4-2680-1-1 Štrkovisko Kechnec

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Kechnec a všetko čo sa tam deje

Poslaťod Eko » Ned Aug 16, 2009 11:02 pm

Rybopet..tak nakoniec som nebol nevyslo mi to, snad na dalsi vikend
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod bum1 » Pon Aug 17, 2009 10:33 am

vcera opat z kechneca doma :P:.bol som tam od stredy 12.8-16.8...12.8 asi 5 ryb z toho 2 male karasiky ,neskor 2pekne pleskace...no nakoniec....nieco pipa a taha z navijaku....krasny pololisec kapor.....:/ proste smola pri brehu odtrhol hacik....len som videl ako sa mu zablislo telo...musela to byt krasna ryba....vsetko kukuriaca....13.8....opat pleskace.....min.10 jeden kaprik....14.8....rano asi 8 pleskacov...1 maly kapor,zrazu na obed okolo 11,neskutocny tah.....z navijaku....,kedze som tahal jedeneho pleskaca myslel som ze mam prehodene silony ,takze som svoju 2 palicu nesekal.....a ked som zistil ze som ju netahal ,policajt siel smerom dole takze uz bolo po zabere.....:///// musel to byt riadny bejk:D.....15.8 ...slabota zobar pleskacikov......zacalo ma to srat ....cim lepsie pocasie,tym horsie boli na tom ryby....no posledny den , na kamaratovu palicu neskutocny opat zaber nieco podobene ako som mal ja....sekol....palica ohnuta , isiel som po podberak...zrazu prask a odtrhol sa hacik,smolu sme mali teda riadnu,mozno nabuduce,teraz sa chystame na hutne,tak sa uvidi....a inac vsetko bolo na boliles alebo kukuricu... tie 2 velke zabery na boliles :O...
bum1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pon Aug 17, 2009 11:26 am

a mi nehovor ze ste neamli zahodene na dravca :shock:
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod bum1 » Uto Aug 18, 2009 11:08 am

vedla nas mali 24h a nic:D
bum1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bum1 » Pon Aug 31, 2009 9:25 am

o5 z kechneca:D za 3dni,dost slabota....piatok 28.8,zaber okolo 7 vecer...1 pleskac,dost velky....potom uz nic ...rano tzv.sobotu 4zabery opat 4 pleskace, na obed jeden zaber- karasik...v sobotu na kechneci neskutocna burka.....take nieco som nezazil,obrovske vlny,nedalo sa chytat..a nahadzovanie alebo vyvazanie sme nemali ani v plane....v nedelu krasne ,kludne pocasie...asi 2-3 pleskace....a teraz to neuveritelne....v kechneci ,od hornadu ...ide asi voda asi meter od brehu do poriadneho padu...,vytahujem vam kaprarsku udicu....na haciku bola kukuricka....udicu dam na stojan no hacik ostal vo vode asi pol metra od brehu, montujem na dalsiu udicu twister,skusim dravce,zrazu pocujem cievku...pozrem na udicu koniec spicky vo vode..pribehnem seknem...hned do podberaku....krasny 40cm kapor :)))) prestavam davat twister a hadzem oba pruty asi meter od brehu...po hodine opat zaber no nepremeneny :) chlapi ryby mame pod brehom :)))
bum1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kolac » Pon Aug 31, 2009 11:37 am

bum1 chces si vlacit ked si mal nahodnu jednu udicu na kapra??? to sa nerobi :evil: :twisted:
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod bum1 » Uto Sep 01, 2009 9:47 am

ona bola vytiahnuta ,nebol zapnuty ani signalizator a swinger bol dole ,proste vypnuty neratal som ze kapor pride na necely pol metra od brehu a zobere ten hacik :) ,preto som mu daroval slobodu...
bum1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Uto Sep 01, 2009 5:03 pm

bum aj tak nerozumiem ja nie som dobry rybar aspon sa zanho nepovazujem ked sa jedna o kapre ale na tri dni stravene na kechneci to si mal dost slabe nic v zlom teda ak si ty spokojny tak dobre :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Uto Sep 01, 2009 5:04 pm

dokonca 4 dni hehe
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Hannah Montana » Štv Sep 03, 2009 10:10 am

Kechnec je neaký zvláštny. Tiež sme boli s otcom a nič. Zopár pleskáčov a nič väčšie. Boli sme tam tri noci a štyri dni. Mali sme aj na rybku ale akú sme ju tam dali takú sme ju aj vytiahli.
Možno druhá polovica septembra sa rozbehne.
Hannah Montana
.
.

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť