Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Cronicle » Pon Mar 26, 2012 5:08 pm

[quote="kura11"]jasne cele dni behaju vsetci a vysadzaju ryby a najdolezitejsi oznam ze CS ka boli zrusene si maju clenovia vycucat s palca... Cronicle, cronicle... nechcem sa hadat nema to vyznam... je to len vyhovorka...[/quote]

Kura11 - ani ja sa nebudem hádať, pretože viem kto je dotyčný, ktorý sa stará o oficiálnu webstránku, kto ju vlastne založil, kvôli komu, kvôli čomu a tak isto aj diskusné fórum..

Takže Kura11, keď si už doma sedíš na vajciach, aspoň si vezmi pravopisný slovník, lebo z palca si cucáš, ale iba to, čo tebe a tvojím kamarátom vyhovuje..A keď to budú malé kormorány, dúfam, že ich neodnesieš na Hornád.
Cronicle

Poslaťod kura11 » Pon Mar 26, 2012 5:19 pm

"Dotyčný totiž vysádza ryby a pripravuje naše vody na sezónu práve pre takých pindačov akým si aj Ty".. ak toto mala byt vyhovorka preco oznamy nevysia na nete vcas tak to veru neberem... a ked si si nevsimol tak som nepisal preco tu uz nevysia oznamy co dalej ale ze dufam ze to zavesia do oznamov a to je rozdiel... verim ze to aj urobia... aj ked neviem ci budu mat casu pri tom zarybnovani. :lol: . ako hovoris
kura11

Poslaťod kura11 » Pon Mar 26, 2012 6:35 pm

Aby som nebol len za zleho tak v hospodarskej sekcii je program zarybnovania na najblizsie dni do sezony... no takto by mali byt informacie vzdy dostupne v predstihu a to vsetky co sa tyka cinnosti MO... ved na to je tu oficialna stranka... nic ine som tu teraz ani nepisal... len dat aktualne info, vcas na stranku...
kura11

Poslaťod plandavcik » Pon Mar 26, 2012 6:45 pm

co keby boli prizvani k zarybneniu a vazeniu aj ludia z opozicnej strany?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kopco » Pon Mar 26, 2012 6:54 pm

plavec nič si s toho nerob,oni majú právne vedomie na úrovni hojdacieho koňa:-)))oni majú iný problém"ČI MOČ UDRŽIA"u nich je právo priľahlé obce a dediny,ale to v súdnictve nefunguje tak.-))
kopco
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod sbiro » Pon Mar 26, 2012 7:11 pm

Čo sa dá očakávať od opakovaných schôdzi?
Ponesú sa v známom scenári a určite ich nepovedú úplne v zmysle volebného poriadku MsO SRZ-KE.
Tj. volebnú komisiu netreba.
Samozrejme budú chcieť nominovať na konferenciu členov výboru OB2 a OB4. Zrejme sa výbory medzi sebou dávno nerozprávali.

Bod 16 volebného poriadku SRZ ( Pri odvolaní člena orgánu z funkcie sa postupuje ako pri voľbe s výnimkou odvolania z funkcie v disciplinárnom konaní.) bude obíjdený stanovamy SRZ § 11 bod 9 tvrdením, že : Obvodné organizácie sú nižšími organizačnými zložkami mestskej organizácie, s funkčnou náplňou a pôsobnosťou, ktorú im vymedzí výbor mestskej organizácie, tieto obvodné organizácie nemajú však postavenie základných organizácií. To znamená, že výbor tj. p. tajomník môže vyhlásiť schôdzu za neplatnú, ak proreformní neakceptujú nomináciu členov výborov na konferenciu.
Ostáva zrejme 1 vec a to dávať návrhy uznesení a schvaľovať priamo na schôdzi OB.
Ako to vidíte vy :?:
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Mar 26, 2012 7:27 pm

andy ozvi sa mi poslal so ti cez sukromnu spravu cislo ked mas odvahu zabrindzaj dzivochu uz cekam
Naposledy upravil plandavcik dňa Pon Mar 26, 2012 8:00 pm, celkovo upravené 1
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Mar 26, 2012 7:37 pm

http://www.srz-ke.netkosice.sk/oznamy.php?strana_db=1 tu je uz oznam o mestskej konferencii... bolo to take tazke to sem hodit??? nic viacej som svojimi prispevkami teraz nechcel a hla hned je to tam zavesene... takto sa to ma robit... este potom poprosime aj datumy novych CS, lebo je to tam napisane akoby pozvanky boli dorucene len tym delegatom ktorych CS ka neboli anulovane... dakujem... ;)
kura11

Poslaťod Igor Podlubny » Pon Mar 26, 2012 7:56 pm

Kura:

1) Ako mozu take nieco napisat, ked uznesenia ani zapisnice z Rady neboli este ani overene overovatelom (100%-na informacia)?
2) Ani sami clenovia rady sa nedokazu zhodnut na tom, ci prijali odporucanie opakovat schodze alebo nariadenie opakovat schodze a preto sa caka na porovnanie zapisnice so skutocnostou?
3) R.H. nepresla poziadavka schodze anulovat ani zrusit mestsku konferenciu, len posunuli najneskorsi termin do kedy sa ma MK konat, resp. ze ak sa ma nieco robit zo schodzami, tak prinajhorsom opakovat.

Niekto by tu mal prestat klamat a zavadzat, a bojim sa, ze ide o Hada....
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod bobo » Pon Mar 26, 2012 8:23 pm

Igor aky je v tom rozdiel mozem mi to vysvetlit. Ked bolo prijate odporucanie opakovat schodze tak ju mozu opakovat, ked ju nezopakuju tak je stara platna a ked ju budu chciet zopakovat musia 14 dni pred schodzou dorucit na radu ze bude schodza. Ked bude nariadenie tak ju musia zopakovat tiez s tou 14 dennou lehotou na radu.
bobo
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť