Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod Eko » Štv Mar 18, 2010 10:55 pm

Rybopet...diks:)...

sbirolino + streamer tak to som vobec netusil ze sa takto moze teraz chytat ...ja osobne som to este neskusal ...ake mate s tym skusenosti?..ked sa vam chce o tom pisat hehe :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod TATTOmen2 » Štv Mar 18, 2010 10:59 pm

na "karcu" chodievate???
ja kazdy rok zaciatkom aprila a inak tomu nebude ani teraz..planovany termin na velku noc,....stan,gulas ,clnok "snaps" ;) atd.....
ak by chcel niekto..........moze prist..od 1.4. je povolena privlac a aj lov na rybku na hranicnych vodach
TATTOmen2
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod XpeterX » Pia Mar 19, 2010 12:38 am

jj bol som tam asi 2x a poznam dalsich dvoch rybarov co tam boli asi 3x ale nikto nic nechytil. Viem ze tam su ryby samozrejme len sme asi mali smolu na zle miesto a nepoznali vodu... Mas nejake dobre ulovky z Karci?
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Abyss » Pia Mar 19, 2010 5:52 pm

TATTOmen2 píše:na "karcu" chodievate???
ja kazdy rok zaciatkom aprila a inak tomu nebude ani teraz..planovany termin na velku noc,....stan,gulas ,clnok "snaps" ;) atd.....
ak by chcel niekto..........moze prist..od 1.4. je povolena privlac a aj lov na rybku na hranicnych vodach

cawko

ak by sa naslo jedno miesto v aute naviac, rad by som sa pridal :)
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Abyss » Pia Mar 19, 2010 5:55 pm

Dnes som mal priemerovu rabacku v tomto roku. Lokalita hornad nad a pod splavom na jazere. V zubatom slniecku super lovenie plavakom na kosnaky. Podarilo sa mi par peknych ostriezov, plotice, podseknuty nosal a podustvy.

na prvy krat bol moc super, zajtra pojdem mozno zas :)
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod hlava » Pia Mar 19, 2010 11:32 pm

Karci aky ide hornad :?:
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen2 » Sob Mar 20, 2010 12:31 am

ulovky na karci???hm...skoro ziadne hahaha
,ale aj tak to stoji za to nejaka stojata voda kde sa da lovit aj v tomto obdobi..chcem skusit sumca ak bude ok pocasie.
abbys,velmi rad,ale k nam asi nevojdes budeme max. plny ,no este neviem keby nieco dam vediet v pravy cas.
aj ja som bol na hornade,,,je pekny normalny stav voda cista.........no neulovil som nic,nejak nechceli to co som im ponukal....
TATTOmen2
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Abyss » Sob Mar 20, 2010 11:11 am

hlava:

hornad je v pohodke, este jemne snehova vodam, ale ked svieti slniecko je vydiet pohyb aj pri hladine. urcite vrelo odporucam sa ist prejst kolo vody
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod peto 8407 » Sob Mar 20, 2010 5:45 pm

caftee....teraz som sa vrati od hornadu......rano od 8:00do cca 10:00 som bol dole pod krasnou , ale nemal som ani tukes.......tak som sa presunul nad jazero pod splav a tam isli pekne nosale na kostnaciky. sranda bola , ked mi zacali brat na obe feedrove udice naraz....nestihacka :D . jar je uz konecneeee tu. dnes to bol obrovsky rozdiel oproti minulo tyzdnovej rybace s kamosom tiez na hornade, mrzlo a snezilo. premrzli sme jak eskimaci. :lol:
peto 8407
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod skywalker » Ned Mar 21, 2010 1:19 pm

peto 8407 píše:caftee....teraz som sa vrati od hornadu......rano od 8:00do cca 10:00 som bol dole pod krasnou , ale nemal som ani tukes.......tak som sa presunul nad jazero pod splav a tam isli pekne nosale na kostnaciky. sranda bola , ked mi zacali brat na obe feedrove udice naraz....nestihacka :D . jar je uz konecneeee tu. dnes to bol obrovsky rozdiel oproti minulo tyzdnovej rybace s kamosom tiez na hornade, mrzlo a snezilo. premrzli sme jak eskimaci. :lol:

chytali ste priamo pod splavom alebo nizsie v pomalsej vode?? dakujem za odpoved ;)
nie je dolezite chytit, ale pustit
Obrázok užívateľa
skywalker
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť