Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod Eko » Str Júl 07, 2010 4:53 pm

Laci - tiez sa nam raz tak stalo ze brali na kuku :D..clovek malo kedy chyti to co chce stale sa napichne nieco ine :) ...... to ma spravdu farbu mal velmi svetlu nevyraznu co aj vidiet ..ale aj napriek tomu som sa pokochal :) a ked chcem ist na pstruhy zatial som nemal problem ked som siel nad splav pri tescu ci pri druzstevnej stale sa chytil ale vacsinou iba duhak potocak zriedka ....inak som este zabudol dodat ze rybka si plava dalej ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Str Júl 07, 2010 8:27 pm

Pekné úlovky! :)
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Eko » Str Júl 07, 2010 10:56 pm

Dikes Peto:), ale co chytil Sixo vcera, tak to som len cumel kelu :shock:
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Laci » Štv Júl 08, 2010 8:56 am

Co chytil? Sa ani nepochvalil :o :lol:
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Sten » Pia Júl 09, 2010 8:04 am

Lampas , a este svietilo sa dnukaaa. :)
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Sob Júl 10, 2010 12:32 am

Laci - Krásne zubatéé:)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Rotteno » Sob Júl 10, 2010 11:08 pm

Ta co Eko ... polapal si daco na Geci od kedy ta tam ta partia rybarov zvacnila s tvojim zubim? :-P ... ja som vybral nedavno na Ruzine na trolling sumika menšieho ...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Eko » Ned Júl 11, 2010 1:13 pm

Zdravim Ta !! :):)...noo jasne pochytal som tam nieco. Nejake stuky a pekne ostrieze na dalsieho zubaca si musim asi znova pockat :D...teraz som trsoku dal pauzu na geci lebo som to tam mal prechytane ako sa hovori... chcelo to zmenu tak chodim na hornad teraz, celkom dobre rybacky. Hornad je pekne priezracny :)....no a co to znamena mensi sumik ? :)

P.S.: dikes za tu fotku vazne mam peknu pamiatku, lebo s mojim fotakom na mobile by to dopadlo mizerne :D
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Rotteno » Ned Júl 11, 2010 2:30 pm

No to ťa fotil Dávid .... on mal lepší foťák ako ja ... A menší sumík znamená 80cm ... ale aj s takýmto sumíkom sa na prívlačovke vieč vyšantiť :-P ... kua ja dnes som rozmýšľal, že niekde vybehnem na rybky na noc ... ale nejako nevjem nokoho zohnať do partie ... kažný je dnes mimo :oops:
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Eko » Ned Júl 11, 2010 6:25 pm

no ked vybral na mna ten fotak tak som mal dost :D inu masinu ma :D....no 80cm sumik by ma velmi potesil :)...na moju UL vlacku by som ani radsej vacsieho nechcel hehe:D...skoda ja tiez by som siel na ryby ale ja som v praci uz od rana az do 20:00 a zajtra taktiez takze ja nemozem teraz nikam...ved niekedy mozme niekam vybehnut ak bude casu na nejaku taku spolocnu rybacku plus este niekto a kazdy porozprava nejaky ten svoj pribeh z rybacky pri ohniku hehe :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia