Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Igor Podlubny » Štv Feb 23, 2012 12:26 pm

Úplne znenie Zákona č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov vrátane Zákona č. 90/2005 Z. z.:
http://www.dataprotection.gov.sk/buxus/ ... 8_2002.pdf

Cronicle: Klames. Zverejneny dokument neobsahuje osobne udaje v sirsom rozsahu, ake su verejne pristupne v Obchodnom registri alebo na stranke Rady.
Klame aj "Laci", pretoze zverejneny dokument neobsahuje rodne cislo ani jednej osoby. Naucte sa citat, ak s tym mate problem.

Vas modus operandi je davno prekuknuty, rovnako ako modus operandi hadieho tria H-H-K, a zverejneny dokument prave oboznamuje siroku verejnost o tom, ako fungujete.

s pozdravom,

IP

PS: Pevne verim, ze aj toto scenzurujete, ako to tu je dobrym zvykom.
Naposledy upravil Anonymous dňa Štv Feb 23, 2012 12:29 pm, celkovo upravené 2
Dôvod: Zverejnený dokument obsahuje rodné číslo!
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod Igor Podlubny » Štv Feb 23, 2012 12:33 pm

Nerad podcenujem inteligenciu druheho cloveka, ale cislo xxxxxx nie je rodnym cislom. Nieco tam chyba, aby to mohlo byt rodne cislo, vsak suhlasis?!
Naposledy upravil Anonymous dňa Štv Feb 23, 2012 12:40 pm, celkovo upravené 1
Dôvod: Zverejnený dokument obsahuje osobné údaje! To číslo, ktoré je v dokumente označené ako RČ xxxxxx a súhlasí s dátumom narodenia!
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod Laci » Štv Feb 23, 2012 12:47 pm

Nebudem sa tu s tebou hadat na tom ci ja som klamar pretoze podla mna su klamari vsetci politici ale to je moj osobny nazor...No Igor ked uz si tu tak mozes prezentovat ak tak velmi tuzis po zmene, co vsetko chces zmenit a akym sposobom to chces dosiahnut pretoze doteraz som to odprezentovane nikde nevidel... Velmi rad si ja ako obycajny clen presne taky isty ako ty vypocujem tvoje navrhy.
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Igor Podlubny » Štv Feb 23, 2012 12:49 pm

Gratulujem. Cenzor zasiahol. Tu sa pravdy dokopat neda.
Chodte si pozriet na tu "revolucnu" stranku, ako si pozicat peniaze, ked ste uboziak a nedaju vam ich slusnou cestou.

Pozdravujem,

IP
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod kura11 » Štv Feb 23, 2012 1:28 pm

.. A kde sa nam prezentuje terajsie vedenie, kde pisu co chcu robit lepsie a pod. Ja tu nevidim ziadneho funkcionara ze by tu pisal ako urobit MO lepsou.. To robia predovsetkym sami clenovia svojimi navrhmi.. A na tohtorocnych CS kach tych navrhov zaznelo a dost rozumnych, preco uz davno nie je inak porieseni vydaj povoleniek, ved stat tam sor a este ked sa znami funkcionarov predbehuju je katastrofalne..
kura11

Poslaťod Laci » Štv Feb 23, 2012 1:42 pm

Kura suhlasim s tebou ani terajsie vedenie sa tu na fore nijako neprezentuje a este ani raz som z ich strany nevidel ziadne navrhy ako by sa napriklad dalo zlepsit vydavanie povoleni na rybolov...Je vela veci ktore sa daju zmenit k lepsiemu a som za niektore z nich. Vypocul som si zaznam OBO 3 a velmi sa mi pacil navrh od jedneho pana ohladom zarybnovania. Ako som pisal ja tu nepisem za jednu alebo druhu stranu ale sam za seba a to co si o tom vsetkom myslim. Mne sa len prestava pacit sposob akym sa to deje, ohovaranie, klamstva z jednej aj z druhej strany atd... Myslim ze najspravnejsim riesenim by bolo spisat rozumne navrhy a napady, dohodnut verejne spolocne stretnutie a tam to riesit...Vsetko sa da poriesit s chladnou hlavou a bez emocii ved myslim ze vacsina z nas su rozumny ludia len treba chciet... Len v tom chceni je asi nejaky problem mam taky pocit...
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod derek_88 » Štv Feb 23, 2012 2:44 pm

skor si myslim, že tu je skor problem nie či človek chce niečo urobiť pre MO ale či mu to niekto umožní, to je napr. ako minulý rok ked som cely rok zisťoval či bude nejaka mimoriadna brigada a samé hluché telefóny, a okrem toho ked potom vypísali aj na stránku mimoriadnu brigádu na VN Bidovce, 3 dni som volal na to číslo abo som sa mohol prihlásiť a čo ma čakalo....samozrejme že hluchý telefón. Nejaké extra brigády boli aj v Čani v zime minuleho roku sa rozbíjal lad, ale zaujímave je že bežný člen sa to dozvie až pol roka po tom ako to bolo, prečo sa to nezverejnuje niekde. Skôr si myslím že je skupinka vyvolených ktorým je umožnené chodiť na tie brigády a my ostatný si musíme plaťiť aj keď chceme. A keď som sa pýtal prečo sa nezverejnia také mimoriadne brigády tak mi bolo odpísané že treba zavolat na uvedené číslo, ktoré samozrejme zase nedvíhalo....tak o čom je ten prístup????? Jasné že sú brigády oznámene na chovných rybníkoch ale prečo nie sú na kaprových ked ja pstruhovú povolenku neberiem. A pre takého ako ja čo nemá vlastné auto a veľa rybárov nepoznám je pre mňa problém dostať sa niekam na tie chovné rybníky na brigády.
Obrázok užívateľa
derek_88
Diskutér
Diskutér

Poslaťod caddis » Štv Feb 23, 2012 5:37 pm

derek_system brigad je jednoduchý - pre plebs(radoví členovia) sa naplanuje brigáda čo najďalej z KE, aby prišlo čo najmenej ludí...pre "zbytok", čo je samozrejme podstatne menej členov, ale tiež musia mať " brigádu" sa potichu spraví niekde blízko teplých domovov...a niektorým sa len zapíše do preukazu...toť vše...
caddis
..
..

Poslaťod dr.david » Štv Feb 23, 2012 6:08 pm

Cronicle píše:
kura11 píše:.. A kde sa nam prezentuje terajsie vedenie, kde pisu co chcu robit lepsie a pod. Ja tu nevidim ziadneho funkcionara ze by tu pisal ako urobit MO lepsou.. To robia predovsetkym sami clenovia svojimi navrhmi.. A na tohtorocnych CS kach tych navrhov zaznelo a dost rozumnych, preco uz davno nie je inak porieseni vydaj povoleniek, ved stat tam sor a este ked sa znami funkcionarov predbehuju je katastrofalne..

kura - Čo robíš Ty ako pretekár pre MsO SRZ KE?

reprezentuje. a dost slusne, KE B vyhralo diviziu a postupilo do druhej ligy
dr.david
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Štv Feb 23, 2012 6:18 pm

david Croniclemu sa spovedat nemusim...
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť