4-0640-4-1 Hornád č.2

Pstruhové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornád-pstruhový

Poslaťod kura11 » Str Mar 25, 2009 10:08 pm

No toho roku ked tam budem chytat tak len tak z recesie prehodim miesto nejakym vobom 10 plus... :-)))
kura11

Poslaťod rybopet » Str Mar 25, 2009 10:20 pm

sokr-to video existuje,je ale zo pstruhového Hornádu.Na videu sú riadne kusy,aj Mirec tam vyvláčil takú 90ku.Ja pod hrádzou len takeho mrňusa na wobíka potme.Neviete niekto link na to video?
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod sixpack » Str Mar 25, 2009 10:32 pm

ten link som tu daval, bol na 7. strane, sice uz nefunguje, ale to video je teraz tu http://www.youtube.com/watch?v=u7B8I7-w43M
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod s0krates » Štv Mar 26, 2009 10:07 am

... dík za info...sa čudujem, že som to video nenašiel na adrese...
http://potapanie.info/index.html
s0krates

Poslaťod rybopet » Štv Mar 26, 2009 8:11 pm

Pozrel som si teraz tie videjka,najviac ma zaujal ten úhor,ten mal oko ako centovka a potom tá skutočnosť,že pri Bujanovskom o rybku ani nezavadili.Ta načo tam chodím???
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod piter » Pia Mar 27, 2009 11:02 am

Pozdravujem všetkych skalných prispievatelov.Ja som zatial len z opodial sledoval a čital vaše diskusie , ale ide začiatok sezóny tak neviem obsediet´
Páni,máte niekto praktické skúsenosti s rybačkou na Svinke?Je to tam čista romantika ,len neviem aké zloženie rýb tam možem očakávatˇ.
A ešte jedna maličkostˇ aký je to revir a pod koho patri lebo mám zvezovu povolenku K tam nieje a ani v miestnej P. Vďaka
piter

Poslaťod sixpack » Pia Mar 27, 2009 11:33 am

nazdar, svinka patri presovskej mso ... problemom su vraj ciganske osady v povodi, cez ktore neprejde ani supina ... inac urcite sa najde par peknych miest mimo vplyvu ich loveckych pudov, len treba hladat ... no ale bude ti treba zakupit hostovacku v presove, stoji 30€ pre cezpolnych ...
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod piter » Pia Mar 27, 2009 11:11 pm

Dakujem six.Mal som na mysli usek nad Obisovcami mozno 5-6km ale ak je to tak ,tak si viem predstavit aj lepsie investovane jurošiky.Snazim sa najst menej exponovanu vodu , kde si moze clovek oddychnut a nie sa znervoznovat nad masiarinou alebo mat depku s toho preco ta moja snura nelieta tak ako tomu v predu.Muskarim druhy rok,tak tych skusenosti je pomenej rovnako ako casu, ale ked uz som pri vode tak si to uzivam.
Ozaj ako zacnete sezonu?Mucha alebo vlacka?Ak by zostal aspon taky Hornad ako je teras tak by to slo,co poviete?
piter

Poslaťod kura11 » Sob Mar 28, 2009 8:18 am

piter, na co cakat do pstruhovky ked sa mucharit da uz teraz, treba len vybrat vhodnu vodu a ide sa, dneska vyrazame 4 ja... ale voda psst... je to MP
kura11

Poslaťod piter » Sob Mar 28, 2009 9:05 am

Tak daj vediet ako ste dopedli a co sa v tomto pocasi osvedcilo.Vela zdaru
piter

PredchádzajúciĎalší

Späť na Pstruhové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť