Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod dr.david » Štv Feb 23, 2012 7:22 pm

nemusis, ale uz ked sa pyta.......:-)
dr.david
Pretekár
Pretekár

Poslaťod sbiro » Štv Feb 23, 2012 9:45 pm

Každý, kto siahne Croniclemu na ikony, pocíti "spravodlivý hnev" moderátora :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kolac » Štv Feb 23, 2012 9:51 pm

Ta zmluva ma zabila a úplné ma dorazila, rad by som počul vyjadrenie druhej strany ! preto budem na vodnej sobotu ráno, len neviem ci ma pustia dnu keď som s tahanoviec 
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod bobo » Pia Feb 24, 2012 8:45 am

Laco keby to bola pozicka pre SRZ asi by bola v hlavicke SRZ Kosice nie Rudolf Harvanek.
Pre Cronicle Kura nie je na managerskej pozicii. Vacsinou vo firmach manageri organizuju pracu a maju urcite vizie a postupy co chceme a ako to dosiahneme, hladaju potencialne problemy a navrhuju riesenia. Mna stale biju po hlave v robote ze musis mat Vision a cestu ako to dosiahnes Mision. Tot vsjo
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod plandavcik » Pia Feb 24, 2012 9:14 am

tak co cronicle co nove na vodnej? prezrad nieco zo zakulisia
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TMC » Pia Feb 24, 2012 10:18 am

dr.david píše:
Cronicle píše:
kura11 píše:.. A kde sa nam prezentuje terajsie vedenie, kde pisu co chcu robit lepsie a pod. Ja tu nevidim ziadneho funkcionara ze by tu pisal ako urobit MO lepsou.. To robia predovsetkym sami clenovia svojimi navrhmi.. A na tohtorocnych CS kach tych navrhov zaznelo a dost rozumnych, preco uz davno nie je inak porieseni vydaj povoleniek, ved stat tam sor a este ked sa znami funkcionarov predbehuju je katastrofalne..

kura - Čo robíš Ty ako pretekár pre MsO SRZ KE?

reprezentuje. a dost slusne, KE B vyhralo diviziu a postupilo do druhej ligy

mimo to pomohol svojou účasťou a výkonom muškárom v jesennom kole II.ligy.....Ďakujeme Ti Jano :)
TMC
..
..

Poslaťod plandavcik » Pia Feb 24, 2012 11:47 am

Cronicle píše:
plandavcik píše:tak co cronicle co nove na vodnej? prezrad nieco zo zakulisia

Bezproblemove vydavanie povoleniek, cakanie do cca 5minut ;-)

Best Regards,
Cronicle

jedna otazka pre cronicle : NEVIES MI PROSIM TA ZISTIT KED ZAHLASUJEM ZA STARE VEDENIE DOSTANEM POVOLENKU ZDARMA , BUD TAK DOBRY A OPYTAJ SA VYBORU . VDAKA
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Boris » Pia Feb 24, 2012 8:03 pm

Tu mám pocit, že pratekárom asi vadí že ich podporuje SRZ KE. Načo tam potom ste? Väčšina členov nie su pretekari a ani nebudu tak si to uvedomte.
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod dr.david » Pia Feb 24, 2012 8:43 pm

tak, tak, za vsetko mozu pretekari, romovia, bankari, slobodomurari a zidia :-)

ale k veci, nie, nevadi mi, ze ma podporuje SRZ ke. vadi mi, ked niekto pausalne robi z pretekarov darmozracov zodpovednych za vsetko.

ano, urcite su aj lepsi, preco nechcu pretekat neviem. ked pridu novi, ktori sa preukazu, ze vedia a su ochotni investovat cas a peniaze, tak nech sa paci.
dr.david
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Pia Feb 24, 2012 8:47 pm

boris mi sme za podporu vdacny, ale distancujeme sa od tvrdeni ze sa nam máli a chceme viac.. Toto tu zavesil vybor a tym na pretekarov hodil celu tuto kauzu! Na to sa nedalo nereagovat, lebo su to bludy! Na CS, vidno radovych clenov co chcu zmenu a nie pretekarov, roteno to tu napisal presne.. Nebudem pozerat ako na nas dakto hadze vsetku vinu za ten prevrat, nech si aj pani uvedomia ze sa ich robota nepaci clenom MO! Za to prisli na CS a nie ze pretekari pytaju viac..
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť