Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod Eko » Ned Dec 13, 2009 5:24 pm

No tak som bol pokrstit moju novu udicku a nejake nastrahy co som si kupil na koksov baksi, tak sa zadraila stucka cca 50cm......mimch pod nohami mrzla voda takze uz pomaly bude po rybacke :(
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Sten » Pon Dec 14, 2009 12:20 pm

Ahojte vsetci. Co sa tyka tej rybacky. Mali sme Jeepa takze s dopravou nebol az taky problem ale auticko bolo viac ako zablatene. No proste hruza des ale stalo to za to. Teren nebol az taky nepriechodny ako pristup k vode kde miestami aj 3 az 4m zraz a nedalo sa vobec chytat. No volna voda nula , vsetko zabery od tazkych prekazok a potopenych stromov. straty boli aj 50euro pre oboch ale nevadi ked chces chytit rybku nieco musis obetovat. Nastraha riper 12 az 15cm svetlozeleny ostriez a mensim stuckam sa pacil aj cerveny s bielym bruskom 7cm , vsetko od Dragona. Inak ostatne nastrahy s nulovym efektom. Ale este raz by som sa tam chcel tohto roku dostat ale ved uvidime ide na nas poriadna zima. Nech sa dari. Lovu zdar
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Sten » Pon Dec 14, 2009 12:28 pm

A este jedna odpoved. Samozrejme to bola privlac, ultra lahka. Voda bola zelenkava az cira. Pocasie prenadherne okolo obeda aj 8 °C , takze asi ako som napisal posledna pohoda tohto roku pri vode. No keby bolo aspon trosku okolo 0°C tak by sa este dalo , tecuca voda tak skoro nezamrzne a stav je dost nizky co je na rybacku idealne. Ved uvidime. Lovu zdar
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Str Dec 16, 2009 10:50 pm

Cez víkend sa konalo Gabčíkovo.Po spoločensko zábavnej stránke to nemalo chybu,hoci sa pila iba kofola.Po rybárskej:7 udíc nahodených do vôd Dunaja,na háčikoch smradľavé "šledžiky"-slede,ktoré bolo cítiť až do Budapešti,víchrica a kosa ako na Sibíri.Mieňa sme ale ani nezazreli.Okrem toho,čo chytil deň predtým domáci miestny .Potom nám všetkým ukázal,ako sa pitve a sťahuje z kože.Pečienku mal obrovskú.Ako pijan!Po ceste domov zastávka na Teplom vrchu.Hrádzny nás zachránil.Ako?Že nás poslal preč.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Sten » Str Dec 23, 2009 3:29 pm

Zdravim vsetkych rybarov aj nerybarov. Pekne sviatky prajem aj Novy rok a hlavne vela uspechov pri potulkach za rybami. Lovu zdar.
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Str Dec 23, 2009 10:14 pm

Vyzerá,že v nedeľu po Vianociach bude skvelá rybačka!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod XpeterX » Štv Dec 24, 2009 12:41 pm

JJ stastne a vesele. Napis trochu viac ze co si myslis o tej skvelej rybacke co ma byt v nedelu :D kde, na aku nastrahu, kedy a ako? nech aj my ostatni mame skvelu nedelnu rybacku ;)
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Štv Dec 24, 2009 5:03 pm

mne to nedalo a musel som skocit dnes na hornad :D voda vstupla cca o 2 metre ale nic sa nezadarilo trsoku som porucal do vody nejake smiesne nastrahy a siel som domov:D stastne a vesele ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod pace » Štv Dec 24, 2009 5:11 pm

Dnes zo tri hodinky na Ruzine.Od hausbotov je pekne rozmrznute.Par kolakov sa ukazalo.
pace
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod TATTOmen2 » Pia Dec 25, 2009 12:36 pm

naco cakat do nedele ,ked sa da ist uz dnes ;)
pocasie je uzasne akurat tak na lenosenie,ale takto by som sa zblaznil...
ja som tiez pobehal hornad pred sviatkami..20.12.-zopar potocakov,inac nic,no rybacka bomba,-12stupnov,silony mrzli,voda cistucka,stalo to zato.
23.12.znova hornad ,jedna pekna ryba mi spadla,neviem co ,ale bola dost slusnych rozmerov...pocasie uz bolo na prd.dazd,voda pomaly stupala,mierne sa prikalila,takze nula bodov...mozno na feeder by sa dali pekne zachytat podustvy a mreny,ale na to som nemal naladu chcel som vlacit...
dnes idem asi zas aj napriek tomu mizernemu pocasiu...skusim ruzin niekde kolo opatky,alebo kde se bude dat uvidim.....

VSETKO DOBRE DO NOVEHO ROKU RYBAROM AJ NERYBAROM,LUDOM ,PRE KTORYCH ZNAMENA PRECHADZKA KOLO VODY NIECO AKO VYHRA V LOTERII :) ,KTORY SA VEDIA S RYBAMI POROZPRAVAT,S LEOSM SI SEPKAT,DIVU ZVER NACUVAT,PROSTE LUDOM,KOTORY TO MYSLIA VAZNE S PRIRODOU....
TATTOmen2
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia