kura11 píše:Cronicle a za to ze ma podporuju mam byt petolizac??, nemam mat svoj vlastny nazor?? mam pritakavat na to co sa mi nepaci?? od zaciatku sa mi ta arogancia niektorych funkcionarov vobec nepaci a ani jednanie s ludmi ake som pocul na nahravkach... ked tebe sa to paci je to tiez tvoj nazor...
Kura11 - na vydanie povolenky som aj s potvrdením a nalepením členskej známky čakal dokopy 5 minúť..V sobotu ma kontrolovala RS - papiere som im dával do rúk bez vyzvania, pretože som si ich všimol, tak som ich prichystal, kontrola prebehla úplne bez problémov, slušne sa mi pozdravili a aj ja im.
Na zväz zájdem celkom rád, pretože to mám pár minút z práce a namiesto vybľakávania na diskusnom fóre mám radšej osobný rozhovor.
Minulý rok sme navrhli stretnutie s členom z RS, nikto z Vás hyperpindačov svoj ksicht neukázal, zato vybľakujete na RS tak, že jeden z nich mal byť riešený na disciplinárke a ja dúfam, že aj bol!
S RS spolupracujem celkom rád, pretože aj za moje peniaze idú ryby do vody. Ja so súčasným vedením nemám absolútne žiadny problém, nestretol som sa ani raz s arogantným prístupom z ich strany.
Pokiaľ si tým pätolízalom chcel naznačiť, že sa niekomu pchám do zadku, tak sa veľmi mýliš, ale to je tým, že si kura. Ani by som sa nečudoval, keby si bol maskotom košickej reprezentácie.