na obilie(S) to ide dost tazko skus nejake boilies ...pokial si chytil len bronz to je este dobre ja som sa pri zapale lovenia dravcov ugriloval, treti den sa obliekam jak pokakany
Petrov zdar,ja sa nestazujem, mam chytenych za 5 vychadzok k jazeru 14 kaprov, z toho len jeden nemal mieru,ostatne 41-53 cm a 2 amury 70 a 73cm, vsetko plava spat vo vode okrem 2 kaprov na otvoreni, skvela sezona aspon pre mna
ahojte Paaani chcem ist dneska na jazero nahodit , ale trochu ma mrzi ten vietor ... Co myslite vadi ten vietor ??? Budu brat ryby... Vy by ste isli na mojom mieste , ..dakujem
ouu ani newies ako si ma upokojil tak snad nam ten vetrik prifukne nejake ulovky inac co ides vlacit alebo na tazko ?? a samozrejme dakujem pekne za taku expresnu odpoved
JA SOM TAM BOL VCERA A BOLO CELKOM DOBRE. BOL SOM TAM OD 18,00 DO 20,00 A CHYTIL SOM SPOLU 10 KS, KAPRIK, PLOTICA ATD. LOVIL SOM NA TAZKO A FEEDER, NO VSETKY ZABERY BOLI NA FEEDER A BOLO ICH VIAC LEN DOST SOM ICH NEVYSTIHOL.
pfuu tak to si mal zaujmavu rybacku len dneska bola ta burka vecerna a pocaie sa dost zmenilo ! Tak som zvedavy ja idem na tazko a berem aj plavacik tak snad sa zadari
ja feeder ani nemam ved kaprovka je vlastne ten isty princip podla mna ako niesom nejaky expert ale myslim si ze to je na jedno kopyto akurat tak rozdiel vydim v policajtovi a spicke