Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod kura11 » Ned Mar 18, 2012 1:57 pm

Nemam rad nepravosti a utlacanie od mocnych co sa dneska casto deje a ked sa to deje v org ktoru tvoria ludia spojeny konickom-rybackou a ich voleni zastupcovia ktorym dali svoju doveru ju teraz takto zneuzivaju a znevazuju samotnych clenov.. Samotny clen je asi len hovno a nic v tejto org nezmoze.. Takto mi to pripada po tychto udalostiach co sa deju okolo nas... :-(
kura11

Poslaťod jankes » Ned Mar 18, 2012 8:31 pm

plavec - Chcel by som ťa vidieť ako by si reagoval na obvinenia ktorých sa dočkalo vedenie Mo Košice ? Ak by písali bez vynesenia rozsudku,že si zlodej,k...t, atď... Nechcem to tu opisovať.A arogancia a brutalita nie sú pre Výbor a predsedníctvo ! Poznáš môj názor! Na hrubú silu hrubú záplatu! Žiaľ bol som na výbore tak viem jak sa tam rozprávalo!!! Čo robí rybár vo výbore ak bol disciplinárne trestaní za lov v DOBE HÁJENIA ? A koľko pretekárov bolo disciplinárne riešených a žiaľ najviac tu píšu o rozkrádaní ale bez žiadných dôkazov...jedna baba povedala !!!Ak sa preukáže rozkrádanie MO tak sa vám tu verejne ospravedlním !!! Nemám rád keď zlodej kričí chyťte zlodeja bez SÚDU !!! Píše tu len pár tak zvaných pretekárov a kričia o 5,000 tisícovej základni co nie je pravda ! Píšte len za seba tak jak ja píšem a nikoho nepoburujem a nenavádzam aby šli pred rybársky dom !!! Viac nebudem reagovať...aj mňa ste tu dosť špinili neprávom ! Ešte nie čo vám napíšem ale to je moje súkromie ...mám 64 rokov nikdy som nebol ani pionier tak si vyprosím aby ste tu písali o bývalých komunistov !!! Čo boli vaši rodičia v akej strane boli ? Kto to z vás napíše ???
Len začiatok bol pre plavca ! Prepáčte nechal som sa troška uniesť ale ja nechcem nikomu ublížiť.
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod plandavcik » Ned Mar 18, 2012 8:43 pm

vazeny pan jankes. 4 297 dospelych clenov, 179 deti 15- 17 rokov, 553 deti do 14 rokov, spolu 5 029 clenov co vam nie je jasne? o co to rozpravate co nie je pravda ? preco nezverejnia prezencne listiny z brigad ? , preco nepovedia kolko clenov ma pozastavene clenstvo ? kolko ludi nemusi odpracovat brigadu? odpovedzte , vieme preco asi.!!!!! ludia ktori tu obhajujete tych zlodejov vstupte si do svedomia a zamyslite sa nad sebou koho vlastne obhajujete !!!
Naposledy upravil plandavcik dňa Ned Mar 18, 2012 9:05 pm, celkovo upravené 1
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod mraznickar » Ned Mar 18, 2012 8:48 pm

Spomína sa tu dátum 30.03.2012. Bude sa v ten deň konať mimoriadna schôdza v rybárskom dome na Vodnej? Kto sa môže zúčastniť ? O ktorej to presne začína ?
mraznickar
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Igor Podlubny » Ned Mar 18, 2012 8:52 pm

Pan Kerestesi, krasne pateticky pisete, az som skoro slzu vyronil :roll: .
Ale mam otazocky: pisete, ze ste bol na Vybore. Teraz vo stvrtok? Nie ste clen vyboru - kto Vas teda pozval? Alebo ste sa zucastnili "len tak"? Hlasovali ste? Hlasovali aj Kertes, Jartymova, Kohut? Povazujete za normalne, ze clenovia vyboru nerespektuju stanovy a uznesenia (konkretne uznesenia VCS ObO4 - ktore neboli doteraz pozastavene v sulade so Stanovami)?

Lebo, bez urazky, okrem zaplavy patetickych kecov som si z Vaseho prispevku neodniesol jedine stanovisko alebo myslienku k veci.

PS: Mozete prosim povedat, ktory clen vyboru bol rieseny za lov v dobe hajenia? Zaujimalo by ma to.
A koho myslite tym zlodejom, co ma volat po chytani zlodeja?

Pekny vecer.
S pozdravom,

IP
Naposledy upravil Igor Podlubny dňa Ned Mar 18, 2012 9:06 pm, celkovo upravené 1
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod kopco » Ned Mar 18, 2012 9:01 pm

jankes neviem kto si,ale koľko má SRZ Košice členov ti poviem v roku 2013,keď bude konečne fungovať systém.Keď nebude príjem SRZ Košice koncom roka 2013---- 500 000eur tak pred vlastnými členmi zjem topánky.Som v ekonomike dosť dobrý a viem čo vravím.Som člen výboru MsO Košice staré mesto a počet členov,ktorý by mali mať zaplatené členské by malo byť cca 5300 a môžem sa mýliť max o 100členov.Deti a ostatok sedí .Odhadom máme do 7000členov.Trvám na tom čo som napísal a dokážem Vám to. :lovec:
kopco
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Mar 18, 2012 9:21 pm

Igor Podlubny, Jankes je clenom vyboru tusim 3 ky?? je tajomnikom... jankes k tym obvineniam asi tolko ze su to dohady ktore ale vytvoril sam vybor tym ako chrani kontrolku... o co ine islo??? odvolat a dosadit novu kontrolnu komisiu aby dozerala na hospodarenie a gazdovanie v MO, ale je tu evidentna snaha kontrolku zachovat... pre co asi?? to mozme trikrat hadat a tu vznikaju plane reci, dohady, polopravdy ale mozna aj pravdy co sa ale radovy clen nikdy nedozvie, vsetko moze byt pekne kryte zamaskovane... to si myslim ja a veeela dalsich ludi... ako pisem su to dohady a ked ich chceli vyvratit a nie je co skryvat tak tu kontrolku mali obetovat, nestalo sa, tak nech sa necuduju ze ludia reaguju podrazdene a este ked si vypocuju arogantnost vedenia... vypadnite, zasran a pod. to je co za chovanie??? fakt si uvedomte jedno ze MO tvoria clenovia a vedenie su voleny zastupcovia statutari a funkcie nie su dozivotne a aj keby bolo vsetko OK tak ak sa clenska zakladna rozhodne vymenit vedenie tak co??? je to vola ludu... skoda reci.. kazdy ma iny nazor a pohlad na vec... ale tie podrazy, arogancia, nadavky, spochybnovanie volieb to je dost ubohe nemyslis?? .. :(
kura11

Poslaťod Igor Podlubny » Ned Mar 18, 2012 9:27 pm

kura11 píše:Igor Podlubny, Jankes je clenom vyboru tusim 3 ky?? je tajomnikom...

Clenom vyboru MsO je podla Stanov a OP predseda ObO... Tj. nemoze za seba predseda poslat nikoho, ani matku, syna, kona, ci Jankesa ;)

Teda, podla Stanov nemoze. Ale u nas miesto rokovacieho poriadku sa riadime nazormi prilahlich obci a dedin (© Harvanek), preto asi Jankes bol na vybore (a predpokladam, ze aj hlasoval), rovnako ako Kohut, a podobne ako Kertes a Jartymova (clen KK nemoze byt vo Vybore; opat "len" Stanovy - § 17 ods.3)
Naposledy upravil Igor Podlubny dňa Ned Mar 18, 2012 9:34 pm, celkovo upravené 2
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod kopco » Ned Mar 18, 2012 9:31 pm

Kura ty vieš veľmi dobre že sme šli po kontrolnej komisii,bol si o tom informovaný ešte pred 1 schôdzou,ale bohu žiaľ stalo sa to čo sa stalo a už na tom nič nezmeníme.Tak to malo byť.
kopco
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod plandavcik » Ned Mar 18, 2012 9:37 pm

halo jankes kde si , preco sa nevyjadris k tomu co som sa ta pytal?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť