Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Kolac » Sob Mar 10, 2012 4:41 pm

kura by si sa čudoval, ale plno ľudí škrtalo práve hotovostnú platbu.... :( bol som prekvapený ale je to tak, ľudia si asi neuvedomujú výhody bezhotovostnej platby.
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Igor Podlubny » Sob Mar 10, 2012 4:44 pm

kura, kolac: odcitujem to, co som k tejto teme pisal na {zatial 8-) } rebelskej stranke http://srzke.sk/ :
plavec - pozri sa na to z pohladu hadieho tria H-H-K: 1) Aby im kseft isiel, potrebuju operovat s cim vacsim mnozstvom hotovosti; 2) Daju popodpisovat peticiu, ze rybari chcu platit v hotovosti [co je v tejto situacii samozrejme, pretoze ked tam vystojis jednu 4-hodinovu soru na sek, ledva sa ti bude chciet stat este jednu s ustrizkom]; 3) Oznamia, ze 90% rybarov chce platit v hotovosti; 4) Ciel splneny, platilo by sa v hotovosti.

IP
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod Kolac » Sob Mar 10, 2012 4:49 pm

Igor Podlubny píše:kura, kolac: odcitujem to, co som k tejto teme pisal na {zatial 8-) } rebelskej stranke http://srzke.sk/ :
plavec - pozri sa na to z pohladu hadieho tria H-H-K: 1) Aby im kseft isiel, potrebuju operovat s cim vacsim mnozstvom hotovosti; 2) Daju popodpisovat peticiu, ze rybari chcu platit v hotovosti [co je v tejto situacii samozrejme, pretoze ked tam vystojis jednu 4-hodinovu soru na sek, ledva sa ti bude chciet stat este jednu s ustrizkom]; 3) Oznamia, ze 90% rybarov chce platit v hotovosti; 4) Ciel splneny, platilo by sa v hotovosti.

IP

myslim ze nam je to jasne...., potporujem bezhotovostnu platbu....,
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Igor Podlubny » Sob Mar 10, 2012 4:52 pm

kolac: skor som narazal na to, ze rybarovi sa isto nechce stat v rade 2x.
Podla mna by nemal stat v rade ani raz!

IP
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod sbiro » Sob Mar 10, 2012 5:54 pm

kura11 píše:Ja si myslim ze je to skor aj preto aby nedochadzalo k zneuzivaniu R.povolenia, ja si ako rybar vezmem zakonny limit ryb a potom sa zahram na chudaka co stratil povolenku a za maly poplatok mi vydaju novu, myslim ze takto by to fungovat nemohlo.. Tiez som stratil doklady a mal som ich za dost vela penazi kedze tam bola celoslov. Kaprova, lipnova a miestna pstruhovka, tiez som si zanadaval ale len na seba a svoju hlupost.. Clenske som druhykrat neplatil len povolenia..

Kura ok , ale mne doklady ukradli a mal som papier z polície. Ten papier mi nahradzoval doklady od občianského, vodického až po techničák. Navyše stalo sa mi to 2.4. Kto má v apríli chytených 50 kaprov? A pstruhovka ešte ani nezačala.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Mar 11, 2012 1:14 am

Sbiro sam neviem ako by sa to malo riesit, tiez som nebol nadseny dat zasa 200E za povolenia ale bohuzial... je to takto prave z tohto dovodu ze su na povolenku limity a tie by sa takto krasne zneuzivali... suhlasim ze je treba sa tym zaoberat ale sam neviem ake by malo byt riesenie aby sa zamedzilo spekulaciam... :!:
kura11

Poslaťod kura11 » Pia Mar 16, 2012 12:21 am

vyzyvam vsetkych clenov ktorym dianie v MO nie je jedno a aj jednanie a vystupovanie tunajsieho vedenia MO aby prisli na mestsku konferenciu konanu dna 30.3.2012 podporit svojich volenych zastupcov -delegatov a ukazat aj pred rybodomom tunajsiemu vedeniu ze je nacase odijst a ze si clenovia nepraju dalsie nestandardne, spinave praktiky ale transparentnost a lepsie fungovanie najvecsej MO v ramci SR... myslim ze 20 rokov bolo dost a za tych 20 rokov sa vela zmenilo a aj vela vod zhumplovalo a totalne rozvratilo a to pre biznis par jednotlivcov na cele MO... ludia pridte 30 teho na Vodnu...Ukazme aspon tu v tejto rybarskej komunite ze nam to nie je jedno !!!!
Naposledy upravil kura11 dňa Pia Mar 16, 2012 11:01 am, celkovo upravené 1
kura11

Poslaťod kura11 » Pia Mar 16, 2012 1:01 am

vsetci chodte na srzke a vypocujte si nahravky ako sa jedna s clenmi vyborov a predsednictva, ktory im nesedia... chceme taku politiku v nasej MO ??? chceme take vysvetlovanie si svojich pravd ake vyklada Harvankov chory mozog*??? chceme takych ludi aby nami manipulovali a aby narabali s nasimi peniazmi??? ja nie!!!! hnus hnus hnus... 30.03.2012 sa vidime na vodnej ... spochybnuju odvolanie vyboru ObO5 co bolo uplne legalne a so stanovami... Harvanek ani nemal gule ist pred 90 ludi clenov ObO juh... kde bol??? ...a tu na nahravke vykrikuje a zasa si vysvetluje stanovy po svojom!!! http://www.srzke.sk/ vsetci si vypocujte recicky senilneho uja!!!
Naposledy upravil kura11 dňa Pia Mar 16, 2012 11:01 am, celkovo upravené 2
kura11

Poslaťod assassin » Pia Mar 16, 2012 1:05 am

Vidím že ani ty nevieš zaspat od nervov po vypocuti nahrávok :D
assassin
...
...

Poslaťod Kolac » Pia Mar 16, 2012 3:38 pm

Ešte so pamätám ako p. Harvanek tvrdil že ak chcem vidieť nejakú dokumentáciu ohľadom fungovania SRZ tak sa mame zastaviť na vodnej oni nám z radosťou všetko ukážu, no po vypočutí nahrávky som sa utvrdil vtom že oni radovim členom ukážu hovno, robia si čo chcú je tu smutne...,
Kolac
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť