Diskusia k Návrhom na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Návrhy na zmenu a diskusia o rybárskom zákone, vyhláške a miestnom poriadku.

Re: návrhy na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Poslaťod maro » Štv Feb 03, 2011 11:10 pm

rybopet> Výborne, potrebujem spätnú väzbu, čakám aj od ostatných pripomienky.

Rozdelenie na tečúce a stojaté vody som prevzal z §11 ods. 4 Zákona. §11 ods. 1 pojednáva konkrétne o pstruhovkách. Tečúce vody mám charakterizované ako "vodný tok", to je myslím to isté. K stojatým pstruhovkám nechcem priraďovať mŕtve a odstavené ramená vodných tokov, myslím že nám ide hlavne o priehrady, čo sú tie "vody povrchové, umelo vzduté v koryte vodného toku". Mohli by sa k nim priradiť ešte materiálové jamy, ale máme nejaké pstruhové štrkoviská? Konkrétne znenie paragrafov asi už necháme na legislatívcov ... :)
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Štv Feb 03, 2011 11:18 pm

Peťo, keď budete na Striebornici, opýtajte sa tam kolegov, čo povedia na našu iniciatívu.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Pia Feb 04, 2011 8:42 am

Maro-už som to zavesil na Klub prívlače, bolo by dobré to rozvešať aj po predajniach, ale tento formát je aj po "zoomovaní"dosť drobný. Skús mi to preposlať na
"moje priezvisko"@alfopa.sk.A ešte som objavil,že sme tam zabudli dať/asi par.14/...sa zakakazuje v pstruhových v. chytať na viac ako jednu udicu.Hej?čiže žiadne tripody, ale jedna udička bud plaváčik,alebo položená.Tak sme vraveli na stretku, nie?
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod martino5 » Pia Feb 04, 2011 10:00 am

..trošku som len poopravil odkazy ,možno prehladnejšie takto :oops: ..verim ,že virusy tam nebudu vyskakovat 8-)

navrh.1 strana
Obrázok

navrh 2 strana
Obrázok

navrh 3 strana
Obrázok

navrh 4 strana
Obrázok
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Pia Feb 04, 2011 10:05 am

Peťo Peťo ... §14 ods. 1 Zákona jasne hovorí, že na pstruhových vodách sa zakazuje loviť na viac než jednu udicu ... niečo dobré v tomto zákone už predsa len je ... :D OK, posielam ti ten dokument vo formate PDF.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Pia Feb 04, 2011 10:08 am

martino5> Výborne, je to čitateľnejšie. Ospravedlňujem sa za kvalitu, ale JPG lepšie nebude ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Pia Feb 04, 2011 10:21 am

rybopet> Máš to tam. Nad vyvesením v predajniach som práve včera večer rozmýšľal, dobrý nápad. Možno by sme tam mohli priložiť aj podpisové hárky (mám pripravené) a tí, čo so zmenami súhlasia, sa môžu aj podpísať. Čo ty na to? Samozrejme s tým musia súhlasiť najskôr obchodníci. V Bete snáď problém nebude ... :)

Ináč ... v odkaze v klube prívlače máš preklep, nie návrh partie vláčkarov a kaprárov, ale návrh košických rybárov, minimálne Basta, Bobo a ja nezapadáme do tých škatuliek, čo tam máš ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Pia Feb 04, 2011 5:27 pm

Basta> Dúfam že mail prišiel bez problemov ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Pia Feb 04, 2011 11:22 pm

Maro-už ťa vidím chytať kapre na pstruhovke,preto som ťa zaradil medzi kaprárov :D ,tú jednu udicu som prehliadol,ale čo s lovom na dierkach? Bolo to nejak vo význame,že ak organizácia rozhodne,či ako?
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod maro » Sob Feb 05, 2011 1:09 am

Peťo, ja ťa tiež zaradím, však počkaj!!! :D Dôrazne žiadam opravu, v klube prívlače, aj na MRKu!!! Daj tam "partia vláčkarov, kaprárov a niekoľko normálnych rybárov"!!! ;)

Čo čo s lovom na dierkach? To v Návrhu č.12 nie je dostatočné? Mám to nejak zmeniť?
maro
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rybársky poriadok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť