Diskusia k Návrhom na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Návrhy na zmenu a diskusia o rybárskom zákone, vyhláške a miestnom poriadku.

Re: návrhy na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Poslaťod rybopet » Str Júl 13, 2011 9:57 pm

Dnes slávny parlament začal prázdniny.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Eko » Ned Júl 17, 2011 10:21 pm

cronicle - ty musis byt riadny bujak ked len tak dohovoris dvom rybarom :lol: chod do RS a rob poriadky ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Laci » Štv Júl 28, 2011 8:24 pm

To by som nerobil lebo nahodou by sa tam objavila rybarska straz a ich uz nepresvedcis o nicom...je to lov z lodky...a hadat sa s nimi neoplati....radsej hned odovzdaj povolenku a potom uz len na disciplinarku vyplatit pokutu :-)
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Laci » Pia Júl 29, 2011 8:23 am

Mozme sa bavit kolko chces o tom ci to je alebo nieke klasifikovane ako lov z lodky ;) Ja si myslim ze by to nemusel byt priestupok kedze si rybu ulovil z brehu a nasledne ked si ju nevedel z brehu zdolat tak si si pomohol lodkou. Lenze ak by prisla rybarska straz a myslim si ze ak aj by ta videla ze si rybu zacal zdolavat na brehu a s lodkou si ju uz len siel vytiahnut tak by ti tato vyhovorka v ziadnom pripade nepomohla...Hned by ti brali papiere a povedali by ze oni nevideli nic, len teba ako lovis rybu z lodky a to je porusenie zakona...s nimi sa proste dohodnut neda...mozno s niekym z RS by sa aj dalo ak by bol normalny clovek a kedze sme vsetci clenovia zvazu a mame si navzajom pomahat tak by to aj malo byt...lenze vsetci dobre vieme ako to cele u nas je...Nedavno som pocul ze jeden pan bol s manzelkou na rybach, obaja maju povolenku, vyviezol s clnom nastrahy a isiel odniest cln k chate. Na to presne rybarska straz cakala nedaleko v aute a hned ako odisiel prisli na lovne miesto aj ked mu to trvalo len 4 minuty tak prisiel o papiere...ked treba naplnit kasu tak treba naplnit kasu...Takze napriklad to znamena ze ked budeme na rybach partia 2 rybarov napriklad ale na pocte vlastne ani nezalezi a ty si vyniesol nastrahu do stredu jazera napriklad na noc a o 15 minut ti bude treba na velku potrebu co trva asi tak 5 min v priemere a musis odist do chatky alebo za kricky tak musis tie udice vytiahnut von lebo ak nie a "NAHODOU" by sa tam objavila rybarska straz tak ti zoberu hned z fleku papiere a nemas sancu im to vysvetlit...bud sa vyseries pri udiciach alebo ich vytiahned a pojdes sa kludne vysrat bez toho aby si sa bal ci pride rybarska straz a nezoberie ti papiere a mozes vynasat znova... ;)
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Laci » Pia Júl 29, 2011 9:16 am

Nebudem ta presviedcat o tom ci to je alebo nieje pravda. Mysli si co chces ale nemam ani len najmensi dovod vymyslat si. Mne bola tak isto odobrana povolenka...Ano porusil som zakon tym ze som nemal ukonciny den a zapisany novy datum. Stalo sa mi to prvy krat po 14 rokoch clenstva bez priestupku ze som si nezapisal datum kedze bohuzial som si trocha viac vypil a zaspal som. Ano bola to moja chyba a priznal som si ju. Rano o piatej ma zobudila rybarska straz a mal som este okolo 1,5 promile, vytrepal som sa zo stanu a potom som si spomenul ze som vlastne zabudol zapisat..Tak som sa ospravedlnil povedal co sa stalo a v klude sa to mohlo riesit napomenutim popripade zapisanim zaznamu do clenskeho preukazu v pripade ze by sa to zopakovalo a riesit to dohovorom a upozornenim. Lenze s niektorymi clenmi RS sa normalne rozpravat neda a dokazu cloveka neskutocne vytocit az do agresivity...menovat nebudem je to pod moju uroven...ale tie osoby ktore nebudem menovat su len na to aby buzerovali ako nasa policia a vybareli pokuty ..ale podotykam ze nie vsetci cest vynimkam...nuz co aj taky musia byt... a len tak na zaver pocul som ale ci to je pravda to uz neviem ale nebolo to od jedneho rybara ale viacerych ze niektory clenovia RS maju z kazdej vybratej pokuty nejake percenta...Ak to je pravda tak to chapem...Aj oni sa predsa musia niecim zivit aby mali co jest a prezili v tomto tazkom svete ako aj napriklad revizory v MHD...tazka doba je to tak :(
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Pia Júl 29, 2011 9:24 am

Laci » To nebola pokuta za nezapísaný dátum, ale za to, že ako vychodňar neznaš pic!!! Hanba!!! :D
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Laci » Pia Júl 29, 2011 9:30 am

A ty neznaš ze nad paľenkou ešči nikto nikdaj nevyhral len vychodňare remizovali? :lol:
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod blinker » Pia Júl 29, 2011 1:22 pm

Preco vlastne treba zapisovat datum a cislo reviru pred zaciatkom lovu? Na pstruhovkach to chapem, ale na kaprovych reviroch mi to nejde do hlavy. Sa z toho vypocitava mnozstvo nasady ci co?
blinker
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Palino1 » Sob Júl 30, 2011 1:23 pm

Je to aj kôli tomu, že ak náhodou kapríky berú ako divé a už ťahám piateho, tak si tých štyroch nemôžem zrazu rozpísať na predchádzajúce dva dni a tváriť sa, že ich odvtedy mám v sieťke a dnes vlastne ťahám len tohto prvého...
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Júl 31, 2011 11:30 pm

podla mna by ti to tiez RS nezozrala a bolo by to za lov z lodky, cize radsej rybu otrhni nech zdochne zamotana v konaroch... ak nechces riskovat papiere... je to sice trocha za vlasy ale bohuzial je to tak :!: zasa na druhej strane spekulanti by ihned vymyslali ze su na clne preto lebo sa ryba zamotala... lov z clna je zakazany ale ako som minule cital tak by si mohol zdolavat z madracky alebo belly boatu a mohli by ti skocit na kopcek kedze sa to nepovazuje za male plavidlo... :!:
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rybársky poriadok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť