4-0640-4-1 Hornád č.2

Pstruhové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornád-pstruhový

Poslaťod Sten » Pia Júl 15, 2011 4:25 pm

Veru Ruzin a aj ten pstruhovy ma svoje caro , hlavne pred vypustenim tam boli uz celkom pekne duhaky. A na niektorych miestach veru dlho nik nebol. Vacsinou sa vacsina zameriala na miesta , kde boli duhaciky vypustene. :)
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod fisherman » Pia Júl 15, 2011 6:27 pm

tak do toho rybkarovia!! ;)
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Júl 17, 2011 2:22 pm

Plavec den po nasadeni sa mozes vyblaznit... :-))) ale aj ked tam nie je prebytok ryb aj tak je super ten nas hornadik, nie je to take jednoduche tam neskor pochytat ale o to je to krajsie ked sa volaco zavesí, rybky tam este nejake su aj ked kazdy den je na ne pohon.. predtym roky sa mi zdal mensi tlak, teraz su tam stale nejaky rybary asi zistili ze sa im to oplati viac ako sediet na jazere... vcera bolo tiez dost rybarov co som pozeral...inokedy taky cas bol hornad takmer ludoprazdny..
kura11

Poslaťod maro » Pon Júl 18, 2011 9:20 pm

plavec » Niet nad to zachytať si na vode s prirodzenou obsádkou ... teda aspoň s torzom prirodzenej obsádky. Na pstruhovke sa nestihne nič vytrieť v súčasnosti, takže to potom tak vyzerá. Vďaka za jalce z kaprového Hornádu.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod s0krates » Str Júl 20, 2011 2:58 pm

...celkom dobrú prirodzenú osádku má kaprový Hnilec nad Gelnicou...pstruhov a lipňov je tam viac jak v Hornáde podustiev...no je tam aj 1 problém - nie je tam prístup autom...dá sa len brodiť proti prúdu a v prikalenej vode by som to neriskoval, lebo sa rýchlo vykúpete aj z celou ryb. výbavou... :D
s0krates

Poslaťod maro » Str Júl 20, 2011 3:06 pm

s0krates » To, že je to neprístupné, nie je problém, ale práve požehnaním pre tú vodu.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Str Júl 20, 2011 3:38 pm

Hmm ... ešte zopár takýchto príspevkov a pôjde aj Hnilec presne tam, kde sú už skoro všetky dostupné vody. :?
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Str Júl 20, 2011 9:14 pm

:)
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Str Júl 20, 2011 9:31 pm

Musim pochvalit snahu nasej organizacie ktora sa snazi pstruhovku rozumne zarybnovat... dneska som videl ako davali malych potocacikov cca 10cm rybycky dufam ze sa im v hornade bude darit a co najviac ich prezije... fakt vidno velku snahu zarybnovat pstruhovku roznymi vekovymi stadiami potocaka a aj duhaka... ak by bola este kusok vecsia ochrana od samotnych rybarov bol by ten nas hornad fakt vodou na pohladanie... skoda ze ten mierovy ide stale von a ze stale vidat rybarov s kosikmi... bez kosikov je ich fakt pobiedne...
kura11

Poslaťod bobo » Štv Júl 21, 2011 12:51 pm

Chlapci na Hnilci bolo ryb tak 5 rokov dozadu odkedu su tam vydri tak skor chytim rybu na Hornade ako na Hnilci :-) Uz je tam asi viac vydier ako ryb. A na Hornade uz su tie male 15cm potocaky vybite ako poistky uz spekuluju nad malou suchou muchou :-(
bobo
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Pstruhové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť