Diskusia k Návrhom na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Návrhy na zmenu a diskusia o rybárskom zákone, vyhláške a miestnom poriadku.

Re: návrhy na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Poslaťod rybopet » Ned Feb 27, 2011 11:09 am

Ako to dopadlo? Môžem si už ísť teraz zavláčiť? Ak ste to nepresadili, ste "mluvky"! :lol:
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod maro » Pon Feb 28, 2011 9:20 am

Predniesol som všetky návrhy, odovzdal ich Harvánkovi, do uznesenia sa to dostalo aj bez hlasovania. Bolo povedané, že sú to všetko veľmi dobré návrhy a viac sa o nich porozprávame na celomestskej schôdzi. Nominovaný som ja a Bobo. Bolo nás desať, chalani sa isli potrhať, jak sa hlásili na celomestskú schôdzu ... :D Celkovo to prebehlo dosť hladko, nikto ani nepípol a žiaden zvýšený hlas sa konať nemusel. Keby to záležalo len na našej organizácii, tak je to myslím schválené. Keďže to musí prejsť cez Zväz a následne cez parlament, nejakú dobu si počkáme, ale s tým sa nedá nič robiť. Ale jeden bod máme v suchu, Krásna bude CHaP aj naďalej.

Čo ma dosť nemilo prekvapilo ... pri ústi Sopotnice sa pravdepodobne bude stavať malá vodná elektráreň ... ak sa to uskutoční, pstruhový Hornád je definitívne v prdeli. :(
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Pon Feb 28, 2011 12:51 pm

rybopet » Preber si so svojími zverencami z prívlačových teamov, aký majú názor na celoročnú prívlač na kaprovkách, mám dojem, že nie sú až tak zásadne za ... :) Nechceš to prehodnotiť?
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod bobo » Pon Feb 28, 2011 1:52 pm

Ja som proti lebo klasicki slovenski rybari zacnu o dusu vlacit medzi trejucime sa rybami s poriadnymi trojhakmi a nikto im to nezakaze. To budu len krasne podsekavacie jatky
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Pon Feb 28, 2011 2:57 pm

Rybopet je idealista, on si myslí, že všetci budú vláčiť tak ohľaduplne ako on a banda okolo neho, treba si uvedomiť širšie súvislosti a to, aká zberba sú bežní členovia SRZ. Hlavne zubáče dostanú na prdel, ale aspoň trochu sa tým odľahčí pstruhovka ... Žiarliť na to, že strimrovať sa môže nie je dobré, radšej to zakázať.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod pace » Pon Feb 28, 2011 3:16 pm

rybopet: Apuci celorocná privlac je mozna ,ale musis byt registrovany v MoSRZ Miškolc:))
pace
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod maro » Pon Feb 28, 2011 3:22 pm

MO SRZ Miškolc ... si zabil!!! :lol:
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod sixpack » Pon Feb 28, 2011 3:50 pm

sa smejete, ale miskolecku celorocnu uz mame, aj ked sa asi vztahuje len na urcity usek tiszy
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kolac » Pon Feb 28, 2011 3:51 pm

co sa tyka celorocnej privlace, tak som za, ale urcite nie v tejto dobe. Myslim ze v tomto ma bobo pravdu, je este stale vela rybarov ktory by zubaca nepustily naspat do vody. celorocna privlac by mohla vazne ohrozit populaciu zubaca v nasich vodach.
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Pon Feb 28, 2011 4:00 pm

sixpack » Mňa pobavilo spojenie Slovenský Rybársky Zväz a Miškolc ... :lol: by ťa za to maďari hnali ...
maro
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rybársky poriadok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť