4-2670-1-1 Štrkovisko Geča

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: GEČA

Poslaťod TATTOmen » Uto Aug 25, 2009 9:39 pm

chlapci a chlapi....
pri love kazdej ryby plati zopar zasad ktore ak rybar vie,tak by si mal dost dobre zchytat a v tom pripade su otazky tipu...IDE NIECO??? nemiestne..
staci len pocuvat a citat vodu a potom uvidis ,ako krasne sa daju lovit dravce...
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Uto Aug 25, 2009 9:45 pm

tato teraz v tej polievke prechcanej sa dravec da chytit velmi tazko, myslim obstojnym sposobom, rybku a vysediet si chudaka to nepovazujem za rybacku...
kura11

Poslaťod walther » Uto Aug 25, 2009 11:30 pm

kura11
a zlatú žilu k tomu. :P
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Str Aug 26, 2009 12:59 am

Tatto ..mas pravdu niekedy ani neviem preco sa to tu pytam snad asi preto aby som potreboval nejake to "potvredenie" ze mam ist prave na to miesto lebo ja som strasne nerozhodny :) , tak ako hovoris tazko povedat treba sledovat a skusat kazda rybacka je ina
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Str Aug 26, 2009 1:26 am

kura,walther...co je obstojne a co nie je obstojne to nikde nie je napisane kazdy sposob lovu je normalne povoleny a roky rokuuce zauzivany ci privalc alebo ziva ci mrtva rybka ...ja chytam dravca na zive a mrtve rybky preto lebo...tuto sezonu som chcel zacat vlacit lebo je to celkom zaujimave ved viete sami lenze som si nestastne polamal ruku (zapastie)mal som ju operovanu nerobim uz 4 mesiac som rad ze vobec mozem chodit na ryby .Seba som len dal ako priklad tym chcem povedat ze vela ludi by mozno aj chcelo vlacit ale nemoze a za druhe nie kazdy ma chut chodit hore dole s udicou v ruke aj ked mne osobne sa to PACI zdoraznujem..... "a zlatu zilu k tomu" tak to asi patrilo nie len dravciarom na zivu rybku ale aj vstekym kaprarom vsak walther? :? ...inak ja nic v zlom len som napisal svoj vlastny nazor tak sa nehnevajte ak niekoho nieco urazilo urcite som to tak nemyslel ;) ...
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod walther » Str Aug 26, 2009 9:16 pm

Eko,
samozrejme, že to nebolo myslené zlomyseľne. ;) Tú zlatú žilo si vysedelo veľa kaprárov okrem mňa. 8-) Ja neodsudzujem žiadny legálny spôsob lovu, naopak aplikujem ich čo najviac. Som rád v prírode a s priateľmi a odsudzujem len hyeny, debilov, špinavé svine a ľudské hovädá tvoriace ten bordel v prírode.
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Aug 27, 2009 9:01 am

No ja odsudzujem lov na zivu rybku, v civilizovanom svete mal byt takyto nehumanny lov, davno zakazany...
kura11

Poslaťod martino5 » Štv Aug 27, 2009 3:57 pm

kura dovolim si s Tebou nesuhlasit,mysliš že v civilizovanom svete je len toto zle? Bordel pri vode,pytliaci.kormorany ...toto treba zničit a na to poukazovat a nie na lov živou či mrtvou rybkou ;) potom možno by trebalo aj ludom zakazat jest maso zo zvierat , nechovat kury :lol: //sliepky myslim// ,nechovat svine ,ved aj tak ich po čase zabijeme a zjeme..toto je humanne?? bohužial je cely svet a hlavne priroda založena na tom ,že silnejši jedinec vitazi nad slabšim....viem viem ,da sa nad tym polemizovat,je to dlha debata ,ale striktne zakazat lov na rybku jepodla mna blbost :!: a čo potom take daždovky? však je to tiež živy tvor... alebo idealne je potom chytat na čiste hačiky :lol:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Aug 27, 2009 6:48 pm

martino podla mna je to dost humusne, zavesit ziveho tvora za hak a pouzivat ho ako navnadu pre dravu rybu, druhy stres rybycka zaziva ked uz citi dravca, chce uniknut ale bohuzial nemoze lebo je okovana debilmi... tot moj nazor na zivu rybku... dalo by sa to kludne zakazat a argument by bol tyranie ziveho tvora, lebo toto tyranie je... to je podla mna dost ubohe od nas inteligentnych tvorov...
kura11

Poslaťod rybopet » Štv Aug 27, 2009 8:27 pm

Je to zakázané veterinárnym zákonom,ale nikto,kto tak chytá,ani kto kontroluje to nerešpektuje.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť