Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod Jonny301 » Ned Sep 06, 2009 11:58 pm

5 rokov?čosi...toho tam toľko nieje, maximálne dva roky a bolo by to prázdne, potom by dorástli amuríky a po dvoch rokoch zasa nič, zubáčov tam toľko neni, tie by išli hneď v prvý rok...ostali by tam plotice, belice, nejaký ten jalček a ešte tie korytnačky a kačky a slíže a ostračky, ak nevymreli ešte.
Jonny301
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Pon Sep 07, 2009 9:30 pm

A žije tam aj jeden veslonos!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Sep 07, 2009 11:26 pm

Jonny presne o tom hovorim tu sa neoplati povolovat nejake vynimky lebo ludia su nenazrany... i ked pre mnohych by bol sen a cest si zakaprarit na bukovci, tak radsej nie pre dobro ryb... to co by sme vydali potom na bukovci by bolo na grc... osobne je mojim snom si zakaprarit na bukovci dat aspon 7 dnovecku a pokusit sa o nejakeho krasavca bukovskeho, ale na jedneho co to mysli s rybami dobre pripadne dalsich 50 co by kantrili, tak radsej ziadne CaR a podobne.. na Krasnej stacilo, ten kto ma rad prirodu, ma rad rybu ako supera a nie ako masicko, ten by pustal aj tak, ten komu ide o masicko nepusti ci je CaR alebo nie...
kura11

Poslaťod Jonny301 » Uto Sep 08, 2009 9:18 am

o veslonosovi neviem, ale ostračiek som tam zopár chytil, a slíže som ako malý chytal sieťkou v lete.
a kura, viacmenej máš pravdu, ja tiež radšej budem mať pstruhovku bez pstruhov ale za to s kaprami ako kaprovku bez kaprov
Jonny301
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod martino5 » Uto Sep 08, 2009 10:58 am

bol som na noc nad "Vyrovnavačkou" nad priehradnym murom na Ružine,skusit nejakeho zubačika..ale nepodarilo sa nič :cry: ...nevadi aj tak pekny relax a oddych v prirode .Prešiel som ešte okolo Bradanu ,miesta prazdne ,voda nadherna,keby som mal viac času tak ostavam,oplati sa prist v tento čas aspon zrelaxovat,ked už je pomenej dovolenkarov ;) ;) a nas5 som sa vracal okolo VVN Ružin,včera asi davali do vody duhaky,lebo dnes tam bolo množstvo aut,ako keby boli preteky ;) tak verim,že aspon pstruhari budu mat viac štastia ako ja.Petrov zdar! ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod MaRoSX » Uto Sep 08, 2009 10:07 pm

kura11 - je to cele diskutabilne, z casti si myslim, ze pravdu mam ja a pravdu mas aj ty ... bud funguje zakon prirody (co je prirodzene), alebo funguje mäsiarina ... pricom ten druhy sposob je ovplyvnitelny, len to by sa museli uvedomit rybari ... a ked si to tak vezmes ten tlak rybarov na domaši + tych sumcov nakolko Domasa sa povazuje za tzv. "kralovstvo sumcov" tak nebude tam co chytat za chvilu ... tymto sposobom aspon z casti zredukoval stav väcsich sumcov, lebo ak si aspon spravne myslim tak kaprarov je viac ako sumciarov, tak aspon o nejakeho kaprika bude viac
MaRoSX
....
....

Poslaťod MaRoSX » Uto Sep 08, 2009 10:11 pm

all- nahodou neviete ako to vyzera s tymi pstruhmi, lebo co som aspon pocul, tak ze strach a hroza ze v nejakej zatoke okolo 200 mrtvych pstruhov nefim co je na tom pravdy tak sa pytam, a co sa tky zaberov ze 0 bodov ... diki páni za odpovede
MaRoSX
....
....

Poslaťod kura11 » Str Sep 09, 2009 6:31 am

MaroSX skor ako zredukovat sumce by som zredukoval "rybarov", to nie koli niekolkym sumcom nie je co chytat... zamyslite sa uz konecne... proste je obrovsky rybarsky tlak, nasada je hned vonku, pouzivaju sa clny, sonary, kvalitne krmiva, vyvaza sa daleeekooo, ryby jednoducho nemaju sancu... bohuzial...
kura11

Poslaťod altero » Str Sep 09, 2009 9:15 am

MaRoSx> ked porovnas nasadene a chytene kapre na domasi tak ti musi byt jasne, ze sumce tam vela "skody" nenapachaju ;)

nasadene 20.400kg, z toho 9500kg K2 co tusim este ani nemaju mieru
ulovene 17.260kg, k ulovenym prirataj nezapisane a mas to skoro 1:1

statistiky su za rok 2008
Obrázok užívateľa
altero
Diskutér
Diskutér

Poslaťod scimitar » Str Sep 09, 2009 9:51 am

Bol som vcera na Vyrovnavacke aj na Hornade, na Vyrovnavacke bolo dost ludi, skoro sami "bublinari" jedna partia asi na 3 clnoch hned za zeleznicnym viaduktom urobili taky polkruh smerom k brehu , zakrmovali a hadzali bubliny k brehu a tahali jedneho za druhym . Asi ich pustali :lol: :lol: :lol: . Ja som privlacoval asi hodku na nulku rotacku a podaril sa jeden 35 duhak. Potom na hornade asi 30 min na biely maly jigg jeden 38 duhak, vsetko brojlery, ale nebolo to ziadne eldorado zaberov tak ako ked sadia. Co sa tyka uhynutych pstruhov, ano dvoch som ich videl na Vyrovnavacke pri brehu a jedneho aj na Hornade.-tiez som sa cudoval.
scimitar
.
.

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť