Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Martinbati » Sob Feb 25, 2012 8:11 pm

... ale nikto tu nikomu nerobi lokaja, niektori ludia su proste taki :ryba3:
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Feb 25, 2012 9:22 pm

Cron ja ti vikend nekazim, vravim ze je to normalne forum kde take slovo jak klamar, hovado, trtko, senil a pod. sa da zniest a nikto sa tu vulgarne nevyjadril... to moderovanie velmi prezivas... mal by si ist tiez uz dakde k vode skusit stastie jak tu sliedit kto napise nieco s cim nesuhlasis.. vybor a ostatok z vedenia tu tiez pisal ze klamar, cigan a pod. a tam si sa banom nevyhrazal...to ze dal odkaz na druhu vebstranku tiez vadilo asi len tebe, ten dokument de to, ludia si to radi pozru ale ked je tu velky cenzor tak si to nemaju sancu pozriet, maz radsej tie spamy veru a normalne diskutuj k veci, lebo zatial pises od veci a hras sa tu na poloboha...potom nema clovek ani chut daco napisat... :!: moderator ma mat isty odstup a nechat do urcitej miery dikutujucim volnost v medziach slusnosti... ty ale si tie medze zjavne vysvetlujes podla toho koho prispevky sa ti pacia a koho nie... jo a spemmer si tu najvecsi ty, lebo na pocet prispevkov mas mizive percento tych co su ako tak k veci... vecina drviva je iba taka omacka :lol:
kura11

Poslaťod Boris » Sob Feb 25, 2012 11:06 pm

:D
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod sbiro » Ned Feb 26, 2012 12:22 am

Ešte šťastie, že ja som nekonfliktný. :D Takže mňa sa táto debata absolútne netýka.
Napokon balady a tragédie sa dajú písať, aj s dobrým srdcom ;)
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Ned Feb 26, 2012 12:40 am

Musel som aj čítať, ale tuším, že sa to zasa trochu posunulo. Ten ban bol zbytočný, aj tak je to už všetko verejne známe.
Teraz to vyzerá, ako protest Penty :lol:
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Ned Feb 26, 2012 12:50 am

Určite si pozeral aj linky čo som nahádzal so témy transparentnosť. Čo povieš na zákulisie?
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod basta » Pon Feb 27, 2012 8:03 pm

Čo Vás rakovina žerie, že ste taký zlý k ľuďom, lebo normálny, zdravý človek nemôže mať v sebe toľko zlosti. Áno, takto som zareagoval na vyvrcholenie slovných a telefonických útokov, osočovanie a ničím nepodložené obviňovanie z rozkrádania zo strany p. Viciana (plandavcik) voči mojej osobe už od začiatku februára.
P. Viciana som do začiatku februára nepoznal, až kým ma telefonicky nekontaktoval s otázkou či môže podať trestné oznámenie na celé vedenie MsO. Moja reakcia nebola útokom na zdravotný stav uvedeného pána (ten ja nemôžem poznať), ale na jeho dlhodobé osočovanie mojej osoby.
P. Vicianovi želám ,aby sa v zdraví dožil čo najviac rokov a aby mal možnosť spoznať život bez zloby a závisti.
Rudo Halmi
basta
Hospodár
Hospodár

Poslaťod sbiro » Pon Feb 27, 2012 8:33 pm

Basta, ďakujem, že si na poslednej schôdzi spomenul Kamenicu. V téme Transparentnosť som uviedol príklad zarybňovania aj z inej MsO- SRZ.
Môžeš sa k tomu vyjadriť ?
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Feb 27, 2012 8:46 pm

basta píše:Čo Vás rakovina žerie, že ste taký zlý k ľuďom, lebo normálny, zdravý človek nemôže mať v sebe toľko zlosti. Áno, takto som zareagoval na vyvrcholenie slovných a telefonických útokov, osočovanie a ničím nepodložené obviňovanie z rozkrádania zo strany p. Viciana (plandavcik) voči mojej osobe už od začiatku februára.
P. Viciana som do začiatku februára nepoznal, až kým ma telefonicky nekontaktoval s otázkou či môže podať trestné oznámenie na celé vedenie MsO. Moja reakcia nebola útokom na zdravotný stav uvedeného pána (ten ja nemôžem poznať), ale na jeho dlhodobé osočovanie mojej osoby.
P. Vicianovi želám ,aby sa v zdraví dožil čo najviac rokov a aby mal možnosť spoznať život bez zloby a závisti.
Rudo Halmi

nechcel som reagovat na tohto pana lebo v podstate nie je na co reagovat, clovek ktory vypusti z ust take slova nie je u mna clovekom , a ked si myslite ze osocovanim je ziadanie informacii na ktore ma kazdy clen narok, tak to je vas problem , ked viete dokazat zdokladovat kazde euro ako tvrdite neviem preco ten cirkus ktory robite od prvej schodze. ked bude treba budu podane aj trestne oznamenia . nemam vam co zavidiet, akurat zasnem na vasim arogantnym a povyseneckym spravanim ktore ma velmi daleko k slusnemu spravaniu sa clena vyboru mso, a bohuzial ste jeden z tych ktory sa spolupodiela na dlhodobom upadku mso kosice. ked bude dostatok informacii sam osobne podam trestne oznamenie. povazoval som vas z videnia za seriozneho cloveka , bohuzial realita je uplne ina. M. VICIAN
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Feb 27, 2012 9:29 pm

este raz pre hospodra halmiho: 4297 dospelych clenov , 179 clenov do 17. rokov vsetci musia mat zaplatene clenske do 31. marca v roku inac nie su clenmi. vyber za clenske 66 054 eur za rok 2011, pytam sa kolko clenov podla toho cisla ma mso kosice? kde je 7 530 eur? pre markizu sa chvali hospodar zaciatkom februara ze zyrybnil v sume nieco cez 151 000 eur neviem presne to cislo je to niekde tu na stranke , myslim sbiro to daval tvnóviny.sk a na prvej schodzi bola citana suma nieco cez 146 OOO eur na zarybnenie , raz je tolko inokedy je menej , o com to rozpravate pani ?. mate v tom bordel , chaos , ale ten bordel a chaos vyhovuje urcitym lodom , ten bordel a chaos je ucelovy. pytam sa komu a kde islo 140 eur ktore , ktore ste zobrali 14. 2. 2012 z predajne q ryb , boli to peniaze za hostovacky za rok 2011, kde budu zauctovane? takze to nie je zavist a zloba to su hole fakty a cisla ktore vy nechcete pochopit !!!!
plandavcik
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť