4-0640-4-1 Hornád č.2

Pstruhové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornád-pstruhový

Poslaťod hlava » Štv Júl 14, 2011 12:50 pm

janci dva tri roky dozadu sa vysadilo kopu lipna a kde je teraz by mohol mat 30-35 cm a nieje :?:
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Júl 14, 2011 12:56 pm

neviem mne bobo vravel ze az taka kopa ich nebola a zasa ta povoden mohla s tymi malymi lipnikmi urobit svoje co porobila aj na inych reviroch... min rok nebol ani lipnovy poprad v okoli ruzbach, lubovne nic moc.. ako je teda mozne ze pred par rokmi tu dorastal takych rozmerov a teraz nie??? neviem si to vysvetlit... ved much, nymf a kadejakej potravy je v tej vode az prebytok... este dva roky dozadu lipnose nejake boli aj ked si myslim ze to uz boli dozvuky onych nie tak davnych cias...
kura11

Poslaťod hlava » Štv Júl 14, 2011 1:00 pm

kusov sa sadilo dost ale velka voda a kormoran nepomohol
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Štv Júl 14, 2011 1:32 pm

kura11 » Ja ti netvrdím, že je to jediná príčina úbitku lipňa, ale jedna z príčin, a dosť podstatná. Na duhákov chodia dilinovia po nasadení s prívlačákmi, nepotrebujú ich lapať na muškárku. Výstroj si onehdá kúpil za tri tisícky komplet aj s broďákmi, na báger nepotrebuiješ vedieť hádzať, a ak vo vode lipne sú a bágruješ správne, vieš rýchlo vychytať skoro celý kŕdlik do jedného. Všimni si, že lipne začali miznúť po rozšírení krátkej nymfy, kormorán to už len dokonal ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod hlava » Štv Júl 14, 2011 2:13 pm

maro kto ti je dilino more videl som aj muskarov
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Štv Júl 14, 2011 2:38 pm

hlava » Myslel som tých, čo chodia na výlov povoleného počtu jatočných rýb, nie prívlačiarov všeobecne ... :D :D :D
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod fisherman » Štv Júl 14, 2011 9:40 pm

;) chlapci stale to nie je dovod aby nemohol byt usek chyt a pust pre rybarov ktory idu na ryby nie na mesko .nemam nic proti tomu ze si clovek zoberie aj rybu domov. ;) ale tak pre chut ja napr zmrazenu rybu nikdy neziem naco to budem skladovat!! a taktiez cim vecsia tak sa uz ani zjest neda tie patria vode jednoznacne :!: maju viac potomstva nech sa beru ryby lovnej miery :!: kto zvas ma rad potocaka cez 40 a viac cm :?: myslim ze nikto a na takomto useku b tie ryby ostavali a mali radost zo zivota :idea: a takisto my rybkary muskary a privlaciari neni to otom sa natahovat co je lepsie kazdy ma svoje ;)
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod IG0R » Pia Júl 15, 2011 11:20 am

Rybar by mal byt v prvomrade ochranca prirody a az potom lovec.
IG0R

Poslaťod maro » Pia Júl 15, 2011 2:49 pm

IG0R » To mi hovoríš z duše, túto vetu som už niekde tu na fóre použil, aj na členskej schôdzi, ale pozerali na mňa všetci trochu divne ... :D
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Pia Júl 15, 2011 2:53 pm

plavec » Takí, čo sa aj pozerajú na okolitú prírodu, asi nechodia na košické štrkoviská (hoci aj tam sa nájdu relatívne pekné zákutia, ale málo). V tomto je na nezaplatenie napr. Hornád a Ružín mimo civilizácie ...
maro
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Pstruhové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť