Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod andy » Ned Feb 19, 2012 8:53 am

bobo-Na to Ti neodpoviem ! Som len clenom Kosickej organizacii a som rad ze som jej clenom ! Dalej nemozem pisat admin - spravca ma na to upozornil,vela by som mohol napisat ale zial uz to nepojde ! Aj hladina sa upokojuje tak nechcem rozputavat ziadne vasne ! Ospravedlnit sa nemam komu lebo co som napisal za tym si stojim a viac ani na dotazy nebudem odpisovat ! Zistil som ze je tu par super chlapcov plavec,sbiro,jankes ...atd. Prajem vsetkym uspesnu sezonu a kekordne ulovky !
andy
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod bobo » Ned Feb 19, 2012 9:46 am

andy ktory admin Ti zakazal? Ta to aka skoda ze si uz nepokecame, taky dobry clovek ako Ty nam tu bude chybat. Sa ani nedivim ze Hamera isiel trafit slak ked pozhanal pre deti od sponzorov na tabor 7000E a trebalo mu dalsich 2000 ale sa nenasli lebo nasi pani by nemali na odmeny 37000E.
A nasa rybarska straz si tiez plni povinnosti jedna radost ked minuly rok spalila na benzine 8100E. To ked pocitam ked maju spotrebu 10l a benzin stal 1,4E =8100/(10*1.4)*100= okolo 58000km ked to prepocitam na dni tak to je kazdy den 160km .To sa mi hned lepsie spi ked viem ze rybarska straz kazdy den obehne podstanu cast nasich revirov.... :shock:
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod sufix » Ned Feb 19, 2012 10:43 am

Tak to je fakt výkon ja som členom od roku 1995 a mal som 2 kontroly za toto dlhé obdobie obe na vyrovnávačke tuším r.2008-9. 8-)
sufix
...
...

Poslaťod lew » Ned Feb 19, 2012 10:55 am

fakt mame neskutocne mobilnu rs,mna kontrolovala snad 5x a to som aktivnym rybarom a clenom viac ako 30 rokov :cry:
lew
.
.

Poslaťod sbiro » Ned Feb 19, 2012 12:06 pm

Cronicle píše:Sbiro - mam pocit, ze kym nebudes pri zarybnovani ty sam, tak budes stale podozrievat. Pisal si, ze nemas cas ani na to, aby si isiel na Vodnu a pytal sa. Nechas inych, aby za teba rozhodli o vymene vedenia? Budes doverovat inym ludom? Obcas prides s dobrym navrhom, ale ostane to iba pri navrhu..Nie je to o pritakavani, ale musim suhlasit s Plavcom, aby sme nesli z kaluze do blata.

Best Regards,
Cronicle

1, ak bude zarybňovanie dopredu zverejňované a ak budú 5 členovia OBV kontrolovať množstvo, tak nikoho podozrievať nebudem.
2, ak by si mal deti, pracujúcu manželku a robil by si na zmeny tak by si to chápal (ešte ani povolenku nemám vybratú)
3, poznám okolo 50 rybárov, ale len málo z nich chodí na schôdze...včera som napr. mohol ísť, ale nebol to môj obvod
4, ak sa bude opakovať schôdza 2. obvodu skúsim prísť
5, Plavec je na mňa nazlostený a tak tendenčne omaľuje to čo napíšem na čierno
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Martinbati » Ned Feb 19, 2012 12:42 pm

nebudte jak mali... :!:
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod sbiro » Ned Feb 19, 2012 1:01 pm

V pohode, žily mi to netrhá.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bobo » Ned Feb 19, 2012 1:26 pm

Aby ste ovecky nezabudli co od Vas ziada vybor:-)

Vážení priatelia rybári!

Udalosti, ktoré sa udiali na prvej schôdzi Obvodnej organizácie č.2 zaslužene vzbudili Vašu pozornosť. Je treba otvorene a objektívne povedať, že schôdza bola zmanipulovaná skupinou našich pretekárov v športovom rybolove.

O čo vlastne ide?
Našim niektorým pretekárom sa jednoducho zdá, že naša mestská organizácia im dáva málo a že finančné prostriedky investované do športovej činnosti by mali byť oveľa vyššie. Pritom ročne do pretekárskej činnosti investujeme cca 13 000,- € (zhruba 390 000,- Sk). Treba si uvedomiť, že sa jedná o 49 pretekárov, ktorí každoročne túto sumu vyčerpajú na preteky, ktorých sa zúčastnia a treba povedať, že výsledky zďaleka nie sú adekvátne tejto sume, na ktorú sa im skladáme všetci ostatní členovia našej organizácie.

V roku 2010 bola naša organizácia oslovená rybárskymi zväzmi z Berlína a Varšavy so žiadosťou o spoluprácu v oblasti športovej činnosti a práce s mládežou. V podstate by to obnášalo každoročné preteky a tábory mládeže organizované cirkulujúcim spôsobom, čo by si vyžiadalo ďalších najmenej 7 000,- € až 10 000,- € ročne. Samozrejme táto iniciatíva nám bola spočiatku veľmi sympatická, avšak po kalkulácii ďalších nákladov sa výbor MsO rozhodol od tejto spolupráce odstúpiť skôr než začala. A práve toto rozhodnutie výboru vyvolalo obrovskú nevôlu zo strany skupiny pretekárov, ktorí tak stratili možnosť urobiť si atraktívne výlety do Berlína a Varšavy za Vaše peniaze. Áno, peniaze Vás rybárov. Mimochodom, už iba čiastka 390 000,- Sk predstavuje hodnotu 4 255 kg pstruhov, ktoré by mohli byť naviac pustené do našich vôd.

Keďže, ako som uviedol vyššie, pretekári by chceli viac a výbor MsO im to zamietol, rozhodli sa situáciu riešiť odvolaním výboru MsO SRZ a dosadením tam svojich ľudí, ktorí by ich požiadavky splnili, samozrejme na úkor Vás, ostatných rybárov.
A preto tie zmätky na prvej schôdzi, pretože ich taktika je jednoduchá a priehľadná. Na každej schôdzi za každú cenu presadiť voľbu svojich delegátov na konferenciu MsO, aj keď nie sú z príslušnej obvodnej organizácie, čo je v rozpore s organizačným poriadkom SRZ , a tam za ich pomoci väčšinovými hlasmi odvolať doterajší výbor a zvoliť si svojich ľudí.

K dosiahnutiu tohto cieľa majú poslúžiť klamstvá, ktoré šíria o jednotlivých funkcionároch s cieľom zdiskreditovať ich v očiach ostatných členov našej organizácie.

Takže, Vážení priatelia, demokracia je dobrá vec, ale ak je v rukách správnych ľudí. Ak je to opačne, je to tragédia.

Vážení priatelia!

V záujme udržania poriadku a dobrého kreditu našej organizácie a hlavne vo vlastnom záujme, zúčastnite sa schôdzí na Vašich obvodných organizáciach a oslovte aj svojich priateľov v čo najväčšom počte, aby sme tak úspešne spoločnými silami zabránili komplotu, ktorý neprinesie nič pozitívneho, skôr naopak.

Výbor MsO SRZ Košice
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod sbiro » Ned Feb 19, 2012 1:42 pm

Takže, Vážení priatelia, demokracia je dobrá vec, ale ak je v rukách správnych ľudí. Ak je to opačne, je to tragédia.

Takto insitne by sa definovať demokraciu nepodarilo ani Stalinovi :lol: :lol: :lol:

SRZ-KE má dosť € na to, aby sa urobila 1 veľká ČS respektíve konferencia napr. v JUMBOCENTRE.
A bol by som zvedavý, koľkí tí "správni ľudia" by ostali vo funkciách :?:
Naposledy upravil sbiro dňa Ned Feb 19, 2012 1:53 pm, celkovo upravené 2
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod lew » Ned Feb 19, 2012 1:50 pm

fuuu,mna by velmi zaujimalo,ktora mudra hlava dokazala slkbit tolko nezmyslov v tejto vyzve :D na toto mozu teraz skocit uz len fakt zaslepeni ludia...
lew
.
.

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť