Duhak ma pravdu, bola tu burliva debata, tusim na hlavnej stranke, ze pred pretekmi sa nic nesadi a ani sa nic nebude sadit. Tak neviem ci to je nahoda, alebo si z nas robia dobry den, pretoze podla mna to je jednoznacne sadene na preteky, ani neinformovali vopred ze sa bude sadit...tak ocom to je
No na bukovci ani na VVN preteky nebudu a aj tak sadili, proste zarybnovali vsetky pstruhove reviry aspon tie hlavne... a som rad ze nejake duhaky nasypali aj do hornadu kde je ich kusok tahsie najst a ulovit ako do bukovca pecienkarom... vcera som tam bol a bol to hnus pohlad, jeden vedla druheho, po hodinke a pol som zduchol na hornad, kde som mal pokoj a klud...
Sorry a ospravedlnujem sa mas pravdu len na pstruhovej a lipnovej vode. Aj tak by ma zaujímalo ako by mi prešlo na kaprovej vode mat jednu udicu na tažko na kapra a s druhou so sbirom vláčit .Trebars aj po 15.6.
Dobre, že som si to prečítal a navštívil túto stránku. Už som bol pomaly na odchode na Hornád. Neviem či nepôjdem aj napriek tomu. Na VVN. Včera som pobehal dosť km a podarilo sa mi presvedčiť 4 potočiakov ale všetko od 17-20 cm a na rotačku.