Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod kura11 » Pon Mar 26, 2012 8:28 pm

Igor Podlubny, neviem nepoznam zakulisie co bolo na rade a pod. len som upozornil ze je tam oznam o prelozeni mestskej to je vsetko... neviem co bude dalej, do tychto veci vidim skor laickym okom... logicky by sa mali dva neplatne CS konat znova... nemam viacej co by som sa vyjadril... skor by sa mi nepacilo ak by vynechali tie dva CS a pozvali by len delegatov z tych troch "schvalenych" schodzi... bol by to dost podraz voci clenom danych obvodov ktory by tak stratili svoje slovo na mestskej... az tak do tohto problemu nevidim, len sledujem toto cele dianie a utvaram si svoj nazor na to co sa deje a ako sa to deje... :|
Naposledy upravil kura11 dňa Pon Mar 26, 2012 8:41 pm, celkovo upravené 2
kura11

Poslaťod sbiro » Pon Mar 26, 2012 8:33 pm

Kura, teraz neviem? Dostávam rozporuplné informácie. :D
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Cronicle » Pon Mar 26, 2012 8:47 pm

Kura - dnes som bol v Mc Donalde a dal som si Chicken burger..Mám pocit, že ich robia z kuriek ako si aj Ty sám..Jediné čo Ťa drží "nad vodou" je to, že si pretekár a reprezentuješ MsO SRZ KE, ktorá ti prispieva na povolenku a ešte máš drzosť pindať! Kurka, poznám x ľudí, ktorí sú lepší v tom, v čom reprezentuješ MsO SRZ KE a či veríš, alebo nie, strčia Ťa do kinder vajíčka a pošlú späť do výroby. Príliš veľa ľudí, čo Ťa poznajú osobne mi potvrdilo, že máš fakt rozum aký si si dal nick, len Ťa majú asi príliš radi, aby ti to povedali, preto si to iba šuškajú poza tvoj chrbát. Ja k tebe nemám žiadny citový a ani iný vzťah, takže ja ti to s čistým svedomím verejne napíšem.
Cronicle

Poslaťod kura11 » Pon Mar 26, 2012 8:56 pm

Cronicle a za to ze ma podporuju mam byt petolizac??, nemam mat svoj vlastny nazor?? mam pritakavat na to co sa mi nepaci?? od zaciatku sa mi ta arogancia niektorych funkcionarov vobec nepaci a ani jednanie s ludmi ake som pocul na nahravkach... ked tebe sa to paci je to tiez tvoj nazor...
Naposledy upravil kura11 dňa Pon Mar 26, 2012 8:57 pm, celkovo upravené 1
kura11

Poslaťod sbiro » Pon Mar 26, 2012 8:57 pm

Kura kašli na neho :!:
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pon Mar 26, 2012 9:00 pm

tak tak Kurka, absolutne pise mimo temu
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Cronicle » Pon Mar 26, 2012 9:07 pm

kura11 píše:Cronicle a za to ze ma podporuju mam byt petolizac??, nemam mat svoj vlastny nazor?? mam pritakavat na to co sa mi nepaci?? od zaciatku sa mi ta arogancia niektorych funkcionarov vobec nepaci a ani jednanie s ludmi ake som pocul na nahravkach... ked tebe sa to paci je to tiez tvoj nazor...

Kura11 - na vydanie povolenky som aj s potvrdením a nalepením členskej známky čakal dokopy 5 minúť..V sobotu ma kontrolovala RS - papiere som im dával do rúk bez vyzvania, pretože som si ich všimol, tak som ich prichystal, kontrola prebehla úplne bez problémov, slušne sa mi pozdravili a aj ja im.

Na zväz zájdem celkom rád, pretože to mám pár minút z práce a namiesto vybľakávania na diskusnom fóre mám radšej osobný rozhovor.

Minulý rok sme navrhli stretnutie s členom z RS, nikto z Vás hyperpindačov svoj ksicht neukázal, zato vybľakujete na RS tak, že jeden z nich mal byť riešený na disciplinárke a ja dúfam, že aj bol!

S RS spolupracujem celkom rád, pretože aj za moje peniaze idú ryby do vody. Ja so súčasným vedením nemám absolútne žiadny problém, nestretol som sa ani raz s arogantným prístupom z ich strany.

Pokiaľ si tým pätolízalom chcel naznačiť, že sa niekomu pchám do zadku, tak sa veľmi mýliš, ale to je tým, že si kura. Ani by som sa nečudoval, keby si bol maskotom košickej reprezentácie.
Cronicle

Poslaťod Cronicle » Pon Mar 26, 2012 9:11 pm

Eko píše:tak tak Kurka, absolutne pise mimo temu

Eko - píšeš tak ako predávaš v obchode na BETE..Nevieš čo predávaš, ale predávaš, len aby si predal. Robíš presne to, čo vraj robí súčasné vedenie..Ponúkaš, len aby si zarobil a je jedno komu a čo.
Cronicle

Poslaťod Eko » Pon Mar 26, 2012 9:13 pm

Cronicle - co si pojedol dive huby ? :lol: co ja predavam na Bete ?
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod andy » Pon Mar 26, 2012 9:18 pm

plandavcik - Pozval si ma na stretnutie pred R.dom mal si mat červenú vetrovku neprišiel som lebo som sa bál aby som ti neublížil !!! Ale prídem za tebou do predajne dúfam že sa neposerieš ak ti poviem že som andy ??? Len sa budem báť o Rola aby sa do toho nezamiešal nerád by som mu ublížil je to dobrák a kamarát môjho kamaráta. A viac ma neber do svojich úst myslím to vážne !!! Ani nereaguj na to čo som ti tu napísal aby si ma viac nedráždil !!!
Naposledy upravil andy dňa Pon Mar 26, 2012 9:20 pm, celkovo upravené 1
andy
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť