Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod kopco » Ned Mar 25, 2012 9:35 pm

bobo to máš pravdu a mal si to možnosť aj dnes vidieť.Som si istý že podporu už nemá žiadnu,preto neviem pochopiť že,keď to robí za darmo nemá podporu je to čestná funkcia prečo nedá demisiu ale drží sa za každú cenu:-))) Žeby kšeft nejaký:-)))On nie on je ako svätý rudolf:-))) On aj úver zobral pre to aby členom zriadil predajňu rybárskych potrieb a blokoval pre seba:-))) chudáčik a musel pre to aj našu budovu založiť:-)))
kopco
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Mar 25, 2012 9:58 pm

No ako harvi rad rozprava, "je to ubohe" ano je to fakt ubohe ked takto ide proti vlastnym clenom... nic nove sa nekona, dalo sa to ocakavat ze Źilina prihreje polievocku svojmu gasparkovi... tak budu dalsie dva silne CS ka... a zasa pridu samí zmanipulovaní ludia :shock: Ta 160e mesacna odmena musi byt riadne zaujímava ked sa toho nechce panstvo vzdat... ibaze by to robili v prospech clenov ,ktorych nazyvaju zmanipulovancami... tak ja uz neviem.. hmm.. hm. :?: :lol:
kura11

Poslaťod Boris » Ned Mar 25, 2012 11:13 pm

Sama múdrosť sveta tu :idea: . Niektorí tu vynašli žiarovku...Som zvedavý, ako budete všetci spokojní, po tých jedinečných zmenách, čo čakajú náš zväz... a či budete tak veselo prispievať aj potom do diskusie s názvom spasenie mestskej organizácie v KE, kde budú samé úspechy MO a ako je všetko naj naj naj, určite pôjdeme príkladom...už sa na to teším, čo bude! Niektorí tu len ohovárate, ale čo bude ďalej nepoviete! Škoda reči rybári. Síce, tu niektorí aj zabúdajú, že sú rybári a správajú sa ako v krčme 3 cenovej. Ešte jedna vec, treba sa pozrieť kto najviac kričí na schôdzach, o čo ide jemu, určite o spokojnosť všetkých rybárov... a či bol niekedy členom MO v KE, to hovorí za všetko... (čakam zas obvinovanie že som mlady h, alebo bohvie koho zo mna ešte urobíte...) PS: (nikomu neberiem jeho názor a toto je zas môj) Pekný večer ,, rybári "
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod sbiro » Pon Mar 26, 2012 12:57 am

Boris píše:Sama múdrosť sveta tu :idea: . Niektorí tu vynašli žiarovku...Som zvedavý, ako budete všetci spokojní, po tých jedinečných zmenách, čo čakajú náš zväz... a či budete tak veselo prispievať aj potom do diskusie s názvom spasenie mestskej organizácie v KE, kde budú samé úspechy MO a ako je všetko naj naj naj, určite pôjdeme príkladom...už sa na to teším, čo bude! Niektorí tu len ohovárate, ale čo bude ďalej nepoviete! Škoda reči rybári. Síce, tu niektorí aj zabúdajú, že sú rybári a správajú sa ako v krčme 3 cenovej. Ešte jedna vec, treba sa pozrieť kto najviac kričí na schôdzach, o čo ide jemu, určite o spokojnosť všetkých rybárov... a či bol niekedy členom MO v KE, to hovorí za všetko... (čakam zas obvinovanie že som mlady h, alebo bohvie koho zo mna ešte urobíte...) PS: (nikomu neberiem jeho názor a toto je zas môj) Pekný večer ,, rybári "

Čo bude ďalej?
Keďže ti zjavne nedochádza o čo sa tu proreformní rybári usilujú tak ti to poviem polopate.
Ročne sa chytí o pár ton kaprov a pár ton pstruhov dúhových viac.
Samozrejme za predpokladu, že sa náležite odkontroluje zarybňovanie a zachovajú sa súčasné množstvá násad a druhov rýb.
Naposledy upravil sbiro dňa Pon Mar 26, 2012 6:31 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Mar 26, 2012 7:27 am

od Boris » Ned Mar 25, 2012 10:13 pm

Sama múdrosť sveta tu . Niektorí tu vynašli žiarovku...Som zvedavý, ako budete všetci spokojní, po tých jedinečných zmenách, čo čakajú náš zväz... a či budete tak veselo prispievať aj potom do diskusie s názvom spasenie mestskej organizácie v KE, kde budú samé úspechy MO a ako je všetko naj naj naj, určite pôjdeme príkladom...už sa na to teším, čo bude! Niektorí tu len ohovárate, ale čo bude ďalej nepoviete! Škoda reči rybári. Síce, tu niektorí aj zabúdajú, že sú rybári a správajú sa ako v krčme 3 cenovej. Ešte jedna vec, treba sa pozrieť kto najviac kričí na schôdzach, o čo ide jemu, určite o spokojnosť všetkých rybárov... a či bol niekedy členom MO v KE, to hovorí za všetko... (čakam zas obvinovanie že som mlady h, alebo bohvie koho zo mna ešte urobíte...) PS: (nikomu neberiem jeho názor a toto je zas môj) Pekný večer ,, rybári "

ty si sa zamyslel niekedy nad uctovnou spravou za rok 2011 , pozrel si si ju niekedy alebo sa nechces na nu pozriet ? rozmyslal si nad tym preco harvanek a spol kedze to robia vsetko zadarmo ako tvrdia oni sa tak drzia tych svojich stoliciek ? rozmyslal si nad tym ked vedia zdokladovat kazde euro preco uz davno nepredlozili dokazy o tom ze im nic nechyba ? preco nezverejnili prezencky , realny pocet clenov , dospeli ktori musia odpracovat brigady , zeny a ztp ktori nemusia mat brigady , nad tym by si mal porozmyslat a nie rozpravat o tom ci bol niekto clenom alebo nebol clenom mo ke. nad tym sa trosku zamysli a potom som zvedavy k akemu zaveru dojdes . a na zaver len tolko ze sa mi zda ako keby tie tvoje vyjadrovania som uz niekde a od niekoho ktory sedi za predsednickym stolom pocul , je to velmi podobne reciam typu h h k ale mozem sa sa aj mylit . ps: polepsi sa .
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Pon Mar 26, 2012 11:16 am

Vrátim sa znovu k tomu, čo tu povedal Boris.
Ešte jedna vec, treba sa pozrieť kto najviac kričí na schôdzach, o čo ide jemu, určite o spokojnosť všetkých rybárov... a či bol niekedy členom MO v KE, to hovorí za všetko...

Členom MsO SRZ-KE som bol od roku 2004 do 19.3 2012. Prečo som prestúpil a čo tomu predchádzalo :?:

Doposiaľ som na ČS nikdy nebol, ale tohto roku som plánoval ísť. 4.2 v tom mraze, nachladenému a po 2 nočných sa mi však ísť nechcelo.
Po 2. schôdzi mi bolo jasné, že p. tajomník bude robiť nejaké obštrukcie, ale nepredpokladal som, že sa situlácia takto vyvinie. Nepredpokladal som, že p. tajomník bude natoľko naivný a že schôdzu OB2 zopakuje. Ak sa za delegátov OB2 trebárs aj nominovali ľudia podľa bydliska z iných obvodov (čo doteraz nebol príliš veľký problém) nádej, že situláciu zvráti je úbohá.
V robote sme dianie v SRZ-KE s kolegami rybármi dosť rozoberali. S tým, čo sa deje a ako sa deje nebol nikto nadšený. Napokon som sa s 1 kolegom sa zhodol na tom, že nemienime tento Bielorusko - Severokórejsko - Harvánkovský režim podporovať a prestúpime do Moldavy. Ostatným to kvôli vzdialenosti nevyhovovalo.
Určite sme neprestúpili nadlho, ale aspoň na rok. A uvidíme, ako fungujú veci inde.

Dostal som echo, že proreformne orientovaných ľudí tento úbohý totalitnorybársky režim takpovediac lustruje.
Takže zrejme preto posunuli informácie svojmu absolútne oddanému, servilnému pritakávačovi, pätolízačovi a nohsledovi Borisovi, aby akýmkoľvek spôsobom na tomto fóre týchto ľudí znemožňoval a znevažoval. O tom je celý Borisov príspevok.

V nahrávke OB3 p. tajomník jasne a zrozumiteľne cituje z volebného poriadku :
1. Volieb sa má právo zúčastniť každý člen SRZ, ktorý mal v danom roku zakúpenú
členskú známku a teda bol členom MsO SRZ a zúčastní sa VČS ObO SRZ podľa
príslušnosti bydliska.
BODKA.
Na opakovanú schôdzu OB2 pôjdem a som zvedavý, či ma tam pustia :?:
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Mar 26, 2012 11:25 am

musia ta pustit ked patris pod nove mesto a ked patris pod prilahle mesta a obce to prirovnanie vymyslel len senilny a chory mozog tak prid a dones veeeeela kamaratov ,myslim rybarov samozrejme.
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod andy » Pon Mar 26, 2012 3:38 pm

plandavcik -Skús zverejniť svoju zdravotnú dokumentáciu či ju budeš mať zdravšiu jak členovia výboru...čo ty na to expert na čísla V I C I A N ??? Určite sú zdravší jak ty !!! Preto by si mal zvážiť tie tvoje slova o chorých mozgoch oni určite pôjdu na starobu je to iste lebo sa dožili už takého veku čoho sa ty ťažko dožiješ ...A ešte by som dodal mňa nevolaj na stretnutie lebo ak mam ísť do basy tak by ma to mrzelo že som ublížil chorému človeku...dosť ťa bije život tak sa nezavádzaj do nikoho!!!
andy
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Mar 26, 2012 3:46 pm

no vidis ty chudak ty ma poznas co keby si povedal svoje meno aj ked asi viem kto asi si . si jeden chudak ktory ma hnede vlasy od toho ako sa pcha ludom typu harvanek a spol do analu uz dlhsiu dobu . ty uboziak je mi ta luto . ked ma poznas predstav sa mi rad sa z tebou stretnem . ja som sa navazal na chory a senilny mozog a som rad ze ako sa hovori v jednom prislovi trafena hus zagaga . A ESTE NIECO NA ZAVER ANDY : PRIAT NIEKOMU ABY ZOMREL TO FAKT MOZE VYPOTIT LEN CHORY MOZOG A DUSEVNY CHUDAK .
Naposledy upravil plandavcik dňa Pon Mar 26, 2012 10:59 pm, celkovo upravené 6
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pon Mar 26, 2012 4:16 pm

prispevok som radsej vymazal, nechcem sa zamotat do konverazcie .,..mam dost svojich problemov
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia