Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Kolac » Ned Feb 19, 2012 2:01 pm

Tu ma mrzí že všetkých pretekárov považujú ako keby za nejakých darmožráčov ktorý chcú iba peniaze a pritom to nie je pravda, od muškárov a ani od privlačiarou som sa nedopočul o tom že by niekedy žiadali viac peňazí ! je to len ohováranie pretekárov ktorý reprezentujú Mo SRZ Ke. A ty pretekári dávajú do pretekov nemalé finančné prostriedky aj zo svojich peňazí !
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod sbiro » Ned Feb 19, 2012 2:18 pm

Len, aby ste vedeli, že existuje aj takéto niečo :

http://www.mzp.cz/C1257458002F0DC7/cz/p ... 061001.pdf

http://www.sryba.sk/kapor_obs%C3%A1dka% ... %ADkov.pdf

Ak by sa začali monitorovať naše vody týmto asi by sme boli veľmi prekvapení.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod lew » Ned Feb 19, 2012 2:32 pm

kedze nas nasi funkcionari chcu usetrit naslednemu soku z infa,tak sa nad niecim takym ani neuvazuje :D ..vrela vdaka pani za starost o nase zdravie... :shock:
lew
.
.

Poslaťod kura11 » Ned Feb 19, 2012 3:36 pm

Tak k tej sume ze na pretekarov 13000 Eur.. nas KE B privlac skoncil tento rok prvy v divizii a postupil do 2 hej ligy, celkove naklady na nas za minuly rok boli cca 700 maximalne 800Eur aj s phm, prihlaskou a ubytkom, preteky sme mali najdalej asi zo vsetkych gabcikovo a puchov... neviem ako su na tom ostatne druzstva a co vsetko sa preplaca... tak len za nase druzstvo kolko sme stali v roku 2011 a urcite sme neziadali viac, skor sme velmi vdacny za tieto naklady a snazime sa reprezentovat co najlepsie...
kura11

Poslaťod sbiro » Ned Feb 19, 2012 5:33 pm

Kura, to čo vám vyčíta vedenie, je podľa mňa nezmysel. Dovolili ste sa im postaviť a preto ste vinovatí.
Aj keby ste vyčerpali všetko, až taká závratná suma to nie je a z tých pstruhov, čo píšu by sa asi veľa do vody aj tak nedostalo . ;)
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Feb 19, 2012 5:35 pm

.. skoda ze to takym nevhodnym sposobom napisali a znizili si kredit.. neviem ake ine polozky su v sportovej cinnosti preto sa k celkovej sume nevyjadrujem... len som napisal co vyslo ucinkovanie KE B privlac...
kura11

Poslaťod Rotteno » Pon Feb 20, 2012 12:25 pm

Mne sa najviac paci, ze stale operuju len s pretekarmi..Ved na schodzi mlynsky nahon vedeniu bolo vysvetlene, ze nemale percento pritomnych ma uplne v trubke pretekarov a spor medzi nimi navzajom.... My sme tam boli za seba... Koli nasej nespokojnosti!!! Tak nech neomielaju dookola ako vysvetlenie situacie tu bajku o pretekaroch a berlin varsave... To bol len spustaci mechanizmus... To co v rybaroch roky vrelo prave vykypelo... Tak si to v rade nevysvetlujte po svojom....o pretekarov tu ide len istej skupinke...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod assassin » Str Feb 22, 2012 11:16 pm

uz ste videli najnovsiu novinku?
zaloznu zmluvu na majetok MsO Kosice pre sukromnu pozicku p.H ?
Chcel by som vyjadrenie aj druhej strany aka je vobec pravda , mozno to neni nic zle ale vyzera to tak
Naposledy upravil Anonymous dňa Štv Feb 23, 2012 12:07 pm, celkovo upravené 1
Dôvod: Zverejnený dokument obsahuje osobné údaje!
assassin
...
...

Poslaťod sbiro » Str Feb 22, 2012 11:20 pm

Assassin výborne !

.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Laci » Štv Feb 23, 2012 11:53 am

Dlho som rozmyslal ci sa do tejto diskusie zapojim alebo nie ale na toto sa uz neda nereagovat....Boze ludia ved to bolo v 1997 roku a s tym co sa deje to nema vobec nic spolocne tak nechapem naco to tu vytahujete a po druhe su tam osobne udaje (r.č.) P. Harvanka a myslim ze kazdy ma pravo na ochranu sukromia a po dalsie nikto z vas ani len netusi z akeho dovodu ta pozicka bola ziadana...predpokladam ze to urcite nebolo na sukromne ucely... Uz to zacinate prehanat...Je pekne ze clenovia chcu zmeny a aj ja si myslim ze niektore by pomohli nasim vodam a rybam systemu fungovania MO ako napr. vydavanie povoleniek za posledne roky pri takom pocte rybarov akym ma nasa MO je katastrofalny a naslo by sa vela dalsich veci ale nie takymto sposobom ako sa tu deje...Nie som na jednej ani na druhej strane som len obycajny mlady rybar ktory ma rad prirodu a mam na to vsetko vlastny nazor ale doteraz sa osoba ktora toto vsetko organizuje myslim ze kazdy vie koho myslim neprezentovala ake zmeny vlastne chce a ako to chce dosiahnut...Transparentnost co sa tyka financovania nasej MO je samozrejme v kazdom rade dolezita ale toto co sa deje a hlavne sposob akym sa to deje sa mi maximalne nepaci... :|
Laci
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť