4-0640-4-1 Hornád č.2

Pstruhové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornád-pstruhový

Poslaťod kura11 » Str Máj 13, 2009 10:54 am

vcera tiekla dost vysoka a kalna voda, na muchu len jedna mrena 50-55 nadherna, potom plosky a jalcek, na vlacku potocacik a na vvn kopec ostriezov.. celkove slaby den, dufam ze do piatku sa voda vycisti... inak VVN je asi 2m dole voda
kura11

Poslaťod Abyss » Štv Máj 14, 2009 3:29 pm

minuly pondelok bola taj hore, ze pomaly si nemal kde dat nohu na brehu.
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Pia Máj 15, 2009 6:36 pm

Včera na Hornáde 5 potočiakov, 2 nad 30 cm a potom na VVN poobede duhák 32 a sivoň 3O cm. Celkom fajn. ;)
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod duhak » Pon Máj 18, 2009 5:33 pm

Tak čo páni rybári,neviete kto odpovedá na otázky za zvaz v sekcii návrhy a otázky? :?: určite to bude velmi znalý človek :D Dna 30.3. sa jeden rybár pýtal ako je to so zarybnením pred pretekmi aby mmajstri :!: Bienek,Bartko,Vencel a .i. ukázali svoje umenie na Hornáde.Odpoved bola že sa pred pretekmi nezarybnuje!! TO JE LOŽ!!! Mna osobne aj s kolegom funkcionári vykázali z vody z dovodu ze budu preteky a ze zarybnovali.Mam na to svedka. Dalej : 15.4. je dotaz kedy moze na kaprovej vode lovit bublinou - odpoved: celá kaprová sezona. Teda od 1.6. Zle pretože lov bublinou sa považuje za prívlač a tá je povolená až od 15.6. Ak sa mýlim opravte ma. Zvolil som túto cestu preto,pretoze ohladom zarybnovania som už reagoval a moju pripomienku ignorovali. Som zvedavý na odozvu teraz.
duhak
..
..

Poslaťod Abyss » Pon Máj 18, 2009 6:29 pm

Pekne :D
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod joysi » Pon Máj 18, 2009 8:39 pm

Duhak: celu kaprovu sezonu (aj cely rok napr, na rieke) mozes chytat na sbiro. Ale nie stale tam mozes mat na konci napr rybku abo vobler.
Napr taky streamer mozes tahat cely rok ..
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod rybopet » Pon Máj 18, 2009 10:51 pm

Aj kukuricu,lebo so sbirom sa to považuje za prívlač len na pstruhovej a lipňovej vode!Sbiro+kuku,sbiro+kôrka,sbiro+kostňak,sbiro+muha,sbiro+cesto... A jednu vec Ti ešte vysvetlím,hoci už raz som Ti na to odpovedal,:Môžu byť dva spôsoby pretekov:Ked sa do vody nasype veľa rýb,ako na Majstrovstvách sveta na Váhu,ked dali do vody 5000 ks pstruhov,aby pretekári dokázali svoju rýchlosť a v danom časovom limite nachytali čo najviac rýb,alebo voda je prázdna,je "ťažká",kedy rozhodujú jedna,dve ryby o umiestnení,ale vtedy to je viac aj o šťastí a ten pretek je tak trochu debkou.Muškári sami žiadali,aby sa im pred pretekmi ryby nesypali,lebo pre nich je ten druhý spôsob zaujímavejší,takže pred muškárskymi alebo vláčkárskymi pretekmi sa pstruhy do Hornádu NENASADZUJú!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod DAJHAK » Uto Máj 19, 2009 2:18 pm

Dnes som videl parádny boj o rybu.Rybár zabrodený na druhej strane Hornádu prút ohnutý až k hladine.
Ryba zatiahnutá do malej vody za poloostrovček,únik ryby a tri brušáky do vody za rybou .Výsledok : šťastný
rybár s 53cm krásne vyfarbeným potočákom.

Obrázok
Je hrozné keď sa športovci ožierajú,je však úžasné keď my alkoholici športujeme.
Toľko som čítal o škodlivých účinkoch alkoholu a cigariet že som sa rozhodol že prestanem čítať.
Obrázok užívateľa
DAJHAK
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod roces » Uto Máj 19, 2009 7:13 pm

Vzrusujuci opis pribehu, nadherny potocak,len skoda ze skoncil na sibenici :( Ja som bol v pondelok na hornade, 5 potocacikov sa mi podarilo, vsetko pustene, dufajme ze mi to oplatia o par rokov ked budu mat 53cm :lol: .....len ci sa doziju :?:
roces
.
.

Poslaťod duhak » Str Máj 20, 2009 2:44 pm

Rybopet,nešlo o to čo si žiadajú pretekári, išlo o to že niekto tvrdil že pred pretekmi ryby nenasadzujú !! ;) Ja som bol vykázaný z vody z dovodu že boli nasadené ryby pre pretekárov a v úseku medzi mostami vo Velkej a Malej lodine je zákaz lovu. Co sa týka lovu so sbirolinom si myslim že sposob lovu je dany sposobom be ohladu na to či ide vodu kaprovú,pstruhovú alebo lipnovú.Podla mna lov so sbirom je definovaný ako lov na prívlač bez ohladu na druh vody a bez ohladu co je na háciku zavesené/ kukurica ,vobler ,chleba,strímer a i./ Stale je to prívlač-
duhak
..
..

PredchádzajúciĎalší

Späť na Pstruhové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť