4-0640-4-1 Hornád č.2

Pstruhové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornád-pstruhový

Poslaťod XpeterX » Pon Apr 26, 2010 9:28 pm

No a co ze si zobrali??? Dobry rybar si odpracuje brigady, neporusuje zakon, sprava sa ku rybam setrne, neznecistuje okolie. Tak ked si zaplati clenske, povolenku (za tie prachy sa tam tie ryby vysadzaju) preco by si nemohol raz za cas nieco zobrat??????? Kadejaka pytliacka chamrad si berie ovela viac ryb ako je za den povolene, tak preco by som ja z casu na cas nemohol nieco ponechat??? Minulu sezonu som si zobral 4ks kapra a co nemozem? kolkokrat som rybu pustil a oproti cigani brali jednu za druhou, nema ma porazit???
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod hlava » Uto Apr 27, 2010 6:12 am

tiez nevidim problem ak si niekto vezme rybu ja si granulaca duhoveho tiez vezmem za rok asi tolko co mesiar za try vychadzky cize cca 12 ryb
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Uto Apr 27, 2010 8:46 am

Braňo, čo blbneš? Neber to tak vážne. A okrem toho ... čím viac duhákov a kaprov killneš, tým väčšiu službu naším vodám spravíš ... :D
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod sumec007 » Uto Apr 27, 2010 10:49 am

XpeterX píše:No a co ze si zobrali??? Dobry rybar si odpracuje brigady, neporusuje zakon, sprava sa ku rybam setrne, neznecistuje okolie. Tak ked si zaplati clenske, povolenku (za tie prachy sa tam tie ryby vysadzaju) preco by si nemohol raz za cas nieco zobrat??????? Kadejaka pytliacka chamrad si berie ovela viac ryb ako je za den povolene, tak preco by som ja z casu na cas nemohol nieco ponechat??? Minulu sezonu som si zobral 4ks kapra a co nemozem? kolkokrat som rybu pustil a oproti cigani brali jednu za druhou, nema ma porazit???

PRESNE TAK :!:
Obrázok užívateľa
sumec007
..
..

Poslaťod Palino1 » Uto Apr 27, 2010 7:53 pm

Zobudili ste vo mne lovecký inštinkt... Od zajtra beriem všetko, čo nevypadne pomedzi očká podberáku :twisted:
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Uto Apr 27, 2010 8:07 pm

Máte recht :!: Cigáni Vám z rozpočtu berú miliardy z Vašich peňazí čo Vám strhnú na dôchodok ale vyplatia tým príživníckym tvorom a ste spokojní a ticho ako vši. Tak pľundrujte, veď to sú Vaše peniaze. Inak ako tu bolo povedané: Cigáni Vám vyžerú všetko čo má plutvy :!: Nakoniec aj tak prídete na šór Vy! Najprv ryby a potom Vy. :twisted:
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Uto Apr 27, 2010 8:50 pm

Mna serie len jedine ze sa beru POTOCAKY, vobec ziadna ucta k tak nadhernej rybe, ked pocujem ze dakto vzal potocaka 44 a pod. az ma zaboli... je to fakt smutne ze ludia nemaju k tomuto tvorovi aspon tolko ucty aby mu darovali slobodu, potocak je perlou nasich pstruhoviek a zial je ich uz malo... vela ludi si to vobec neuvedomuje... skoda... duhakov nech beru na mechy ale bodkaca, krasneho oranzoveho s cierno cervenymi bodkami nech clovek opatrne vrati tam kam patri... do rieky... dakujem
kura11

Poslaťod kura11 » Uto Apr 27, 2010 8:56 pm

brand vies to len kaper si zasluzi slobodu!!! ostatok u nas do mrazaku...hlavne kaporari co beru pstruhovku okrajovo a k tomuto krasnemu tvorovy nemaju ziadnu uctu beru a zabijaju aj potocaky, beru to ako duhaka, potom nad podlozkami hlasaju jaky su CaR bo pustia jednu kapriu svinu... to co tu patri drancujeme a debiliny premnozene pustame..
kura11

Poslaťod TATTOmen2 » Uto Apr 27, 2010 9:12 pm

BRANDYS je to otvorena tema o hornade a my sme sa len pochvalili co sa nam zadarilo a ked si myslis ze to tu nepatri ,ta si na omyle a mam ta v pi...
ALL nech si kazdy vezme co che ,aj tak to nezmenime pokial tu nebude elitna dobrovolna rybarska straz...
potocak je u mna PAN POTOCAK a vazim si tu rybu tak ako aj ostatne,kazda ryba znamena zivot a ja niesom kat,v prirode som vyrastal a preto si cenim vsetko co jej patri.
TATTOmen2
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Uto Apr 27, 2010 9:28 pm

No hlavne treba mat uctu k povodnym druhom co tu ziju odjakziva... duhakl je na konzum pre rybarov co potrebuju silou mocou rybu... len velmi ma mrzi ze rybar zmasti ci je to potocak alebo duhak bez najmensie rozmyslu, ucty, zotne hlavu... zakonne je vsetko v poriadku tak dalej robme to co nam ide najlepsie drancujme... pohoda...
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Pstruhové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť