andy píše:Dúfam, že už konečne prestanete písať táraniny ako p. Pdlubny a Plandavčík a napíšete tie konkrétne mená keď vôbec niejaké máte. Tým narážam aj na vašich ďalších vodcov (Kopčo, Saiko, Sbiro, atď) vytiahnite už aj tromfy nie len hádžete karty do talónu.

andy píše:Konečne už viem podstatu tvojho nicku "Plandavčík" určite je to kôli tomu, že sa len pľandáš z krčmy do krčmy skadiaľ máš tie hlúpe reči a ešte nevieš byť ani vtipný čo sa odrazilo na odumieraní tvojich mozgových buniek od alkoholu ktorý piješ ako vodu.Pamätáš si postavičky ešte z tvojich detských čias čo tiež o niečom svedčí.

andy píše:Ja som to ale myslel vážne a z rozprávok som už dávno vyrástol no ty si ako "večerníček", ktorý púšťali deťom pred spaním ešte za totality.
Neviem kde inde by si sa uplatnil, keby nebolo tohto fóra. V súkromí si určite nenápadný človiečik ktorý štípe,len vtedy keď ho nikto nevidí.
Z radu si určite nikdy nevyčnieval pokiaľ nevynašli internet , lebo pätolízačstvo už ovládaš dokonale.

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť