Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod majo » Str Feb 15, 2012 11:38 pm

Len, aby to nevyzeralo že tu píšu stále tí istí, tak som sa rozhodol že tu napíšem. Taktiež som za to, aby sa príjmy a výdavky organizácie dostali na stránku SRZ Košice. Nepáči sa mi terajší volebný poriadok, kde o volených kandidátoch väčšia časť rybárov ani nevie čo sú zač. Doba, keď sa naivne dvíhali ruky je dávno za nami. Je proste nemožné aby v tak veľkej organizácii sa členovia navzájom poznali a vedeli kto chce čo docieliť. Doposiaľ známy systém sa mohol páčiť akurát tak zabetónovaným stoličkám. Nech sa novovolení členovia prezentujú na stránke čo sú zač, čo by chceli dosiahnuť v záujme všetkých rybárov. (Curicullum vitae) Keď to vedia iné organizácie roky dozadu zorganizovať, nech to vieme aj my. Uznajte, že chodiť sa pozerať na nástenku pred voľbami je smiešne.
Nech sa zarybňuje vo väčšom množstve malými rybami, napr. 70 ku 30, aby mali možnosť sa rybky adaptovať do prostredia , nie aby sa všetko po vysadení hneď vychytalo.
Nech ryb.stráž sa viac zameriava na naozajstných pytliakov a nie na platiacich členov. Chytenie ozajstného pytliaka si vyžaduje aj viac času, samozrejme ale nech si u povolenku aj zaslúžia. Ja sám som už za blbosť platil pokutu, pretože sa mi dobre kecalo po 12-tej s kámošom, ktorého som dlho nevidel ale na druhej strane sa už roky snažím chytiť pytliaka, ktorý každý rok sa v dobe výteru šťúk objavuje na jednom nemenovanom mieste.
Prečo sú brigády na tak veľkú organizáciu len štyri?
V ktorom roku sa do kaprových vôd sadil naposledy sumec, p. hospodár? Pričom evidujem dosť veľa sumčiarov? Prajem dobrú noc.
majo
....
....

Poslaťod jankes » Štv Feb 16, 2012 12:00 am

IGOR-Nepíš bludy !!! Ak vieš že člen RS pytliači tak napíš jeho meno. Píšete že treba chytať pytliakov a nie rybárov - čo je to za rybára ktorý si privlastní 35 ks kapra a najväčší mal 35 cm !!! Nezmýlil som sa v číslach! Samozrejme že na mňa budete útočiť lebo aj páni pretekári boli riešení DK ! Čo ešte chcete vedieť ? Ja si nedávam servítku pred ústa ...len zlodej kričí chyťte zlodeja ! Prečo neodpíšete andy-mu na príspevok o schôdzi na ObO 3 S C E N Á R jak prebiehala schôdza ? Viem prečo lebo je to pravda ktorú neviete spochybniť ale o blbostiach viete písať aj novy členovia tu na fóre ,,už dlhšie sledujem atď...a začne písať somariny .Na schôdzi mal jeden zmanipulovaný člen na moju osobu poznámku,keď som sa postavil a opýtal že ktorý to bol aby som ho videl a dal mu otázku tak mal gule niekde v topánkach ale ja keď nie čo poviem tak sa za to aj postavím ! Ps: Páni pretekári napíšte tu aj o pytliačení počas pretekov na Hornáde viete dobre o čom píšem tak nešpiňte nikoho pozrite sa aj vy do zrkadla Česť výnimkám a poctivým pretekárom a samozrejme aj rybárom ! Dávam poklonu!
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod kura11 » Štv Feb 16, 2012 12:23 am

... presne tak najviac pytliakov je medzi clenmi a na to su pravidla aby sa dodrziavali, myslim ze jankes si robi robotu velmi dobre a nerobi ziadne ustupky, ak tu ma byt poriadok tak by to tak malo byt... za male porusenia pokuta, za zavazne vylucenia, ziadne prizmurovanie oci, ak raz porusis stanovene pravidla tak si za ne pikaj... myslim ze ohovaraju skor tí, ktorí boli riesení, ale chybu urobi sam potrestany... a tiez si myslim ze Jankes robi kus dobrej roboty, videl som na pstruhovom hornade minuly tyzden!!! musel som sa zastat... tato diskusia sa tu totalne zvrtla na ohovaranie, nadavky, podozrievanie... ako som pisal chodte zbytok co ste neboli na CS, vypocujte si veci, predneste v diskusii tie navrhy na zmeny o com sme sa bavili... budme aspon tu trocha rozumny... ved nie sme ziadny neandrtalci ale rozumny ludia aj ked sa vo vsetkom nezhodneme...
kura11

Poslaťod sbiro » Štv Feb 16, 2012 12:38 am

Práve som si zmazal dlhý príspevok, odpíšem asi zajtra
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod IG0R » Štv Feb 16, 2012 10:01 am

jankes píše:IGOR-Nepíš bludy !!! Ak vieš že člen RS pytliači tak napíš jeho meno.

pisal som clen RZ ( rybarskeho zvazu ) , nie clen RS (ryb. straze) ... to len na upresnenie :)

IG0R píše:Ak je niekto pytliak a zároveň člen RZ, tak asi nie je niečo v poriadku... Mám taký pocit, že najviac pytliakov je práve medzi členmi RZ.
IG0R

Poslaťod plandavcik » Štv Feb 16, 2012 11:27 am

ZARYBŇOVANIE

od Cronicle » Str Feb 01, 2012 9:52 am

hm, čakal som, že sa ozve niekto iný a poopraví naše výpočty..

plavec, čakal som, že aj Ty poopravíš sám seba..

jediné, čo by sa dalo počítať je akurát tak členské 5000x20e, ale aj to s rezervou, pretože študenti vo veku 15-17r platia o niečo menej..

na zarybnenie sa používajú iba peniaze vybraté za samotné povolenky - nie suma povolenky + členské..navyše pri zväzových povoleniach sa odvádzajú peniaze Rade, takže tak či tak tých 30e ostane na našom zväze.. + treba brať do úvahy zľavnené povolenky..

Podľa mňa, tých 30e je dosť reálnych! Takže pri 5000 členoch sa vyzbiera podľa mňa tak 230.000e ročne /bez pokút,bez brigád, bez nového členstva/..

Ale, opravte ma, určite sa mýlim.
chcem sa ta opytat pan moderator podla akeho kluca budes pocitat ked ti dam verejne znamu iformaciu za organizacia ma 4297 dospelych clenov , 179 clenov do 17 rokov , a je verejne znama suma ktora je v uctovnej sprave clenske za rok 2011 66 054 eur . prosim ta daj mi odpoved. predpokladam ze mi das asi zase ban . kolko sa malo vyzbierat na clenskom vie mi niekto povedat? odvod i jednej clenskej znamky je 3, 32 eur .
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Štv Feb 16, 2012 11:35 am

30 x 5000 = 230.000 ?
Naposledy upravil Eko dňa Štv Feb 16, 2012 11:54 am, celkovo upravené 2
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod plandavcik » Štv Feb 16, 2012 11:44 am

tie cisle su verejne zname vypocuj si nahravky zo schodzi cital to tam harvanek sam som sa osobne pytal na schodzi , ked su registrovani clenovia musia mat zaplatene clenske nemyslis inac by nemohli byt clenmi. takze podme sa bavit o tom preco sa vyzbieralo len 66 054 eur preto tu tolko vypisujem . nikoho pracu v mso neznevazujem ale poukazujem na jeden velky problem ktory nastal uz pri prvej polozke . kolko mame vlastne uctovne clenov podla tejto spravy ? moderator a plavec kde ste sa stratili snad ste sa nesli poradit s vedenim?
Naposledy upravil plandavcik dňa Štv Feb 16, 2012 11:51 am, celkovo upravené 1
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Feb 16, 2012 11:45 am

... skor tu asi plandvacik chcel poukazat na cronicleho slova ze jedine co sa da kontrolovat presne je clenske to tvrdil sam cronicle a na otazku ako je mozne pri 4297clenoch kde musi zaplatit clenske kazdy aby suma bola 66054E cisla uvedene v tej financnej sprave citanej na CS ObO3 nesedia evidentne... mozna su aj nejaky cestní clenovia co neplatia clenske aj ked pochybujem.. to uz netusim ako to je...
kura11

Poslaťod Eko » Štv Feb 16, 2012 11:53 am

Cronicle - asi som to zle pochopil stava sa , ale prosim ta nekomunikuj so mnou jak s malym deckom a nepouzivaj slovne spojenia "nestrkaj nos, kde nemusis " strakt nos budem kde ja chcem, tak ako aj ty by si strkal ...mimchodom volal som s Kopernikom a prave som sa dozvedel ze nie si stredobodom vesmiru

Plandavcik - prepac mi beriem spat
Naposledy upravil Eko dňa Štv Feb 16, 2012 11:58 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť