Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Boris » Pon Feb 13, 2012 12:06 am

Rooteno - Nie som na žiadnom zvaze- píšem to už asi 3 krát, že som obyčajný rybár v KE nič viac. Jednalo sa tak, ako sa jednalo, ani mne sa to nepáči, ale videl si ty jednanie členov s výborom? (vyskakovanie z miesta, skákanie do reči, a krik ) Ja som videl bol som na schôdzi. Slušnosť nikde. K jednaniu RS sa neviem vyjadriť, dlho som nemal kontrolu :|
Presne tak, mali by sa budovať dobré vzťahy ,ale chýba slušnosť, základ dobrej spolupráce.
Nemám dôvod neveriť, ak sa niečo preukáže, až potom môžme povedať že to bolo nepoctivé, ale čo sa preukázalo? ....
Ale ved ja v žiadnom prípade nevravím, že nové je zlé to nie, aby si to zas niekto zle nevykladal.
A tež si myslím, že veci by mali byť zverejnené na stránke, ohladom penazí, aj to, kde kto patrí, keď nemá trv. bydlisko v KE ako píše martinbati, aby nedochádzalo potom k tomu, že člen pride na schôdzu a ho nepustia a nie z jeho viny
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Rotteno » Pon Feb 13, 2012 12:11 am

Pokial si clen SRZ Mo Košice tak nemas pravo zucastnit sa hocijakej CS. To platilo do tohto roku ... Od tohto roku sa smies zucasnit len tej schodze do ktorej obvodu si bol prideleny ... inej sa mozes zucastnit ako clen jedine ak si ta pozvu páni "z hora" ... Bolo vysvetlene, ze ak si s t.b. mimo KE, si prideleny do toho obvodu ktorym smerom od KE je tvoje bydlisko ... napr. Z Valalik mozes ist jedine na CS Kosice Juh :zaber:
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod zyx » Pon Feb 13, 2012 8:44 am

Rotteno píše:Pokial si clen SRZ Mo Košice tak nemas pravo zucastnit sa hocijakej CS. To platilo do tohto roku ... Od tohto roku sa smies zucasnit len tej schodze do ktorej obvodu si bol prideleny ... inej sa mozes zucastnit ako clen jedine ak si ta pozvu páni "z hora" ... Bolo vysvetlene, ze ak si s t.b. mimo KE, si prideleny do toho obvodu ktorym smerom od KE je tvoje bydlisko ... napr. Z Valalik mozes ist jedine na CS Kosice Juh :zaber:

Minuly tyzden vo stvrtok alebo piatok, to uz nepamatam presne, volal zastupca skupinky na Radu SRZ. Konkretne rozpraval s prezidentkou Rady SRZ a s tajomnikom Rady SRZ. Obaja mu potvrdili, ze na clensku schodzu obvodu mozu prist len clenovia toho obvodu, do ktoreho patria.

Ale zaujimave, ze toto uz chlapci nikde nenapisu, lebo im to nehraje do karat. Zaroven aj napriek tomu, ze na to boli upozorneni najvyssimi funkcionarmi Rady SRZ, nahnali na CS ludi, ktori evidentne neboli z obvodu c. 3 a dokonca boli uz aj na prvej schodzi, tak tam nemali co robit.
zyx
...
...

Poslaťod Rotteno » Pon Feb 13, 2012 9:12 am

Tak potom preco ste doteraz roky porusovali tieto stanovy? Ja osobne som este ani raz nebol na sxhoszi kde som mal byt... A vzdy ma vpustili a nie ako hosta a mohol son aj volit..Ked sa volili ludia ktorych ste navrhli vy tak zakony sa porusovat mohli.... Teraz sa hrajte na svatych.... To je abnormal toto.... A este aj na schodzi teraz co bola posledna ste mali na stole kde sa registrovali ludia vami vytlacenu pozvanku na tuto schodzu kde bolo uvedene ze pozyvate aj hosti...To bezne hosti doma nechavate stat vonku pred zamknutymi dverami po tom co ich pozvete? :!:
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Boris » Pon Feb 13, 2012 11:09 am

Rooteno- Doteraz chodilo na schôdzu 20 ludí dokopy tak pustili všetkých, teraz tam chce byť 120. Tak asi tak
Niektorí členovia chcú byť na každej schôdzi, tak sa pýtaj ich, že prečo? Potom sa čudujme že sa zavadzajú takéto praktiky
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Feb 13, 2012 11:38 am

Boris sme uz ako obohrata platna... to ze chodilo 20 ludi tak nebol dovod aby sa slo proti poriadku a ten sa obchadzal roky rokuce, lebo vedeli ze nikym nie su ohrozeny a ked sa aj dakto postavil tak si len porozpraval a to haslo... teraz je tu skupina ludi ktora chce iny model fungovania MsO Kosice, iny model zarybnovania a proste zmeny... co je na tom tiez nepochopitelne... 6 ton duhaka a na tento rok chccu 7 ton??? na co??? o tri roky uz bude 10 ton??? sak je to chore... som rad za duhaka, je co chytat ale popri tom zabudame na ine veci ze na vode sa ma hospodarit.. inde v inych MO davaju bud maleho duhaka alebo daju raz dvakrat a haslo, venuju sa rybam ktore tam nie su jednu sezonu.. vid. kezmarok, poprad, svit, spisska... ano aj tam sa udiali zmeny... pytam sa ako urobit nejaku zmenu ak sa clenovia ktory chcu zmenu nedostanu na mestsku konferenciu... a ked tak len v malej prevahe ktoru hravo sfuknu funkcionary kedze aj oni tusim maju hlasovacie pravo... asi tolko... asi je potrebne prekopat aj ObO a celu strukturu aby sa dostalo k tomu jednemu, dvom ktorych si clenovia tam nepraju... cela tato volba je nastavena tak aby bolo mimoriadne tazke odvolat dakoho z veducich postov MO...
kura11

Poslaťod Rotteno » Pon Feb 13, 2012 11:51 am

Boris: ved prave... Doteraz chodilo zo 30 ludi a vedenie nabadalo ludi aby chodili vo vacsom pocte... Ked ma niekto nejake navrhy, otazky nech pride... Teraz konecne ludia zacali chodit,tak pred nimi zavieraju dvere. A co ze chcu byt ludia aj na viacerych schodzach? Hlasovat mozu len raz... Chodilo malo ludi- nedobre...chodi vela- nedobre... Ved jasne ze pride vela ludi ked je vela ludi nespokojnych s momentalnou situaciou...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Eko » Pon Feb 13, 2012 12:14 pm

Cronicle - mas pravdu aj politikov je treba nechat preco by sme im to mali komplikovat :lol:
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Rotteno » Pon Feb 13, 2012 12:22 pm

A kto co vedel o delegatoch ktorych sme tam slepo volili doteraz????? My volici dookopy nic... Ked bude vacsina chciet Jozka Mrkvicku tak nech je tam on... K tomuto jednaniu ake prebieha teraz ludi donutilo prave vedenie nasej organizacie... Nehadz vinu na mladych clenov, ktorym uz pretiekol pohar trpezlivosti. Toto vsetko sa deje koli tomu akym sposobom vedenie viedlo doteraz. Ked je ti na grc kludne sa vygrcaj...zivot ide dalej...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Rotteno » Pon Feb 13, 2012 12:26 pm

Len so slusnymi ludmi sa da jednat slusne...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť