Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod plandavcik » Pon Mar 26, 2012 4:25 pm

eko nic ine tu uz mesiac ani nechcem len nech mi niekto z vedenia odpovie preco chybaju nase peniaze ? to ma velmi zaujima lebo su to moje peniaze , tvoje peniaze aj toho pana ktory si hovori andy ale jemu zrejme nevadi ked ho niekto okrada. zatial nikto doveryhodne nepreukazal ze sa mylim s tymi cislami .
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pon Mar 26, 2012 4:28 pm

Plandavcik - vidim ze si postrehol z mojej reakice nieco ...no to je to divne ze vsetko mozne tu kazdy okomentuje en podstatu veci nie ...myslim ze to by zaujimalo kazdeho
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Pon Mar 26, 2012 4:36 pm

Je uplne zbytocne sa tu osocovat, a pretekat sa v tom kto druhemu vymysli lepsiu nadavku... teraz su stanovene nove pravidla hry, ktore udala rada, hurvinek ziskal dalsi cas... som aspon velmi zvedavý ci sem zavesia oznam ze boli CS ka zrusene a datumy novych CS iek obvodov 2 a 4... ci to bude aj tu na internete v oznamoch na oficialnej stranke alebo zasa len dakde na nastenke v rybodome... toto je informovanost a pokrok v rozvoji MO... no kocky su hodene, uvidi sa na CS kach a dalej na mestskej co chcu zmanipulovaní clenovia... :!: to osocovanie vobec nic neriesi, vyriesia to CS ka v zmysle platnych stanov a nasledna Mestska, tak na co dalej urazat...
kura11

Poslaťod bobo » Pon Mar 26, 2012 4:41 pm

Boris píše:Sama múdrosť sveta tu :idea: . Niektorí tu vynašli žiarovku...Som zvedavý, ako budete všetci spokojní, po tých jedinečných zmenách, čo čakajú náš zväz... a či budete tak veselo prispievať aj potom do diskusie s názvom spasenie mestskej organizácie v KE, kde budú samé úspechy MO a ako je všetko naj naj naj, určite pôjdeme príkladom...už sa na to teším, čo bude! Niektorí tu len ohovárate, ale čo bude ďalej nepoviete! Škoda reči rybári. Síce, tu niektorí aj zabúdajú, že sú rybári a správajú sa ako v krčme 3 cenovej. Ešte jedna vec, treba sa pozrieť kto najviac kričí na schôdzach, o čo ide jemu, určite o spokojnosť všetkých rybárov... a či bol niekedy členom MO v KE, to hovorí za všetko... (čakam zas obvinovanie že som mlady h, alebo bohvie koho zo mna ešte urobíte...) PS: (nikomu neberiem jeho názor a toto je zas môj) Pekný večer ,, rybári "

Boris alias zyx alias vybor to ako si myslel toto "Som zvedavý, ako budete všetci spokojní, po tých jedinečných zmenách, čo čakajú náš zväz" to nas zvaz to ako Harvankov, Halmiho, Kertesza zvaz atd ? Tak to bude pre Vas zvaz dost jedinecna zmena :lol:
A neboj program zacina analyza sucastneho stavu a pokracuje riesenie problemov.
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Pon Mar 26, 2012 4:49 pm

Bobo ma velku pravdu... uz len ta informovanost clenstva je mizerna... na co je tu oficialna stranka ked vedenie ma v riti tu davat dolezite info... co keby tu informovali clenov ze nejaka schodza bola zrusena na zaklade coho-stanovisko a nahradne terminy??? a to je len kvapka... dakomu ta neinformovanost velmi vyhovuje... fakt som zvedavy kedy v oznamoch na hlavnej stranke pribudne daco o repete CS...
Naposledy upravil kura11 dňa Pon Mar 26, 2012 5:27 pm, celkovo upravené 1
kura11

Poslaťod plandavcik » Pon Mar 26, 2012 4:52 pm

kura11 píše:Bobo ma velku pravdu... uz len ta informovanost clenstva je mizerna... na co je tu oficialna stranka ked vedenie ma v riti tu davat dolezite info... co keby tu informovali clenov ze nejaka schodza bola zrusena na zaklade coho-stanovisko a nahradne terminy??? a to je len kvapka... dakomu ta neinformovanost velmi vyhovuje... fakt som zvedavy ked v oznamoch na hlavnej stranke pribudne daco o repete CS...

ti garantujem ze tam nic nebude a budu chciet zorganizovat schodze potajme , budeme to musiet odsledovat .
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Cronicle » Pon Mar 26, 2012 4:58 pm

kura11 píše:Bobo ma velku pravdu... uz len ta informovanost clenstva je mizerna... na co je tu oficialna stranka ked vedenie ma v riti tu davat dolezite info... co keby tu informovali clenov ze nejaka schodza bola zrusena na zaklade coho-stanovisko a nahradne terminy??? a to je len kvapka... dakomu ta neinformovanost velmi vyhovuje... fakt som zvedavy ked v oznamoch na hlavnej stranke pribudne daco o repete CS...

bobo má veľkú pravdu, ale v čom? :?:

kura11 - to že Ty doma sedíš na vajciach ešte neznamená, že dotyčný, ktorý dáva info na oficiálnu webstránku robí to isté čo Ty..Dotyčný totiž vysádza ryby a pripravuje naše vody na sezónu práve pre takých pindačov akým si aj Ty..

PS: Kura - budú to kuriatka, alebo kormorány?
Cronicle

Poslaťod kura11 » Pon Mar 26, 2012 5:03 pm

jasne cele dni behaju vsetci a vysadzaju ryby a najdolezitejsi oznam ze CS ka boli zrusene si maju clenovia vycucat s palca... Cronicle, cronicle... nechcem sa hadat nema to vyznam... je to len vyhovorka...
kura11

Poslaťod plandavcik » Pon Mar 26, 2012 5:03 pm

kura naloz mu a poriadne zvladnes to ? cronicle vitaj - pocuvaj uz si kamaratov z vedenia opytal preco chyba 7 530 eur za clenske ? uz si sa ich opytal preco chyba minimalne 50 000 eur za neodpracovane brigady ? uz si sa opytal preco raz povie halmi ze zarybnil za 151 000 eur a potom je v uctovnej sprave zze bolo zarybnene za 146 000 eur? tym padom nesedi ani vyber za povolenky ?
Naposledy upravil plandavcik dňa Pon Mar 26, 2012 5:08 pm, celkovo upravené 1
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bobo » Pon Mar 26, 2012 5:06 pm

kura oni by informovali len este nemaju o com. Vestnik rady este nie je hotovy
http://www.srzrada.sk/index.php?n=Vestnik2011.December
bobo
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť