedzenia. Čiže nechcem vyzerať teraz ako by som zjedol všetku múdrosť sveta ale debilina jak trenky je nevedomosťou porušovať zákon a potom sa tu vyhovárať a nezmyselne očisťovať svoje konanie!
Rýbárom som od r.1997 a pokiaľ viem odvtedy je to s mŕtvymi ramenami rovnako. Akurát kedysi bol zákaz lovu od 16teho marca, teraz je to o den skôr,)
Ak si niekto nie je svojím konaním istý, tak aj na to je toto forum.
rarasto
....
....

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť