Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod TMC » Uto Feb 14, 2012 9:17 pm

Cronicle píše:Viete co? Tak nech pretekari platia za povolenky rovnako,ako radovy clen a bude viac na zarybnenie pstruhovky...

Best Regards,
Cronicle

som pretekar a vravim za seba...tym,ze mi poskytne zväz povolenie zadarmo na pv i mpv miestne,velku skodu neutrpi.Je to odmena za sportovu cinnost,nie nejaka vysada.Kedze si clen srz,tak by si mal aj poznat stanovy srz a tie jasne vravia,ze podporuju sportovy rybolov a je to len take male kompenzovanie financii,ktore z vlastneho vrecka do tohto sportu vkladam.Viac na zarybnenie by bolo,ak by sa rozumnejsie hospodarilo:-)
TMC
..
..

Poslaťod sbiro » Uto Feb 14, 2012 10:35 pm

Práva a povinnosti členov zväzu

Práva členov zväzu:
voliť a byť volený do všetkých orgánov zväzu, toto právo sa netýka pridružených členov SRZ,
zúčastňovať sa na rozhodovaní vo všetkých otázkach zväzu prostredníctvom volených zástupcov,
podávať návrhy, podnety a sťažnosti, obracať sa s dopytmi na zväzové orgány,
člen má právo byť informovaný o činnosti ZO a vyšších orgánoch zväzu,
zúčastňovať sa na podujatiach a iných akciách, ktoré organizuje zväz a jeho organizačné zložky,
žiadať o preskúmanie rozhodnutia orgánu ZO, dotýkajúceho sa jeho osoby, vyšším orgánom zväzu,
na podiel z majetku len pri zániku SRZ likvidáciou, toto právo sa netýka pridružených členov SRZ.

Povinnosti členov zväzu:
platiť členské príspevky najneskôr do 31. 3. bežného roka,
zúčastňovať sa na členských schôdzach, školeniach, aktívoch, prednáškach a iných akciách organizovaných základnou organizáciou,
riadiť sa stanovami zväzu a plniť úlohy uložené zväzovými orgánmi,
dodržiavať zákony, rybárske poriadky a všeobecne záväzné predpisy súvisiace s výkonom rybárskeho práva,
chrániť zväzový a vlastný majetok organizácie, ako i iný majetok zverený do dočasného užívania,
aktívne sa zapojiť do práce v základnej organizácii zväzu,
zodpovedne vykonávať funkcie, do ktorých boli s ich súhlasom zvolení vo zväzových orgánoch,
angažovať sa za plnenie úloh zväzu a jeho organizačných zložiek,
odpracovať brigádu v rozsahu stanovenom členskou schôdzou ZO SRZ,
pri výkone rybárskeho práva a v priamej súvislosti s ním, predložiť rybárskej stráži doklady oprávňujúce na lov rýb, členský preukaz s fotografiou a umožniť kontrolu rybárskeho náradia, nádrží na ryby, úlovkov a plavidiel a pri dôvodnom podozrení zo spáchania trestného činu pytliactva umožniť prehľadanie dopravného prostriedku a obsahu vakov a tašiek. Člen má povinnosť túto kontrolu umožniť rybárskej stráži aj pri ukončení lovu a odchode z miesta lovu.

§ 7

10. Organizačnú štruktúru a zásady organizačnej činnosti mestských organizácií a ich obvodných organizácií schvaľuje členská schôdza základnej organizácie a Rada zväzu. Zásadné otázky činnosti miestnych a mestských organizácií podrobne upravuje osobitný organizačný poriadok.

Toto som našiel v stanovách.
Rybár musí zúčastniť ČS, ale nikde sa tam nepíše, že to musí byť v rámci svojho obvodu.
A žiadny schválený osobitý organizačný poriadok som na tomto webe nenašiel.

Ako chce SRZ-KE dodržať tieto stanovy, ak bude brániť členom v účasti na ČS :?:
Ako majú členovia prispieť k vyššej ochrane majetku organizácie, ak nie tým, že sa budú dožadovať väčšej transparentnosti a to aj v hospodárení :?:
Ako zodpovedne vykonávajú členovia výboru svoje funkcie, ak odmietajú transparentnosť a obviňujú tých, ktorí sa jej dožadujú :?:

Som zvedavý, či niekto z kompetentných na tieto otázky odpovie :?:
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Uto Feb 14, 2012 11:40 pm

jankes sevas . obdivujem tvoje strelecke schopnosti klobuk dole pred tvojou muskou si dobry ale ti styria najvacsi kormorani ti stale nejako uletia. tych by bolo treba dat konecne dole. najdes ich v rybarskom dome na vodnej
Naposledy upravil Anonymous dňa Str Feb 15, 2012 2:09 pm, celkovo upravené 1
Dôvod: LOCK
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod andy » Str Feb 15, 2012 7:41 am

Petrov zdar ! plandavcik,sbiro - mal by vas dat dole jankes za tie stvave reci co tu vediete a poburujete ostatnych rybarov. sarky vam napisal priklad,zoberte si poucenie .Urcite ani jeden z vas nebol na zväze aby sa opytal na to o com tu v kuse vypisujete ze kde su peniaze ak by som sa o to ja tak vasnivo zaujimal tak by som tam uz davo bol vedel a napisal tu pravdu ale nechcete vediet pravdu len spinit pracu inych.
andy
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod martino5 » Str Feb 15, 2012 8:51 am

andy píše: .Urcite ani jeden z vas nebol na zväze aby sa opytal na to o com tu v kuse vypisujete ze kde su peniaze ak by som sa o to ja tak vasnivo zaujimal tak by som tam uz davo bol vedel a napisal tu pravdu ale nechcete vediet pravdu len spinit pracu inych.

..ja nechcem rozduchavat vašne ,ale ako som už skor spomenul ,to je taky problem aby zvaz zverejnil všetky info na webe? ...to teraz každy kto chce mat "informaciu z prvej ruky" poleti na zvaz? ..však myslim ,že je ZAKLADNOU povinostou zvazu zverejnit oficialne a verejne všetky finančne toky kam idu peniaze.Nevidim na tom nič zle ;) nevraviac o tom ,že organizacia ma aj členov mimo KE ,nebudu si preto brat dovolenku,však predsa aj oni maju pravo vediet pravdive a normalne informacie ako sa naklada s peniazmi členov, nech to zvaz zverejni. V čom je potom problem :?: :?:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Str Feb 15, 2012 9:00 am

suhlasim s tebou . problem je v tom ze oni tie informacie nezverejnia lebo sa pride na ich rozkradanie . uz teraz vieme ze cisle ktore zverejnili na schodzach jednoducho nesedia . a tie cisla hovoria o rozkradani mso kosice. nech sa zverejni cela uctovna sprava prehladne tak ako sa to robi v inych mso u ktorych som sa informoval. a mimochodom dopocul som sa z dobre informovanych zdrojov ze vcera si boli pani zo zvazu vyzdvihnut peniaze za hostovacky za rok 2011 ktore mali v jednej rybarskej predajni . to vam tie peniaze v uctovnictve vobec nechybali ? aky tam mate bordel ?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Str Feb 15, 2012 10:02 am

cronickle sa zamysli nad tym co pises a radsej nic nepis . trosku si usporiadaj myslienkove pochody a radsej chod hrat to peexeso co si mi odporucal ale pochybujem ze budes mat problem pochopit aj to peexeso. od tejto chvile na teba nereagujem
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod andy » Str Feb 15, 2012 10:15 am

martino ja som obyc.rad.clen . Ak doposial nik nic neziadal tak samozrejme ze nikde nic nedavali . Viem ze v klubovni su neake oznamenia vyvesene ale ani to neviem ake : Bol som na schodzi kde jeden mlady pan v prvej lavici riadil chodzu . Jak dvihol ruke tak ostatni clenovia dvíhali ruku za nim. A teraz TO HLAVNE ...Bola prestavka na poradu ze koho budu volit na konferenciu .Po prestavke mlady pan povedal ,,tak sme sa dohodli na tychto kandidatoch a chcel zacat citat mena 12 tich kandidatov ked zo zadu sa ozvali rybari ved sme sa na nicom nedohodli ! Pytam sa na co bola prestavka a ci ty ludia su fak ovce ktore idu za jednym baranom v kravate ? Neviem kto tu pisal ze nikoho nenavrhli co vlastne chcu robit ? SRZ ma skoncit jak zeleziarne v rukach kinder men.? som za mladu krv ale nie za cenu znicenia MsO Kosice aj ked som len mlady rybar! Este by son dodal sbiro a ostat. najdite si seberovnych a s nimi si rieste vase emocie lebo ak sa ozve funkcionar tak hned je vedeni voci nemu utok. Ani ja by som sem nic nepislal.pri takejto diskusii cest vynimkam .
andy
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod martino5 » Str Feb 15, 2012 10:32 am

Cronicle píše:Nie je povinnostou zverejnovat Vami ziadane informacie na webstrabke. Povinnostou podla stanov je infornovat o tychto veciach na CS, kde mate povinnost zucastnit sa. Doteraz na CS chodilo zopar ludi, ale teraz chodia dohodnute skupiny na viacere schodze, aby takymto sposobom presadili svojich delegatov o ktorych vedia iba oni.

..bol si na schodzi :?:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod andy » Str Feb 15, 2012 11:45 am

plandavcik- co keby si siel prikladom a postavil by si sa ty a tvoji kamaratmi co sa tu tak pekne vyjadrujete o vedeni SRZ v KE pred jankesa ? Nad tym si uz neuvazoval ze by si siel aj s nimi prikladom a prestali tu sirit zlo a klamstvo bez toho aby ste sa presvecili o vine a nevine ? Neviem posudit jak by sa k tomu jankes postavil uz len za to co tu aj nanho pisete. sbiro nech ide na disciplinarku alebo za V.R. straze ak chce informacie o ne akom clenovi RS ! A nie tu pisat sprostosti a provokacne stranky !
andy
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť