dneska som sa vybral na nas hornadik, voda sice mutna ale tiekla celkom fajn odhadom 25 kubickov, presiel som vicero flekov kde sa zvykne sadit ale chytil som len jedneho ostrieza, neviem mam pocit ze sa asi na vysadbu na hornad vysrali a vsetko sa nasypalo dedom do bukovca... dakujeme...
Kura, cakal som kedy napises ako bolo na hornade po vysadeni lebo ty si taka rosnicka ( patron) pstruhovecky, ale bol som s tvojej spravy sklamany nakolko som chcel si aspon na koniec sezony zachytat,lebo pri tej tlacenici na bukovci to je ako za trest.Zase pustaju velku vodu tak idem na huby, koniec sezony jak svina.
horko, mozna som mal vcera len smolu ze som ich nenasiel, mozna sa nedalo tam kde vzdy, mozna ryba nezrala lebo stale kydalo ale skor myslim ze nasadak chnape ci prsi alebo nie.. v kakavku som uz chytal a aj nachytal, ale vcera som mal pocit ako by tam nedali nic... tak neviem... rybar ani jeden jediny...
Ale kedze napisali v hospodarskej sekcii . ,,, Mali by sa zarybniť revíry Hornád č. 2, a VN Bukovec ,,, .Tak to ,,mali by sa ,, znamena , ze je to v Bukovci vsetko. Ale keby nahodou nie , tak sorry kompetentnym.
No dalsi co len potvrdil moje slova, do hornadu sa nedalo asi fakt nic... za to je teraz krasny cas a aj celkom fajn rybacka na bukovci.. len uz duhacikov ubuda...)