Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod majo » Uto Apr 06, 2010 11:08 am

prejdes Slovenske Nove Mesto,Borsu,Strdu nad Bodrogom az do Velkeho Kamenca.Za dedinou v smere na hranicu(Pacin)asi po kilometri a pol je odbocka na lavo ,ta ta uz dovedie na plaz.Doporucujem si nazbierat dazdovky a rybacka jak oci-sumec za sumcom :D :D :lol: A hlavne zazitok pre deti na cely zivot ;)
majo
....
....

Poslaťod Betro.MS » Uto Apr 06, 2010 3:35 pm

V nedeľu som sa zúčastnil s troma parťákmi na prvej tohtoročnej rybačke. Zvolili sme Hornád v Krásnej, kdežto tento úsek dobre poznáme a často naňho chodíme loviť. Dúfali sme, že čosi sa nám podarí lapiť, ale ani za zhruba 7 hodín lovu sa nám nepodarilo prekabátiť ani jednu mrenku. Nuž čo sa nepodarilo nám, podarilo sa iným...Rybárom, či skor pytliakom a masiarom, ktorí lovili z druhej strany sa podaril pekný úlovok kapra. Na tenký feeder to bol pekný boj, ale kapor to už mal dávno predtým zrátané, čo sme si uvedomili, až keď sa dotyční rybári začali po podobratí kapra bleskurýchlo baliť. Naše upozorňovanie na dobu hájenia kapra a ani telefonát rybárskej stráži už nič neriešil, kapor dostal po hlave a porúčal sa do kaprieho neba. Naši hrdinovia sadli na bicykle a už ich nebolo. Tak takúto trpkú príchuť mala moja prvá tohtoročná rybačka a akú dohru bude mať záleží na nás všetkých. Ak zbadáte tieto ksichty niekedy pri vode, odporúčam posvietiť si na nich...Dotyčným prajem, aby nás už nikdy pri vode nestretli. Fotky posielam rybárskej stráži. Vsetkým slušným rybárom prajem úspešnú sezónu. Lovu Zdar
Obrázok
Betro.MS

Poslaťod Betro.MS » Uto Apr 06, 2010 3:37 pm

Vidím, že tu fotku orezalo tak posielam link. http://img714.imageshack.us/img714/6004/pytliaci.jpg
Betro.MS

Poslaťod XpeterX » Uto Apr 06, 2010 4:40 pm

su to svine, nemozem z toho na pravo. Taky tupy prepity pytliacky ksicht... A dajme tomu ze ich niekto spozna, ako im dokazu ze tu rybu zobrali?
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod skywalker » Uto Apr 06, 2010 9:29 pm

toho kryptofasistu napravo poznam z videnia-chodieva casto chytat priamo pod splav na Hornade na Jazere z pravej strany toku,ked ho tam stretnem,rovno volam policiu,RS alebo ho hodim do vody len tak na uvitanu,zmrd pytliacky :evil:
nie je dolezite chytit, ale pustit
Obrázok užívateľa
skywalker
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Igor » Uto Apr 06, 2010 9:32 pm

Betro.MS.
Dobra práca, ale ...
Máš aj iné fotky ? Napríklad ako toho kapra katujú a ako s ním odchádzajú ?
Jedná vec je morálne odsúdiť. To sa zhodneme všetci.
Druhá vec je týchto pytliakov postihnúť. Aj keby ich niektoidentifikoval, stále to bude ich tvrdenie proti vášmu.
Ak máš aj iné fotky, budete na koni.
Ale opakujem, dobrá práca z vašej strany.
Pošli do aj adminovi, tejto stránky. Nech ich vylepia na nástenku na zväze.
Igor

Poslaťod Palino1 » Uto Apr 06, 2010 10:23 pm

Nabudúce im obom rád nakopem gule...nepredpokladám, že by si stihli spraviť fotky, takže na koni pre zmenu budem ja...A dúfam, že obaja vedia dobre plávať, ja som totiž taký výbušný typ...
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Palino1 » Uto Apr 06, 2010 10:23 pm

Samozrejme, myslel som boilies gule... :twisted:
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Sten » Str Apr 07, 2010 8:29 am

Dobra praca. Ja len dufam ze aspon po tomto trosku skrotnu a viac nebudu pytliacit. Som zvedavy ako to dopadne pretoze RS sa zasadne zaujima o rybarov a nie o pytliakov. Pretoze nam ma co vziat , mozu po nas hulakat lebo vacsina je slusna a nic im nepovie. Ale som si isty ze zase nic neurobia , tak ako vzdy. :(
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Mato » Str Apr 07, 2010 9:21 am

Igor píše:Betro.MS.
Dobra práca, ale ...
Máš aj iné fotky ? Napríklad ako toho kapra katujú a ako s ním odchádzajú ?
Jedná vec je morálne odsúdiť. To sa zhodneme všetci.
Druhá vec je týchto pytliakov postihnúť. Aj keby ich niektoidentifikoval, stále to bude ich tvrdenie proti vášmu.
Ak máš aj iné fotky, budete na koni.
Ale opakujem, dobrá práca z vašej strany.
Pošli do aj adminovi, tejto stránky. Nech ich vylepia na nástenku na zväze.

Ak to chalani ohlasili ryb. strazi, mala by RS ohlasenie evidovat, resp. o tom, ze bolo hlasenie svedcit aj na policii. Tato fotka uplne staci. Aj so svedectvom. Treba za tym ist a nenechat to tak.
Mato
..
..

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť