plavec - pozri sa na to z pohladu hadieho tria H-H-K: 1) Aby im kseft isiel, potrebuju operovat s cim vacsim mnozstvom hotovosti; 2) Daju popodpisovat peticiu, ze rybari chcu platit v hotovosti [co je v tejto situacii samozrejme, pretoze ked tam vystojis jednu 4-hodinovu soru na sek, ledva sa ti bude chciet stat este jednu s ustrizkom]; 3) Oznamia, ze 90% rybarov chce platit v hotovosti; 4) Ciel splneny, platilo by sa v hotovosti.

Igor Podlubny píše:kura, kolac: odcitujem to, co som k tejto teme pisal na {zatial} rebelskej stranke http://srzke.sk/ :
plavec - pozri sa na to z pohladu hadieho tria H-H-K: 1) Aby im kseft isiel, potrebuju operovat s cim vacsim mnozstvom hotovosti; 2) Daju popodpisovat peticiu, ze rybari chcu platit v hotovosti [co je v tejto situacii samozrejme, pretoze ked tam vystojis jednu 4-hodinovu soru na sek, ledva sa ti bude chciet stat este jednu s ustrizkom]; 3) Oznamia, ze 90% rybarov chce platit v hotovosti; 4) Ciel splneny, platilo by sa v hotovosti.
IP

kura11 píše:Ja si myslim ze je to skor aj preto aby nedochadzalo k zneuzivaniu R.povolenia, ja si ako rybar vezmem zakonny limit ryb a potom sa zahram na chudaka co stratil povolenku a za maly poplatok mi vydaju novu, myslim ze takto by to fungovat nemohlo.. Tiez som stratil doklady a mal som ich za dost vela penazi kedze tam bola celoslov. Kaprova, lipnova a miestna pstruhovka, tiez som si zanadaval ale len na seba a svoju hlupost.. Clenske som druhykrat neplatil len povolenia..

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť