Cronicle píše:6giro1 > na tvoju otázku som ti už odpovedal v otázke z 08 Sep 2011, 15:09Cronicle píše:pred pár mesiacmi si mal možnosť prísť na zväz a osobne sa opýtať člena RS prečo ...

XpeterX píše:Cronicle ja uz nemozem citat tie tvoje prispevky kde sa do vsetkeho montujes (mi to pride ze to robis aby si mal do konca septembra 1000 prispevkov a dostal sa z "pozicie" rybarska straz na poziciu Rybarsky Boh). Podla mna je jedno ze ci ten zakon je vo vyhlaske alebo v rybarskom poriadku. Kazdy s IQ nad 66 vie ako to bolo myslene. Uved aspon jeden pripad kde prinesena nastrahova ryba sposobila epidemiu a nejaku katastrofu. Je mi jasne ze je to zakazane ale su aj horsie veci a nemusis to tu riesit na 3 strany, pretoze ja som chodieval na tuto stranku hlavne zistit nejake info o rybackach a uspechoch inych rybarov a ma nebavi citat tie tvoje kazne. To ze kazdorocne vidime v spravach (a kolko toho ani nevidime...) ako je nejaky usek rieky, potoka alebo inej v. plochy kontaminovany, pretoze "inteligenti" tam vypustaju kadejaky toxicky odpad, zumpu, jedy, tazke kovy, smeti tak to by ta malo v prvom rade trapit. Samozrejme viem co by si napisal, tak radsej ani nepis reakcie typu: "Kazde porusenie je porusenie zakona a malo by sa trestat" alebo ze: "To nikoho neospravedlnuje....". Porusovanie zakona sa musi trestat som za. Nechcel som ta nijako urazit, je na tebe ako to pochopis.

Cronicle píše:6giro1 píše:ja som sa nic nepytal6giro1 píše:preco nechodi ryb. straz na pravidelne a caste kontroly do revirov ktoru su pravidelne plne rybarov a ,,rybarov" co robia kde su cele dni????????ako si plnia svoju pracu?????nijak!!!!!
XpeterX - príspevky nezbieram. Okrem toho sa snažím podávať info, kde, čo, ako a upozorňujem na "prešlapy" v nádeji, že sa polepšia. V tomto prípade je to lepšie, ako byť priamo prichytený RS.

plavec píše:6giro1 - aj niektoré veci ohľadom zákona, vyhlášky a miestneho poriadku je potrebné prebrať, mnohých rybárov aj to zaujíma, lebo sa jedná o ich práva (napr. teraz rozoberáme, či zbierať alebo nezbierať bordel po iných rybároch). Ale plne s tebou súhlasím, že ak sa v diskusii zájde niekam inam od pôvodnej témy, mali by sa diskutujúci odobrať do správnej "miestnosti". Na rybársky poriadok je tu zvlášť vytvorená téma.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť