Boris píše:Sama múdrosť sveta tu. Niektorí tu vynašli žiarovku...Som zvedavý, ako budete všetci spokojní, po tých jedinečných zmenách, čo čakajú náš zväz... a či budete tak veselo prispievať aj potom do diskusie s názvom spasenie mestskej organizácie v KE, kde budú samé úspechy MO a ako je všetko naj naj naj, určite pôjdeme príkladom...už sa na to teším, čo bude! Niektorí tu len ohovárate, ale čo bude ďalej nepoviete! Škoda reči rybári. Síce, tu niektorí aj zabúdajú, že sú rybári a správajú sa ako v krčme 3 cenovej. Ešte jedna vec, treba sa pozrieť kto najviac kričí na schôdzach, o čo ide jemu, určite o spokojnosť všetkých rybárov... a či bol niekedy členom MO v KE, to hovorí za všetko... (čakam zas obvinovanie že som mlady h, alebo bohvie koho zo mna ešte urobíte...) PS: (nikomu neberiem jeho názor a toto je zas môj) Pekný večer ,, rybári "

Ešte jedna vec, treba sa pozrieť kto najviac kričí na schôdzach, o čo ide jemu, určite o spokojnosť všetkých rybárov... a či bol niekedy členom MO v KE, to hovorí za všetko...

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia