Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod kura11 » Str Sep 09, 2009 12:22 pm

No opet krasny pohlad na hornad, keby nezarybnili tak po nom ani pes nestekne... ako sa zrazu ludia zasa zacali zaujimat o hornad, alebo VVN na VVN som radsej ani nesiel, nemam taku atmosferu rad... keby o tyzden nasypali kaporov tak zasa vsetko by bolo na kaporoch.... :-)) inak duhaciky niektore strasne krasne... len pomenej... ale zasa je to len dorybnenie.. nieco azda prezije
kura11

Poslaťod maro » Str Sep 16, 2009 8:31 am

Včera pekné ráno na Ružíne od pol siedmej do deviatej, pokus o prívlač jednoruč (ľavá ruka v sadrovej dlahe). Na rotačku prišla táto krásavica 68cm

Obrázok

Keďže včera mal môj svokor narodeniny, dostala milá šťuka funkciu darčeka ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod martino5 » Pia Sep 18, 2009 3:14 pm

;) na rybičky nejak momentalne nemam času ..ale sem tam sa mi podari dostat do lesa a su celkom dobre ulovky ,sice ale nie - Chyt a pust! :lol: :lol:

Obrázok
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod MaRoSX » Pia Sep 18, 2009 5:43 pm

a smiem sa ta opytat kde ?:P
MaRoSX
....
....

Poslaťod kura11 » Sob Sep 19, 2009 5:09 am

maros, rastu v okoli gelnice ale uz bude pomali aj po nich, velka invazia hubarov, videli sme uz aj na folkmari stat ciganov, dalej od ustavu v matilde huti za gelnicou dalej mnisek, svedlar, nalepkovo, ale treba vediet aj kde lebo su aj hluche miesta kde nie je pomali ani divej huby... kolega zo svonice uz nasiel aj na dargove 80 dubakov.. a ze vraj uz rastu aj v medzeve niekde... videl fotky dalsieho kolegu v mobile z predvcerajska
kura11

Poslaťod MaRoSX » Ned Sep 20, 2009 3:03 pm

... akosi som to nestihol :) ... prezmenu som bol včera na čani ... na starom jazere ... od 12:00 do 20:00 ... plno malych kaprikov, som si isiel len tak zakrmitkovat lebo na feeder by som sa musel sustredit a xcel som si odpocinut :)
MaRoSX
....
....

Poslaťod rybopet » Pia Sep 25, 2009 8:47 pm

Pooooooo dllllhej dobe konečne trochu pri vode.Vybral som si revír,ktorý bol zárukou pekných úlovkov.Bolo tam absolútne ticho,kľud,nikto tam nechytal ryby.Len škoda,že tam také ryby,ktoré prislúchajú k zaradeniu vôd, nie sú.Ak nerátam ostriežiky,plotičky a beličky.Tých je tam habadej.No,možno sú,len ich neviem chytať. :P BUKOVEC!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Jonny301 » Pia Sep 25, 2009 10:38 pm

peťo, nechcem byť múdry, no pstrúžiky teraz na bukovci/hneď vedľa, aby sme vedeli, o čo ide, nieje problém chytiť.ukazujú sa, skús nejakú....vlastne to sem dať nemôžem, lebo mi ich vychytajú :D ale zostáva už len 5 dní tak snáď....skús rapalku v odkalisku, keď ho vidíš tak hoď k nemu
Jonny301
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod joysi » Sob Sep 26, 2009 6:39 pm

Johny301: V odkalisku sa nesmie chytat ...
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Jonny301 » Pon Sep 28, 2009 2:45 pm

odkedy?a kde je to napísané? :shock:
Jonny301
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť